Zoekresultaten filteren:

Er zijn 642 zoekresultaten

Type contract

Fully Remote Working

Ons secretarieel & office support team is gespecialiseerd in het werven en selecteren van o.a. office assistants, office managers, personal assistants, team secretary, receptiemedewerkers, juridische- en administratief medewerkers voor zowel tijdelijke als tijdelijk-naar-vast functies voor een breed scala aan sectoren en organisaties. Bekijk onze vacatures hieronder.

Zoekresultaten

Salaris: EUR2900 - EUR4700 per maand

Locatie: Emmeloord

Datum gepost: 1 maart 2024

Het Flevolandse bedrijf levert ALLE melkstromen, van regulier tot biologisch, als Customer Management Officer ben je de verbindende functie tussen handel en de interne organisatie. Ook ben je als Customer Management Officer de eerste back up van de sales manager bij afwezigheid, dit betekent dat je ook zelfstandig kleine deals sluit met klanten/leveranciers. Daarnaast vertaal je de commerciële afspraken die met leveranciers en klanten gemaakt worden naar de interne organisatie en heb je hier een sturende rol in m.b.t. KPI’s op het klantenpakket. Als Customer Management Officer ben je voor de interne organisatie het eerste aanspreekpunt bij afwijking op de afspraken. Ook ondersteun je de Sales Manager bij de commerciële administratieve taken zoals: het aanvragen en compleet maken van de Masterdata, offertes opmaken en versturen naar de klant, het aanmaken van contracten, contractmanagement, en vraag je kredietchecks aan. Tenslotte denk je mee bij debiteuren- en crediteurenbeheer en escalaties bij klachten en/of claims.

Salaris: EUR2500 - EUR3500 per month

Locatie: Almere

Datum gepost: 1 maart 2024

Ben jij op zoek naar een nieuwe werkuitdaging? Heb jij kennis en enige ervaring opgedaan in de financiële administratie? Wil jij jezelf ontwikkelen als financial en ben je woonachtig in regio van Almere? Kijk dan niet verder, want wij hebben dé vacature voor jou!

Salaris: EUR3000 - EUR4000 per month

Locatie: Maarssen

Datum gepost: 1 maart 2024

Ben jij op zoek naar een eerste stap in het werkende leven? Heb jij interesse in analyes en rapportages? Wil jij graag doorgroeien binnen een grote organisatie in Maarssen? Lees dan snel verder!

Salaris: EUR3000 - EUR3500 per month

Locatie: Apeldoorn

Datum gepost: 1 maart 2024

Ben jij op zoek naar een nieuwe werkuitdaging? Heb jij kennis en enige ervaring opgedaan in de financiële administratie? Wil jij jezelf ontwikkelen als financial en ben je woonachtig in regio Apeldoorn? Kijk dan niet verder, want wij hebben dé vacature voor jou!

Salaris: EUR2800 - EUR3500 per month

Locatie: Utrecht

Datum gepost: 1 maart 2024

Heb jij onlgangs jouw Bachelor afgerond en ben jij op zoek naar een professionele stap binnen Finance? Heb jij interesse in (financiële) analyes en rapportages? Wil jij de kans om door te groeien binnen een grote organisatie in Utrecht? Lees dan snel verder!

Salaris: EUR2500 - EUR3100 per month

Locatie: Utrecht

Datum gepost: 1 maart 2024

Heb jij onlangs jouw (finance/administratie) opleiding afgerond? Ben jij op zoek naar jouw eerste of naar een nieuwe werkuitdaging? Heb jij kennis en enige ervaring opgedaan in de financiële administratie? Wil jij jezelf ontwikkelen als financial en ben je woonachtig in regio Utrecht? Kijk dan niet verder, want wij hebben dé vacature voor jou!

Salaris: EUR3500 - EUR4200 per month

Locatie: Kampen

Datum gepost: 1 maart 2024

Ben je klaar om een nieuwe horizon te verkennen binnen de finance sector? Beschik je over een scherp analytisch vermogen en koester je grootse ambities voor de toekomst? Heb je een ongeëvenaarde passie voor getallen en al de nodige ervaring in het finance vakgebied? Dan hebben wij de ideale positie voor jou als Assistent Bedrijfscontroller!

Salaris: EUR2800 - EUR3200 per month

Locatie: Lelystad

Datum gepost: 1 maart 2024

Ben jij klaar voor een nieuwe stap in jouw carrière? Heb jij kennis van financiële administratie en ben jij 24uur per week beschikbaar? Wil jij jezelf ontwikkelen als financial en ben je woonachtig in regio Lelystad? Zoek dan niet verder, want wij hebben dé perfecte uitdaging voor jou!

Salaris: EUR3700 - EUR4500 per month

Locatie: Utrecht

Datum gepost: 1 maart 2024

Ben jij een ervaren financial klaar voor een volgende stap in jouw carrière? Ben je geïnteresseerd in het analyseren en rapporteren van gegevens? Zoek jij naar zelfstandigheid en draag jij graag jouw kennis over? Zo ja, dan heb ik goed nieuws voor jou! Blijf lezen en ontdek meer.

Salaris: EUR2500 - EUR3500 per month

Locatie: Apeldoorn

Datum gepost: 1 maart 2024

Zoek jij een nieuwe werkuitdaging? Heb jij kennis van administratie en ben jij minimaal 32 uur per week beschikbaar? Wil jij jezelf ontwikkelen als financial en ben je woonachtig in regio Apeldoorn? Zoek dan niet verder, want wij hebben dé perfecte uitdaging voor jou!