Ons secretarieel & office support team is gespecialiseerd in zowel tijdelijke als tijdelijk-naar-vast vacatures. Wij werven en selecteren voor het mkb, grote bedrijven, banken, financiële instellingen en verzekeringsmaatschappijen. Bekijk onze team secretaresse vacatures hieronder.

Zoekresultaten

Salaris: EUR2700 - EUR3400 per month

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 29 juni 2022

Ben jij de Juridisch secretaresse die wij zoeken? Een echte allround assistent met kennis van juridische dienstverlening?! Voor een van de grootste internationale juridische dienstverleners in Amsterdam zijn wij op zoek naar een Juridisch secretaresse die pro-actief en oplossingsgericht te werk gaat binnen een team van ambitieuze en informele advocaten. Voor deze veelzijdige functie van Juridisch secretaresse zijn wij op zoek naar een kandidaat die 38,75 uur in de week beschikbaar is en wil werken op een top locatie in Amsterdam.

Salaris: EUR2000 - EUR2500 per month

Locatie: Eindhoven

Datum gepost: 29 juni 2022

Ben jij de Management Assistant die wij zoeken? Een echte duizendpoot met administratieve kwaliteiten?! Voor Walters People in Eindhoven zijn wij op zoek naar een Management Assistant die gestructureerd en secuur te werk gaat, in een ondersteunende rol van meerdere managers en consultants. Voor deze veelzijdige functie van Management Assistant zijn wij op zoek naar een kandidaten die 40 uur in de week beschikbaar zijn.

Salaris: EUR3500 - EUR4500 per annum

Locatie: Rotterdam

Datum gepost: 29 juni 2022

Werk je graag in een gedreven en energieke omgeving? Ga jij graag een nieuwe uitdaging aan? Beschik jij naast jouw secretariële en administratieve skills over een pro actieve, no-nonsens mentaliteit? Als Directiesecretaresse draag jij verantwoordelijkheid over een breed en gevarieerd takenpakket van organisatorische, secretariële, communicatieve en administratieve werkzaamheden. Denk hierbij aan het voorbereiden van meetings, boeken van vluchten, waarborgen planning, notuleren en de communicatie met andere secretaresses. Voor een van de snelst groeiende bedrijven van het land, waar kernwaarden ‘verbinding’, ‘energie’ en ‘lef’ zijn wij op zoek naar een directiesecretaresse die mondig is, ons ook weet op te voeden en een organisatorisch talent in hart en nieren is. Je zult 2 directeuren (die altijd erg druk druk druk zijn) ondersteunen. Open communicatie, verbinding onderling en vooruitdenken zijn zaken die ons omschrijven.

Salaris: EUR3000 - EUR3500 per month

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 21 juni 2022

Voor een toonaangevend fiscaal adviesbureau in Amsterdam zijn wij op zoek naar een ervaren Team Secretaresse. Heb jij ervaring in een corporate werkomgeving? Weet jij snel en adequaat de ondersteunende werkzaamheden op te pakken? Ben jij zelfstandig en werk jij graag in teamverband? Dan is dit wellicht een interessante rol voor jou! Als Team Secretaresse ondersteun je, samen met andere Team Secretaresses, ca. 60 collega's. Hierbij zal de focus liggen op het ondersteunen van ca. 2 Managers. De sfeer onderling is informeel en de communicatie naar buiten formeel. Dit fiscaal adviesbureau werkt hybride, waarmee in deze rol verwacht wordt dat je in ieder geval 3 dagen op kantoor aanwezig bent.

Salaris: EUR2100 - EUR2500 per month

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 20 juni 2022

Walters People is op zoek naar een Management Assistant voor ons kantoor in Amsterdam. Wij zijn een gespecialiseerde uitzendorganisatie en zijn dagelijks actief bezig met het vinden van de beste match tussen onze opdrachtgevers en werkzoekenden. Lijkt het jou leuk om de Recruitment Consultants hierbij administratief te ondersteunen? Lees dan snel verder! Als Management Assistant ondersteun jij de Recruitment Consultants door het uitvoeren van planmatige en administratieve werkzaamheden, zodat zij zich kunnen focussen op hun kerntaken. Hiervoor heb jij contact met zowel klanten als kandidaten. Daarnaast zal je intern veel schakelen met de Management Assistants in de andere kantoren.