Make-A-Wish

Op vrijdag 27 oktober hebben Walters People en Robert Walters €9.606,- opgehaald voor stichting Make-A-Wish. De actie was onderdeel van Walters People’ jaarlijkse Global Charity Day, waarbij alle vestigingen van Walters People en Robert Walters zich wereldwijd inzetten voor een lokaal goed doel.

Als internationale recruitmentorganisatie wil Walters People niet alleen een positieve impact maken op de levens van klanten en kandidaten, maar ook op de samenleving. Daarom zetten alle medewerkers zich tijdens de jaarlijks terugkerende Global Charity Day in voor een goed doel. In 2023 gingen alle opbrengsten binnen Nederland voor het vierde jaar op rij naar stichting Make-A-Wish: een stichting die de wensen vervult van ernstig zieke kinderen.

Al onze collega's uit Amsterdam, Eindhoven en Rotterdam droegen op 27 oktober hun steentje bij door middel van vrijwilligerswerk bij onder andere zorginstellingen, de kinderboerderij en de Voedselbank. Daarnaast werden er op onze kantoren betaalde activiteiten georganiseerd, waarvan de opbrengst gedoneerd werd aan Make-A-Wish. Zo werd de Millenniumtoren in Rotterdam beklommen, werd een pokertoernooi georganiseerd en waren er verschillende veilingen.

De activiteiten en donaties leverden in totaal €9.606,- op. De gemiddelde kosten per wens bedragen  €2.500,-, wat betekent dat drie kinderen hun grootste wens in vervulling zien gaan. Het bedrag werd aan het eind van de dag symbolisch in ontvangst genomen door Ilse Géron van Make-A-Wish.

We willen niet alleen onze collega's bedanken voor hun inzet, maar ook al onze relaties die ons hebben geholpen met geld ophalen voor deze fantastische stichting. 

Carrière advies

»

Recruitment advies

»

Salary survey 

»