Walters People werft voor een breed aantal business intelligence functies en heeft een uitstekend aanbod in business intelligence vacatures in Nederland. Onze gespecialiseerde IT consultants komen graag met jou in contact om je carrièremogelijkheden te bespreken en jou te adviseren in je zoektocht naar een nieuwe baan.

Bekijk onze business intelligence vacatures hieronder.

Zoekresultaten

Salaris: EUR3500 - EUR5450 per month

Locatie: Harderwijk

Datum gepost: 30 juni 2022

Heb je de drive om te innoveren, te verbeteren en creatief te denken t.b.v. de efficiëntie van een organisatie? Heb je ervaring met het ondersteunen van IT-applicaties? Misschien ben jij de Functioneel Applicatiebeheerder die we zoeken! Voor een marktleider in de food industrie zijn wij op zoek naar een enthousiaste en gedreven kandidaat. Bij dit bedrijf staat groei centraal. Je wordt zowel op persoonlijk als professioneel vlak uitgedaagd en het is mogelijk om diverse trainingen te volgen. Je wordt aangemoedigd om je te blijven ontwikkelen en er zijn volop doorgroeimogelijkheden. Heb je relevante (stage)ervaring in bovenstaande functies, dan leren we je graag kennen!

Salaris: EUR4350 - EUR5450 per month

Locatie: Zwolle

Datum gepost: 28 juni 2022

Bijt jij je graag vast in IT-vraagstukken en lijkt het je leuk om een ERP omgeving nóg effectiever te maken? Weet jij wensen vanuit een organisatie om te zetten naar toekomstbestendige, effectieve oplossingen? Ben je klantgericht en wil je een zelfstandige en veelzijdige functie? Lees dan verder!