Ons secretarieel & office support team is gespecialiseerd in het werven en selecteren van zowel tijdelijke als tijdelijk-naar-vast functies voor receptie medewerkers in het mkb, grote bedrijven, banken, financiële instellingen en verzekeringsmaatschappijen. Bekijk onze vacatures hieronder.

Zoekresultaten

Salaris: EUR2000 - EUR2200 per month

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 28 juni 2022

Ben jij de Hospitality Receptionist die wij zoeken? Een service verlenende professional die met een lach alle klanten en bezoekers ontvangt en ontzorgt? Zoek je een uitdaging binnen een snelle internationale veranderende omgeving? Dan zijn wij op zoek naar jou. Voor meerdere grote internationale kantoren in Amsterdam en omgeving zijn wij op zoek naar Hospitality Receptionisten, welke 32 tot 40u per week beschikbaar zijn. In de rol van Hospitality Receptionist ben je het eerste aanspreekpunt voor alle zaken waarmee de klanten ontzorgt kunnen worden.

Salaris: EUR2000 - EUR2300 per month

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 21 juni 2022

Voor een internationaal elektronica bedrijf in Amsterdam zijn we per direct op zoek naar een Receptionist/Facilitair Medewerker. In deze rol ondersteun je het facility team met administratieve werkzaamheden en neem je de receptie geregeld waar. Ben jij op zoek naar een dynamische functie, waar geen dag hetzelfde is? Lees dan snel verder!

Salaris: EUR2000 - EUR2500 per month

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 14 juni 2022

Voor een internationale organisatie in Amsterdam zijn wij op zoek naar een Parttime Receptionst die minimaal 16 -24 uur per week beschikbaar is om het team te ondersteunen. Nieuwsgierig? Lees snel verder!

Salaris: EUR2000 - EUR2600 per month

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 14 juni 2022

Haal jij energie uit het ondersteunen van een team en ben je communicatief vaardig? Dan is deze uitdaging als receptionist in Amsterdam voor minimaal 32 en maximaal 40 uur iets voor jou. Voor een internationale organisatie in Amsterdam zijn wij op zoek naar een receptionist die het team komt versterken. Nieuwsgierig? Lees snel verder!