Ons secretarieel & office support team is gespecialiseerd in zowel tijdelijke als tijdelijk-naar-vast vacatures voor office managers en office assistants. Wij werven en selecteren office managers en office assistants voor het mkb, grote bedrijven, banken, financiële instellingen en verzekeringsmaatschappijen. Bekijk onze vacatures hieronder.

Zoekresultaten

Salaris: EUR2600 - EUR3600 per month

Locatie: Utrecht

Datum gepost: 8 april 2024

Voor een internationale organisatie die marktleider is in de technologische sector. Is de positie vrijgekomen van Office Manager. Door de groei van de organisatie is het mogelijk om het officeteam te versterken. De functie is voor minimaal 32 uur en het hoofdkantoor is gevestigd in Utrecht.

Salaris: EUR2600 - EUR3600 per month

Locatie: Houten

Datum gepost: 8 april 2024

Voor een internationale organisatie die marktleider is in de technologische sector. Is de positie vrijgekomen van Office Manager. Door de groei van de organisatie is het mogelijk om het officeteam te versterken. De functie is voor minimaal 32 uur en het hoofdkantoor is gevestigd in Houten.

Salaris: EUR2500 - EUR3500 per month

Locatie: Houten

Datum gepost: 8 april 2024

Voor een internationale organisatie die marktleider is in de technologische sector. Is de positie vrijgekomen van Office Assistant. Door de groei van de organisatie is het mogelijk om het officeteam te versterken. De functie is voor minimaal 32 uur en het hoofdkantoor is gevestigd in Houten.