Datum publicatie: 14 maart 2017

Walters People heeft een online platform gelanceerd waarop professionals kosteloos opleidingen kunnen volgen. Dit loopt uiteen van korte trainingen op het gebied van vreemde talen of MS Office programma´s tot complete HBO-modules in boekhouden of ICT. De organisatie wil hiermee getalenteerde kandidaten verder aan zich binden en organisaties voorzien van uitzendkrachten die zich blijven ontwikkelen.

Walters People Academy

Het platform onder de naam Walters People Academy is opgezet in samenwerking met opleidingsinstituten NTI Zakelijk, Markus Verbeek Praehep en ARTRA. De gecertificeerde opleidingen worden volledig kosteloos aangeboden aan kandidaten die via Walters People werkzaam zijn. Daarnaast toetst de organisatie via het platform de vakkennis van alle kandidaten die geinterviewd worden en kunnen kandidaten ook hun eigen vakkennis testen. Jose Bokhorst, managing director Nederland: “De investering in dit platform is voor ons een nieuwe manier om te bouwen aan een langetermijnrelatie met onze kandidaten en klanten. Er zijn veel professionals die via Walters People op meerdere opeenvolgende opdrachten werken, soms jarenlang. Wij begeleiden hen in de verschillende fases van hun loopbaan en bieden ze nu ook de mogelijkheid om hun kennis te toetsen en bij te spijkeren, waardoor ze sneller stappen kunnen maken in hun carrière. Onze dienstverlening onderscheidt zich door snelheid en kwaliteit, en het goed onderhouden van ons kandidatennetwerk is daarvoor essentieel.“

Breed aanbod aan opleidingen

Het platform biedt meer dan 50 verschillende opleidingen en er zijn op dit moment al 42 professionals online cursussen aan het volgen. Deze maand nog wordt een certificaat uitgereikt aan de eerste kandidaat die via het platform een opleiding voltooid heeft. Bokhorst: “Een jongen die tijdelijk via ons werkt op een sales support functie heeft dan zijn WFT Basis voltooid, de eerste stap richting een certificering als financieel adviseur. Met dit certificaat kunnen we voor hem straks gemakkelijker een passende baan vinden in de bancaire sector, waarin hij gaag verder wil.”

Meer informatie

Voor meer informatie over de Walters People Academy kunt u contact opnemen met Vanessa Jansen, Talent & Development Specialist, via vanessa.jansen@walterspeople.nl of tel. 020796 9040.

Carrière advies

»

Recruitment advies

»

Salary survey 

»