Administratief medewerker vacatures

Ons secretarial & office support team is gespecialiseerd in het werven en selecteren van administratief medewerkers voor zowel tijdelijke als tijdelijk-naar-vast functies voor een scala aan bedrijven en sectoren. Bekijk onze vacatures voor administratief medewerker hieronder.

Zoekresultaten

Management Assistant

Salaris: EUR1700 - EUR2100 per month

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 23 mei 2019

Voor een dynamisch consultancy kantoor in Amsterdam ben ik op zoek naar een Management Assistant. Ben jij goed in taal, kan jij goed om gaan met ad hoc taken en weet jij ten alle tijde het overzicht te bewaren! Dan ben jij de Management Assistant die ik zoek.
Administratief Medewerker Acceptatie

Salaris: EUR2100 - EUR2800 per annum

Locatie: Rotterdam

Datum gepost: 22 mei 2019

Heb jij minimaal een afgeronde MBO- opleiding in de administratieve of juridische richting? Beschik je over minimaal 1-2 jaar administratieve werkervaring op d binnen de verzekeringsbranche? Ben jij per direct beschikbaar voor een nieuwe uitdaging? Dan ben ik op zoek naar jou!
Sales / Retentiemedewerker

Salaris: EUR2000 - EUR2400 per month

Locatie: Best

Datum gepost: 22 mei 2019

Ben jij op zoek naar leuke, uitdagende Sales Positie? Ben jij een echte salestijger? Krijg jij een kick van elke klant die je kan behouden? Ben jij spontaan en kan je snel schakelen? Dan zijn wij op zoek naar jou!