Ons secretarieel & office support team is gespecialiseerd in zowel tijdelijke als tijdelijk-naar-vast vacatures. Wij werven en selecteren voor het mkb, grote bedrijven, banken, financiële instellingen en verzekeringsmaatschappijen. Bekijk onze team secretaresse vacatures hieronder.

Zoekresultaten

Salaris: EUR2400 - EUR3000 per month

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 21 mei 2024

Heb jij ervaring als Management Assistant of wil je je hierin ontwikkelen? Haal jij energie uit agendabeheer en e-mailbeheer? Ben jij een ondersteuner in hart en nieren? Ben jij administratief sterk? Voor een Consultancy bedrijf in Amsterdam zijn wij op zoek naar een sociale Management Assistant voor 32-40 uur per week.

Salaris: EUR3200 - EUR4500 per month

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 21 mei 2024

Heb jij gewerkt in de mantelzorg of op andere wijze ervaring opgedaan? Lijkt het je interessant om hier meer kennis en ervaring in op te doen? Ben jij gestructureerd en weet jij het overzicht te bewaren? Voor een zorg organisatie in Amsterdam zijn wij op zoek naar een Mantelzorg Specialist voor 32-36 uur per week.

Salaris: EUR2500 - EUR3000 per month

Locatie: Rotterdam

Datum gepost: 13 mei 2024

Ben jij een organisatietalent met een passie voor ondersteuning en management? Wil jij werken in het hart van Rotterdam, omringd door de dynamiek van een van de meest levendige steden in Nederland? Zoek niet verder, want wij hebben de perfecte uitdaging voor jou!

Salaris: EUR2300 - EUR3000 per month

Locatie: Rotterdam

Datum gepost: 13 mei 2024

Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging, of wil je graag een vervolgstap maken als Management Assistant? Dan is dit jouw kans. Door de groei van onze organisatie is de positie van Management Assistant vrijgekomen bij Walters People in Rotterdam.

Salaris: EUR3000 - EUR3700 per month

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 10 mei 2024

Heb jij ervaring als Team Secretaresse? Vind jij het leuk om een team administratief te ondersteunen? Lijkt de advocatuur je interessant? Voor een advocatenkantoor in Amsterdam zijn wij op zoek naar een Team secretaresse voor 32-40 uur per week.

Salaris: EUR2700 - EUR3800 per month

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 8 mei 2024

Heb jij ervaring als Management Assistant? Haal jij energie uit agendabeheer en e-mailbeheer? Ben jij een ondersteuner in hart en nieren? Voor een financiële organisatie in Amsterdam zijn wij op zoek naar een Management Assistant voor 32-40 uur per week.

Salaris: EUR2650 - EUR3000 per month

Locatie: Rotterdam

Datum gepost: 8 mei 2024

Lijkt jou het interessant om een team administratief te ondersteunen? Als Management Assistant zorg jij ervoor dat het team efficiënt kan werken en dat jullie samen mooie resultaten kunnen neerzetten. Je bent proactief, nauwkeurig en weet het team te ontzorgen waar mogelijk. Voor een Consultancy bedrijf in Rotterdam zijn wij op zoek naar een Management Assistant voor 32-40 uur per week.