Receptie vacatures

Ons secretarial & office support team is gespecialiseerd in het werven en selecteren van zowel tijdelijke als tijdelijk-naar-vast functies voor receptie medewerkers in het mkb, grote bedrijven, banken, financiële instellingen en verzekeringsmaatschappijen. Bekijk onze vacatures hieronder.

Zoekresultaten

Receptioniste

Salaris: EUR1900 - EUR2500 per month

Locatie: Den Bosch

Datum gepost: 13 november 2019

Ben jij communicatief vaardig, representatief en altijd bereid om collega's te helpen? Voor een internationale, technische organisatie ben ik op zoek naar een receptioniste.
Receptioniste / Administratief Medewerker

Salaris: Negotiable

Locatie: Steenbergen

Datum gepost: 11 november 2019

Voor een grote speler binenn de machinebouw zoek ik per direct op zoek naar een Receptioniste/Administratief medewerker. In deze rol ontzorg jij je collega's van hun administratieve taken. Ben jij zorgvuldig, energiek en accuraat? Dan ben jij de Receptioniste / Administratief Medewerker die ik zoek!
Receptionist

Salaris: EUR2000 - EUR2500 per month

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 25 oktober 2019

Voor een toonaangevend en dynamisch bedrijf in Amsterdam zijn wij op zoek naar een enthousiaste en servicegerichte receptionist(e).
Office Coördinator

Salaris: EUR2000 - EUR3000 per month

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 7 oktober 2019

Ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging als Office Coördinator? Ben jij proactief en heb jij een hands on mentaliteit? Dan zijn wij op zoek naar een Office Coördinator zoals jij!