Charity Day 2019

14/10/2019

Als internationale recruitmentorganisatie willen wij niet alleen een positieve impact maken op de levens van onze kandidaten en klanten, maar ook op de samenleving. Daarom organiseerden wij op 11 oktober onze jaarlijkse Global Charity Day, waarbij alle vestigingen van Robert Walters en Walters People zich inzetten voor een lokaal goed doel. In Nederland steunen we Make-A-Wish, een stichting die de allerliefste wensen vervult van ernstig zieke kinderen                                                                                                         tussen de 3 en 18 jaar.

Alle medewerkers van de vestigingen in Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam en Utrecht zetten zich op 11 oktober in om geld op te halen voor Make-A-Wish, of om een steentje bij te dragen door middel van vrijwilligerswerk. Een deel van onze medewerkers begon de dag door klanten op te bellen om donaties in te zamelen. Anderen gingen ‘s morgens een paar uur vrijwilligerswerk doen, variërend van wandelen met de bewoners van een verzorgingshuis tot voorlezen aan kinderen met een migratieachtergrond. 

In de middag werden er op onze kantoren allerlei activiteiten georganiseerd, waarvan de opbrengst gedoneerd werd aan Make-A-Wish. Zo werden er in Rotterdam een FIFA-toernooi en pubquiz georganiseerd, en hielden ze in Eindhoven een wedstrijdje Oud-Hollandse spelletjes en een wijnproeverij. Ook in Amsterdam werd er flink uitgepakt met een closet sale, loterij, karaoke, sjoelcompetitie en nog veel meer gezellige activiteiten.

De activiteiten en donaties leverden €10.000,- op, een bedrag dat aan het eind van de dag symbolisch in ontvangst werd genomen door Bas van Loon van Make-A-Wish. Dankzij onze inspanningen op Charity Day kunnen wij vier kinderen de mooiste dag van hun leven bezorgen. 

Bedankt

We willen van de gelegenheid gebruik maken om al onze relaties te bedanken die zo royaal hebben bijgedragen aan een fantastisch eindresultaat. Namens Make-A-Wish en onze Managing Director Benelux Rob Vermaak bedanken wij, naast alle relaties die persoonlijk hebben bijgedragen:

  • Ox & Bucks
  • Q-dance
  • Blokker Gelderlandplein
  • OliveWay
  • Brouwerij 't IJ
  • Wijnboutique & Spirits
  • SFMD
  • Fit20
  • Belmundo

Carrière advies

»

Recruitment advies

»

Salary survey 

»