Ons secretarieel & office support team is gespecialiseerd in het werven van zowel tijdelijke als tijdelijk-naar-vast vacatures voor personal assistants. Wij werven en selecteren personal assistants voor het mkb, grote bedrijven, banken, financiële instellingen en verzekeringsmaatschappijen. Bekijk onze vacatures hieronder.

Zoekresultaten

Salaris: EUR3000 - EUR3500 per month

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 20 juni 2022

Heb jij ervaring met het ondersteunen van de CEO en CFO? Ben jij proactief en werk je graag in een informele en open sfeer? Voor een vastgoedorganisatie in Amstelveen zijn wij op zoek naar Executive Assistant voor 32-40 uur per week. Als Executive Assistant zorg je voor de gehele ondersteuning van de CEO en CFO. Jij verzorgt het agendabeheer, waardoor de dagen soepel verlopen. Je bereidt meetings voor, notuleert, boekt reizen en weet wanneer er een pauze moet worden ingepland. Je denkt mee waar mogelijk en staat goed in contact met je collega's.

Salaris: Up to EUR3000 per month

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 20 juni 2022

In Amsterdam zoeken wij een Executive Assistant ter ondersteuning van 3 tot 5 directieleden. In deze rol werk je in overleg 32-40 uur per week waarvan twee dagen thuis of op afstand. Ligt jouw kracht in agendamanagement, houd jij overzicht wanneer er veel van je gevraagd wordt en spreek je Nederlands en Engels? Dan ben jij de Executive Assistant die wij zoeken!