Communicatie & PR vacatures

Onze marketing & sales divisie is gespecialiseerd in zowel tijdelijke als tijdelijk-naar-vast vacatures voor communicatie & PR professionals. Wij werven en selecteren communicatie & PR medewerkers voor het mkb, grote bedrijven, banken, financiële instellingen en verzekeringsmaatschappijen. Bekijk onze communicatie & PR vacatures in Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam en Utrecht hieronder.

Zoekresultaten

Social Media Consultant

Salaris: Negotiable

Locatie: Netherlands

Datum gepost: 22 mei 2019

Wil jij werken voor een groot onafhankelijk marketing- en mediabureau in Amsterdam dan ben jij de gene waar ik naar op zoek ben? Voor het uitbreiden van het Social Media team is onze opdrachtgever op zoek naar een ervaren Social Media Consultant.
PR Specialist

Salaris: competitive

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 22 mei 2019

Wil jij werken voor een groot onafhankelijk marketing- en mediabureau in Amsterdam dan ben jij de gene waar ik naar op zoek ben? De oorsprong van de opdrachtgever ligt in media en marketing strategie en -inkoop, waarbij onze kracht is in het steeds blijven innoveren en vernieuwen.
Content Marketeer

Salaris: EUR2400 - EUR3000 per month

Locatie: Netherlands

Datum gepost: 1 mei 2019

Wil jij werken voor een grote internationale speler en ben jij een creatieve communicatieprofessional met uitstekend gevoel voor taal? Dan ben jij de gene die ik zoek! Voor onze opdrachtgever zoeken we een marketing- en communicatieadviseur. Iemand die fantastische content schrijft, creatieve marketingcampagnes bedenkt en uitvoert en gevoel heeft voor online. Kortom, iemand die van A tot Z verantwoordelijk is voor onze marketing en communicatie.
Content Marketeer

Salaris: Negotiable

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 4 april 2019

Weet jij hoe je een verhaal moet vertellen? Laat jij je drijven door je creativiteit in combinatie met een datagedreven aanpak? Voel je je prettig in een bruisende omgeving met een hoog tempo en veel vrijheid voor nieuwe ideeƫn? Dan willen we jou als onze nieuwe content marketeer!