Ons secretarieel & office support team is gespecialiseerd in het werven van zowel tijdelijke als tijdelijk-naar-vast vacatures voor personal assistants. Wij werven en selecteren personal assistants voor het mkb, grote bedrijven, banken, financiële instellingen en verzekeringsmaatschappijen. Bekijk onze vacatures hieronder.

Zoekresultaten

Salaris: EUR3200 - EUR4400 per month

Locatie: Bunnik

Datum gepost: 23 februari 2024

Voor een internationale organisatie in Utrecht is per direct de functie vrijgekomen als Management Assistant. Wil jij 2024 beginnen met een nieuwe uitdaging en ben jij toe aan een vervolgstap? Lees dan snel verder. De rol is in Bunnik (Utrecht)

Salaris: EUR2900 - EUR3800 per month

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 23 februari 2024

Voor een internationaal Ingenieurs bedrijf in Amsterdam is de functie van Management Assistant vrijgekomen. Ben jij toe aan een vervolgstap? Lees dan snel verder.

Salaris: EUR2300 - EUR3000 per month

Locatie: Almere

Datum gepost: 23 februari 2024

Voor een internationaal bedrijf in Almere zijn wij op zoek naar een Management Assistant. Ben jij iemand die goed kan schakelen tussen afdelingen en heb je een passie voor organiseren? Dan is deze uitdaging als Management Assistant in Almere iets voor jou.

Salaris: EUR2400 - EUR3000 per month

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 23 februari 2024

Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging, of wil je graag een vervolgstap maken als Management Assistent? Dan is dit jouw kans. Door de groei van onze organisatie is de positie van Management Assistent vrijgekomen bij Walters People in Amsterdam.

Salaris: EUR3000 - EUR4000 per month

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 20 februari 2024

Ben jij de Executive Assistant die wij zoeken? Een echte service gerichte duizendpoot met administratieve kwaliteiten?! Voor meerdere Directors bij een internationale vermogensbeheerder in Amsterdam zijn wij op zoek naar een Executive Assistant die gestructureerd en service gericht te werk gaat. Voor deze veelzijdige functie van Executive Assistant zijn wij op zoek naar een kandidaat die 32 tot 40 uur in de week beschikbaar is.

Salaris: EUR3000 - EUR4000 per month

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 7 februari 2024

Ben jij een organisatietalent met een passie voor ondersteuning op directie- en managementniveau? Wil jij werken in het media hart van Amsterdam, omringd door de dynamiek van de hoofdstad? En gaat jouw hart sneller kloppen van het leveren van een bijdrage aan het opbouwen van een nieuw team? Zoek niet verder, want wij hebben de perfecte uitdaging voor jou! Voor een toffe organisatie in de mediabranche zijn wij per direct op zoek naar een ervaren en enthousiaste Personal Assistant. Deze organisatie bestaat uit gedreven professionals die teambased samenwerken voor diverse toonaangevende opdrachtgevers. Zij geloven in een positieve werkomgeving waar iedereen wordt aangemoedigd om hun talenten te benutten en bij te dragen aan het succes van het bedrijf. Voor de functie van Personal Assistant zijn wij op zoek naar een kandidaat welke 32 tot 40u per week beschikbaar is.

Salaris: EUR3000 - EUR4000 per month

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 6 februari 2024

Ben jij gestructureerd en nauwkeurig? Ben jij graag de rechterhand van de Algemeen Directeur? Voor een Consultancy bedrijf in Amsterdam zijn wij op zoek naar een ervaren Personal Assistant voor 32-40 uur per week. Wanneer jij graag werk uit handen neemt, proactief bent en veel zin hebt aan een nieuwe uitdaging, lees dan snel verder!