Lijkt een baan als consultant bij een gecertificeerde Microsoft partner jou tof? Als jij graag wil leren hoe je bedrijven het best kunt adviseren op gebied van bedrijfsprocessen en applicaties, dan ben je bij Walters People aan het juiste adres. Maar ook als je hierin al de nodige ervaring hebt helpen wij je graag verder bij het ontwikkelen van je carrière in IT consultancy. 

Walters People heeft namelijk in samenwerking met Microsoft een groeitraject opgezet van 4-6 weken waarin je alles leert op het gebied van consultancy en IT. Met de Walters People - Microsoft Dynamics 365 Academy leiden wij je op en ontwikkel jij de benodigde consultancy en IT skills waarmee jij de overstap kan maken naar Certified Cloud Business Application Consultant. Jij wordt als consultant dé brug die bedrijfsprocessen, finance en IT met elkaar verbindt. Aan de hand van jouw interesses en persoonlijke coaching maak je concrete stappen voor een mooie baan bij een gecertificeerde Microsoft partner.

Meer informatie

Hebben we je nieuwsgierig gemaakt? Vul dan je gegevens hiernaast in en download de brochure met meer informatie. Direct contact opnemen kan natuurlijk ook met Floris-Jan Henzen via tel. 020 7969 040. of mail naar floris-jan.henzen@walterspeople.nl.

Meer weten over onze opleidingsmogelijkheden? Lees dan snel meer over onze  Walters People Academy


Meer informatie aanvragen

Nieuwe vacatures

Carrière advies

»

Bij ons werken

»