Marketing & sales vacatures

Onze marketing & sales divisie is gespecialiseerd in zowel tijdelijke als tijdelijk-naar-vast vacatures binnen communicatie & PR, product / brand marketing, online marketing, marktonderzoek, accountmanagement en business development. Wij werven en selecteren marketing & sales professionals voor het mkb, grote bedrijven, banken, financiële instellingen en verzekeringsmaatschappijen. Bekijk onze marketing & sales vacatures in Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam en Utrecht hieronder.

Zoekresultaten

Business Development Consultant

Salaris: Negotiable

Locatie: Netherlands

Datum gepost: 27 mei 2019

Ben jij minimaal HBO afgestudeerd in de richting van Commerciele Economie of Business Administration en werk jij graag binnen een van de snelst groeiende internationale fintech bedrijven? Als Business Development Consultant ben je verantwoordelijk voor het managen en ontwikkelingen van new business. Van een cold-call tot het closen van een deal geeft jou een kick. Dit doe je samen met een team van specialisten om je heen. Ben jij voor tenminste 40 uur per week beschikbaar? Dan ben jij de Business Development Consultant die ik zoek!
Salesmanager Trainee Fintech

Salaris: Negotiable

Locatie: Netherlands

Datum gepost: 27 mei 2019

Do you have a genuine interest in the finance sector as well as a keen interest in working with technology and software? Do you have the ability to build relationships with high profile corporate clients? Do you have strong numerical, analytical and problem solving skills? Do you have a Master's degree in Finance, Economics or Investment and are you looking for a great kick-start of your career at one of FORTUNE "100 best Companies to work for"?
Junior Financial Accountant

Salaris: EUR2500 - EUR3300 per month

Locatie: Haarlemmermeer

Datum gepost: 27 mei 2019

Ben jij in het bezit van een afgeronde HBO opleiding Bedrijfseconomie of Accountancy en in staat om zelfstandig een boekhouding te voeren? Merk je dat je routinematig aan het werk bent, zoekt naar meer verdieping en ontbreken te doorgroeimogelijkheden? In deze veeleisende Junior Financial Accountant positie ben ik op zoek naar een gedreven young-professional die communicatief sterk is en toe is aan een nieuwe uitdaging. Ben jij op zoek naar een internationale werkomgeving waarbij jij de kans krijgt om ideeën aan te dragen en waar persoonlijke ontwikkeling hoog in het vaandel staat?
SEO/SEA Specialist

Salaris: Negotiable

Locatie: Netherlands

Datum gepost: 22 mei 2019

Wil jij werken voor een groot onafhankelijk marketing- en mediabureau in Amsterdam dan ben jij de gene waar ik naar op zoek ben? Onze opdrachtgever heeft als missie om haar klanten succesvoller te maken met media en marketing. Met inzet op regie op het gebied van zowel paid, owned als earned media. Wat zij realiseren op een effectieve en spraakmakende manier.
Social Media Consultant

Salaris: Negotiable

Locatie: Netherlands

Datum gepost: 22 mei 2019

Wil jij werken voor een groot onafhankelijk marketing- en mediabureau in Amsterdam dan ben jij de gene waar ik naar op zoek ben? Voor het uitbreiden van het Social Media team is onze opdrachtgever op zoek naar een ervaren Social Media Consultant.
Vastgoed Acquisiteur

Salaris: EUR2900 - EUR3900 per month + bonusregeling & reiskosten

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 22 mei 2019

Voor onze opdrachtgever, een sterk groeiende ontwikkelende belegger te Amsterdam, zijn wij op zoek naar Vastgoed Acquisiteurs. Onze opdrachtgever richt zich op de realisatie van uiteenlopende en aansprekende projecten in de Randstad met een focus op de Metropoolregio Amsterdam, o.a. In Noord, de Houthavens, Centrum en Zaandam.
PR Specialist

Salaris: competitive

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 22 mei 2019

Wil jij werken voor een groot onafhankelijk marketing- en mediabureau in Amsterdam dan ben jij de gene waar ik naar op zoek ben? De oorsprong van de opdrachtgever ligt in media en marketing strategie en -inkoop, waarbij onze kracht is in het steeds blijven innoveren en vernieuwen.
Pricing Analyst

Salaris: EUR2400 - EUR2800 per month + reiskosten

Locatie: Veghel

Datum gepost: 17 mei 2019

Ben jij op zoek naar je volgende stap in je carrière? Heb jij minimaal een afgeronde MBO 4 opleiding in de richting van zakelijke dienstverlening, MER, communicatie of marketing? Werk jij nauwkeurig, ben jij leergierig en word jij enthousiast van prijsanalyses, prijs administratie en het continu in de gaten houden van je belangrijke concurrenten? Dan ben jij de Pricing Analyst waar ik op zoek naar ben!
International Account Manager

Salaris: Negotiable

Locatie: Diemen

Datum gepost: 17 mei 2019

Are you an experienced International Account Manager with a passion for cutting-edge technology? Are you familiar with digital printing or have you always wanted to learn more about this industry? Do you consider yourself an excellent business(wo)man with a keen eye for investigating the newest business opportunities? In that case you might be the International Account Manager we are looking for!
Junior Brandmanager

Salaris: EUR2200 - EUR2500 per month

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 14 mei 2019

Ben jij minimaal HBO afgestudeerd in de richting van Commerciële Economie, Business Administration of Marketing en werk jij graag binnen een internationaal retail bedrijf? Wil jij meedenken met het opzetten van een nieuwe marketingcampagne die landelijk uitgerold gaan worden? Ben jij tenminste voor 40 uur per week beschikbaar? Dan ben jij de Junior Brandmanager die ik zoek!