Office manager / office assistant vacatures

Ons secretarial & office support team is gespecialiseerd in zowel tijdelijke als tijdelijk-naar-vast vacatures voor office managers en office assistants. Wij werven en selecteren office managers en office assistants voor het mkb, grote bedrijven, banken, financiële instellingen en verzekeringsmaatschappijen. Bekijk onze vacatures hieronder.

Zoekresultaten

Office Manager Finance Operations

Salaris: Negotiable

Locatie: Den Bosch

Datum gepost: 29 oktober 2019

Voor onze internationale klant in Den Bosch, ben ik op zoek naar een Office Manager voor de Operations afdeling. Het betreft een functie in een dynamische omgeving waarbij jij de steunpilaar bent en orde in chaos aanbrengt. Het is een sales- en projectgedrevenomgeving waarbij alles gestroomlijmd verloopt!
Facilitair Coordinator

Salaris: EUR2300 - EUR3300 per month

Locatie: Sittard-Geleen

Datum gepost: 25 oktober 2019

Onze opdrachtgever is een landelijke logistieke dienstverlener die klanten en leveranciers ontzorgt met slimme oplossingen. Zij creƫren innovatieve oplossingen en gaan ten alle tijden voor de ultieme klantbeleving. Van slimme IT oplossingen, aftersales tot het bezorgen van pakketten, voor deze organisatie is niets teveel.
Office Manager

Salaris: EUR2500 - EUR3500 per month

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 25 oktober 2019

Are you the experienced Office Manager with excellent organization skills who is looking for a new position as Office Manager?
Office Assistant

Salaris: EUR2000 - EUR2700 per month

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 24 oktober 2019

Ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging als Office Assistant? Ben jij proactief en heb jij een hands on mentaliteit? Dan zijn wij op zoek naar een Office Assistant zoals jij!