Personal assistant vacatures

Ons secretarial & office support team is gespecialiseerd in het werven van zowel tijdelijke als tijdelijk-naar-vast vacatures voor personal assistants. Wij werven en selecteren personal assistants voor het mkb, grote bedrijven, banken, financiële instellingen en verzekeringsmaatschappijen. Bekijk onze vacatures hieronder.

Zoekresultaten

Executive Assistant

Salaris: EUR3300 - EUR4000 per month

Locatie: North Holland

Datum gepost: 22 juli 2019

Heb jij ervaring als Executive Assistant en heb jij aan één woord genoeg? Ben jij de duizendpoot die meerdere zaken tegelijk op kan pakken? Dan zijn wij op zoek naar een Executive Assistant zoals jij!
Directie secretaresse

Salaris: EUR2300 - EUR3100 per month

Locatie: Breda

Datum gepost: 17 juli 2019

Heb jij ervaring als bestuurs-en directiesecretaresse en heb jij aan één woord genoeg? Weet jij van aanpakken en ben jij stressbestendig? Dan zijn wij op zoek naar een bestuurs-en directiesecretaresse zoals jij!
Personal Assistant Group Director Women's Brands

Salaris: Negotiable

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 28 juni 2019

Klaar voor je nieuwe stap in je carriere als Personal Assistant? Lees dan snel verder want wij hebben een toffe vacature open staan!
Personal Assistant

Salaris: EUR3000 - EUR3500 per month

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 26 juni 2019

Heb jij ervaring als Personal Assistant en heb jij aan één woord genoeg? Weet jij van aanpakken en ben jij stressbestendig? Dan zijn wij op zoek naar een Personal Assistant zoals jij!