Walters People werft voor een breed aantal data analysis functies en heeft een uitstekend aanbod in data analysis vacatures in Nederland. Onze gespecialiseerde IT consultants komen graag met jou in contact om je carrièremogelijkheden te bespreken en jou te adviseren in je zoektocht naar een nieuwe baan.

Bekijk onze data analysis vacatures hieronder.

Zoekresultaten

Salaris: EUR2900 - EUR4150 per month

Locatie: Utrecht

Datum gepost: 22 juni 2022

Leef je helemaal op van data, ben je analytisch sterk en heb je ervaring met SQL en PowerBI? lees dan snel verder! Voor onze partner in de omgeving van Utrecht zijn wij op zoek naar een enthousiaste en gedreven kandidaat. Bij deze organisatie staat het welzijn van de medewerkers voorop. De medewerkers zijn innovatief, vooruitstrevend en informeel.

Salaris: EUR3100 - EUR3650 per month

Locatie: Utrecht

Datum gepost: 7 juni 2022

Ben jij momenteel werkzaam als Data Analist, Data Entry Officer of Data Quality Officer en wil je de volgende stap in je carrière maken? Beschik je over sterke analytische vaardigheden en sterke Excel-vaardigheden? Houd je van het proces van het voorbereiden, transporteren en opschonen van data? Solliciteer nu voor jouw droombaan!

Salaris: EUR4000 - EUR6500 per month

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 7 juni 2022

Heb jij kennis en ervaring van o.a. SQL, Datawarehousing en API’s? Ben jij dé specialist die de uitdaging durft aan te gaan en niet kan wachten om aan de slag te gaan in het Data & innovatie team bij creatieve media-exploitant? Solliciteer nu voor jouw droombaan!