Personal assistant vacatures

Ons secretarial & office support team is gespecialiseerd in het werven van zowel tijdelijke als tijdelijk-naar-vast vacatures voor personal assistants. Wij werven en selecteren personal assistants voor het mkb, grote bedrijven, banken, financiële instellingen en verzekeringsmaatschappijen. Bekijk onze vacatures hieronder.

Zoekresultaten

Management Assistant

Salaris: Negotiable

Locatie: Zeist

Datum gepost: 22 mei 2019

Wil jij werken bij een toonaangevende organisatie? Ben jij klaar voor een nieuwe stap in jouw carrière? Ben jij een harde werker, proactief en in staat snel te schakelen? Dan zijn wij op zoek naar een Management Assistant zoals jij!
Personal Assistant

Salaris: Negotiable

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 14 mei 2019

Sta jij stevig in je schoenen, ben je flexibel en denk je dat je het in je hebt om de rechterhand van de CEO te worden? Heb je al ervaring binnen een internationale en zakelijke dienstverlening? Dan zijn wij op zoek naar een Personal Assistant zoals jij!
Personal Assistant Banking

Salaris: EUR3500 - EUR4000 per month

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 13 mei 2019

Voor een internationale bank op de Zuidas in Amsterdam zijn wij per direct op zoek naar een Personal Assistant. Wil jij graag op hoog niveau ondersteunen en verantwoordelijk zijn voor een breed takenpakket? Dan is dit de functie voor jou!
Personal Assistant Real Estate

Salaris: EUR3500 - EUR4500 per month

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 13 mei 2019

Ben jij een Personal Assistant in hart en nieren? Wil jij een breed takenpakket en veel verantwoordelijkheid hebben? Sta jij stevig in je schoenen en ben je flexibel? Dan zijn wij op zoek naar een Personal Assistant zoals jij!
Personal Assistant

Salaris: EUR30000 - EUR36000 per annum

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 13 mei 2019

Voor een international organisatie in Amsterdam zijn wij per direct op zoek naar een Personal Assistant. Wil jij graag op hoog niveau ondersteunen en verantwoordelijk zijn voor een breed takenpakket? Dan is dit de functie voor jou!