Administratief medewerker vacatures

Ons secretarial & office support team is gespecialiseerd in het werven en selecteren van administratief medewerkers voor zowel tijdelijke als tijdelijk-naar-vast functies voor een scala aan bedrijven en sectoren. Bekijk onze vacatures voor administratief medewerker hieronder.

Zoekresultaten

Sales / Retentiemedewerker

Salaris: EUR2000 - EUR2400 per month

Locatie: Best

Datum gepost: 17 september 2019

Ben jij op zoek naar leuke, uitdagende Sales Positie? Ben jij een echte salestijger? Krijg jij een kick van elke klant die je kan behouden? Ben jij spontaan en kan je snel schakelen? Heb jij een vlotte babbel en geniet je er van om met nieuwe en bestaande klanten te praten? Dan zijn wij op zoek naar jou!
Zorgadministrateur / Facturatiemedewerker

Salaris: EUR2300 - EUR2900 per month

Locatie: Hoofddorp

Datum gepost: 13 september 2019

Heb jij een MBO of HBO opleiding in (financieel-)administratieve richting afgerond en ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Ben jij goed in plannen en organiseren, en heb je affiniteit met de zorgsector? Dan ben ik op zoek naar jou!
(Hoofd) Commercieel Medewerker binnendienst

Salaris: EUR2400 - EUR2800 per month

Locatie: Breda

Datum gepost: 11 september 2019

Voor een klant in Breda zijn wij op zoek naar een (Hoofd) Commercieel Medewerker Binnendienst. Je gaat de Finance Director ondersteunen op administratief gebied. Dit familiebedrijf is actief in de in- en verkoop van luxe geur- en verzorgingsproducten. Ben jij acuraat en communicatief sterk? Lees dan snel verder!
Sales / Retentiemedewerker

Salaris: EUR2000 - EUR2400 per month

Locatie: Best

Datum gepost: 3 september 2019

Ben jij op zoek naar leuke, uitdagende Sales Positie? Ben jij een echte salestijger? Krijg jij een kick van elke klant die je kan behouden? Ben jij spontaan en kan je snel schakelen? Dan zijn wij op zoek naar jou!
Sales Support Officer

Salaris: EUR2200 - EUR2400 per month

Locatie: Eindhoven

Datum gepost: 28 augustus 2019

Je wordt onderdeel van een team dat de juiste hulpmiddelen aan de juiste mensen verstrekt. Een team dat begrijpt wat het betekent voor onze partners om te ondernemen. Een team dat originele financiële oplossingen biedt voor succes dat generaties lang standhoudt. Als Sales Support Officer ga je lease-aavragen pro actief ondersteunen en uitvoeren. Je fungeert als "centre of knowledge" en back-office ten aanzien van lease-producten en processen. Is dit iets voor jou? Lees dan verder.
Contractmanagement & Support medewerker

Salaris: EUR2200 - EUR2400 per month

Locatie: Eindhoven

Datum gepost: 28 augustus 2019

Wij op zoek naar een Contractmanagement & Support medewerker die ervaring heeft met het werken binnen een complexe backoffice functie. Je kunt werken met verschillende systemen, bent oplossingsgericht, kunt goed zelfstandig werken, heel flexibel ingesteld en waar werk ligt pak je deze op. Dagelijks zijn er veel deadlines en moet je goed onder druk kunnen werken waarbij kwaliteit en nauwkeurig werken heel belangrijk is. Herken jij jezelf in deze omschrijving? Lees dan verder!