Zoekresultaten filteren:

Er zijn 405 zoekresultaten

Type contract

Fully Remote Working

Ons secretarieel & office support team is gespecialiseerd in het werven en selecteren van o.a. office assistants, office managers, personal assistants, team secretary, receptiemedewerkers, juridische- en administratief medewerkers voor zowel tijdelijke als tijdelijk-naar-vast functies voor een breed scala aan sectoren en organisaties. Bekijk onze vacatures hieronder.

Zoekresultaten

Salaris: EUR3000 - EUR4000 per annum

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 30 juni 2022

Ben jij een financieel adminsitratief medewerker in hart en nier? Zoek jij een uitdagene baan waarbij geen dag hetzelfde is? Kan jij goed omgaan in een snel veranderende omgeving? Dan ben ik op zoek naar jou!

Salaris: EUR3000 - EUR3500 per annum

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 30 juni 2022

Voor een snel groeiende organisatie ben ik op zoek naar een Credit Controller die sterk in zijn schoenen staat. Ben jij communicatief sterk en schroom jij niet om de telefoon op te pakken? Spreek jij ook Frans dan is de opdrachtgever helemaal enthousiast!

Salaris: EUR3500 - EUR5450 per month

Locatie: Harderwijk

Datum gepost: 30 juni 2022

Heb je de drive om te innoveren, te verbeteren en creatief te denken t.b.v. de efficiëntie van een organisatie? Heb je ervaring met het ondersteunen van IT-applicaties? Misschien ben jij de Functioneel Applicatiebeheerder die we zoeken! Voor een marktleider in de food industrie zijn wij op zoek naar een enthousiaste en gedreven kandidaat. Bij dit bedrijf staat groei centraal. Je wordt zowel op persoonlijk als professioneel vlak uitgedaagd en het is mogelijk om diverse trainingen te volgen. Je wordt aangemoedigd om je te blijven ontwikkelen en er zijn volop doorgroeimogelijkheden. Heb je relevante (stage)ervaring in bovenstaande functies, dan leren we je graag kennen!

Salaris: EUR2000 - EUR3000 per maand

Locatie: Barneveld

Datum gepost: 30 juni 2022

Ben jij zo snel mogelijk beschikbaar? Heb je al enige werkervaring met administratief werk, de receptie en/of de backoffice? Spreek je naast vloeiend Nederlands ook een aardig woordje Engels? En heb jij uitstekende communicatieve vaardigheden? Dan ben ik wellicht op zoek naar jou.

Salaris: Negotiable

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 29 juni 2022

Ben jij de HR Adviseur die wij zoeken? Een echte people manager met adviserende ervaring en kwaliteiten?! Voor een Robert Walters in Amsterdam zijn wij op zoek naar een HR Adviseur welke het aanspreekpunt is op het gebied van HR-vraagstukken voor managers en medewerkers. Het is een functie ‘op de werkvloer’, waarin snel geschakeld moet kunnen worden. Als HR adviseur denk je in oplossingen en ga je gestructureerd en discreet te werk. Voor deze veelzijdige functie van HR Adviseur zijn wij op zoek naar een kandidaat die 32 tot 40 uur in de week beschikbaar is.

Salaris: EUR3000 - EUR3850 per month

Locatie: Schiphol-Rijk

Datum gepost: 29 juni 2022

Ben jij de HR & Administratie Specialist die wij zoeken? Een echte people manager met administratieve HR-skills en service gerichte instelling?! Voor een internationale medische organisatie in de buurt van Schiphol zijn wij op zoek naar een HR & Administratie Specialist die zelfstandig verantwoordelijk is voor de gehele HR en Office Management taken binnen Nederland. Als HR & Administratie Specialist ben je zelfstandig verantwoordelijk voor alle HR en Office zaken binnen het kantoor in Nederland. Je valt direct onder de HR Manager Europe. We zijn op zoek naar een HR & Administratie Specialist die 40u per week beschikbaar is op kantoor.

Salaris: EUR3000 - EUR3500 per month

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 29 juni 2022

Ben jij de HR Administrator die wij zoeken? Een echte people manager met administratieve HR-skills en kennis van payroll administratie?! Voor een internationale medische foundation in Amsterdam zijn wij op zoek naar een HR Administrator die zelfstandig verantwoordelijk is voor de gehele HR-administratie en niet-complexe HR-vraagstukken. Als HR Administrator ben je onderdeel van het HR-team dat verder bestaat uit een HR Manager en twee HR Business Partners. We zijn op zoek naar een HR Administrator die 32 tot 40u per week beschikbaar is.

Salaris: EUR4500 - EUR5500 per month

Locatie: Schiphol-Rijk

Datum gepost: 29 juni 2022

Ben jij de Personal Assistant die wij zoeken? Een echte service gerichte duizendpoot met analytische kwaliteiten?! Voor meerdere CEO’s bij een internationale marktleider in Amsterdam zijn wij op zoek naar een Personal Assistant die gestructureerd en service gericht te werk gaat. Voor deze veelzijdige functie van Personal Assistant zijn wij op zoek naar een kandidaat die 40 uur in de week beschikbaar is en bereid is om fulltime op kantoor te werken.

Salaris: EUR4500 - EUR5500 per month

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 29 juni 2022

Ben jij de HR Manager die wij zoeken? Een echte people manager met kwaliteiten om een volledig HR beleid uit te bouwen en leiding te geven?! Voor een internationaal wetenschappelijk instituut in Amsterdam zijn wij op zoek naar een HR Manager die gestructureerd te werk gaat en energie krijgt van een snel veranderende omgeving. Voor deze veelzijdige functie van HR medewerker zijn wij op zoek naar een kandidaat die 32 tot 40 uur in de week beschikbaar is.

Salaris: EUR2700 - EUR3400 per month

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 29 juni 2022

Ben jij de Juridisch secretaresse die wij zoeken? Een echte allround assistent met kennis van juridische dienstverlening?! Voor een van de grootste internationale juridische dienstverleners in Amsterdam zijn wij op zoek naar een Juridisch secretaresse die pro-actief en oplossingsgericht te werk gaat binnen een team van ambitieuze en informele advocaten. Voor deze veelzijdige functie van Juridisch secretaresse zijn wij op zoek naar een kandidaat die 38,75 uur in de week beschikbaar is en wil werken op een top locatie in Amsterdam.