Ons secretarieel & office support team is gespecialiseerd in het werven en selecteren van administratief medewerkers voor zowel tijdelijke als tijdelijk-naar-vast functies voor een scala aan bedrijven en sectoren. Bekijk onze vacatures voor administratief medewerker hieronder.

Zoekresultaten

Salaris: EUR2000 - EUR3000 per maand

Locatie: Barneveld

Datum gepost: 30 juni 2022

Ben jij zo snel mogelijk beschikbaar? Heb je al enige werkervaring met administratief werk, de receptie en/of de backoffice? Spreek je naast vloeiend Nederlands ook een aardig woordje Engels? En heb jij uitstekende communicatieve vaardigheden? Dan ben ik wellicht op zoek naar jou.

Salaris: EUR2300 - EUR3300 per month

Locatie: Rotterdam

Datum gepost: 29 juni 2022

Krijg jij energie bij het woord regelen en heb jij graag een betekenisvolle job? Beheers je de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift? Zijn oplossingsgericht en proactief woorden die jou omschrijven? Kan jij omschreven worden als iemand die secuur is, sterk in ondersteunende posities en vind jij het leuk om diverse rapportages op te stellen? In deze functie ondersteun jij ons team door het uitvoeren van planmatige en administratieve werkzaamheden, denk hierbij aan het opstellen van rapportages, presentaties en voorstellen. Tevens organiseer jij interne en externe meetings en ben jij in staat om officemanagement taken op te pakken (zoals een bloemetje voor de verjaardag van jouw collega). Je komt te werken voor een International research/onderzoeksbureau die zich richten op het oplossen/verbeteren van complexe economische/maatschappelijke vraagstukken. Zij zijn marktleider op gebied van consultancy wereldwijd en veel projecten worden uitgevoerd voor grote commerciële organisaties en overheden. Zij dragen betekenisvolle oplossingen op maat aan voor klanten die een positieve impact hebben op onze maatschappij.

Salaris: EUR2500 - EUR3000 per month

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 20 juni 2022

Voor een internationale financiële organisatie in Amsterdam zijn wij per direct op zoek naar een Team Assistant (32-40 uur per week). In deze functie werk je in teamverband en zijn de werkzaamheden divers. Zo ben je het ene moment bezig met het reserveren en inplannen van vergaderruimtes/afspraken en daarna met het versturen van pakketten of het op orde houden van klantdossiers. Als Team Assistant ondersteun je het Fund Services team, Je werkt samen met vier andere Team Assistant. Hierdoor word je goed ingewerkt en bij afwezigheid blijven de werkzaamheden niet liggen. Binnen de organisatie is het mogelijk om gedeeltelijk op kantoor en gedeeltelijk vanuit huis te werken.