Make-A-Wish

Robert Walters en Walters People Nederland heeft €12.500,- opgehaald voor de Make-A-Wish foundation. De actie was onderdeel van Robert Walters’ jaarlijkse Global Charity Day, waarbij alle vestigingen van Robert Walters en Walters People wereldwijd zich inzetten voor een lokaal goed doel. Met het opgehaalde bedrag kan de liefste wens van vijf ernstig zieke kinderen vervuld worden.

 

Als internationale recruitmentorganisatie wil de Robert Walters Groep niet alleen een positieve impact maken op de levens van klanten en kandidaten, maar ook op de samenleving. Daarom zetten alle medewerkers zich tijdens de jaarlijks terugkerende Charity Day in voor een goed doel, door middel van vrijwilligerswerk en verschillende fundraiser activiteiten. In 2022 gaan alle opbrengsten binnen Nederland voor het derde jaar naar de Make-A-Wish foundation, een stichting die de allerliefste wensen vervult van ernstig zieke kinderen

Medewerkers van de Robert Walters-vestigingen in Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam en Utrecht droegen op 7 oktober hun steentje bij door middel van vrijwilligerswerk bij o.a. zorginstellingen, een kinderboerderij en de voedselbank. Daarnaast werden er op de verschillende kantoren activiteiten georganiseerd, waarvan de opbrengst gedoneerd werd aan Make-A-Wish. Zo werden er Squid Games, een escape room, een padeltoernooi en een loterij georganiseerd.

De activiteiten en donaties leverden €12.500,- op. De gemiddelde kosten per wens bedragen  €2.500,-, wat betekent dat vijf kinderen hun grootste wens in vervulling zien gaan. Het bedrag werd aan het eind van de dag symbolisch in ontvangst genomen door Ilse Géron van Make-A-Wish Nederland. 

Bedankt

We willen van de gelegenheid gebruik maken om al onze relaties te bedanken die zo royaal hebben bijgedragen aan een fantastisch resultaat. 

Carrière advies

»

Recruitment advies

»

Salary survey 

»