Business development vacatures

Onze marketing & sales divisie is gespecialiseerd in zowel tijdelijke als tijdelijk-naar-vast vacatures voor business developers. Wij werven en selecteren business developers voor het mkb, grote bedrijven, banken, financiële instellingen en verzekeringsmaatschappijen. Bekijk onze business development vacatures in Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam en Utrecht hieronder.

Zoekresultaten

Business Development Consultant

Salaris: Negotiable

Locatie: Netherlands

Datum gepost: 27 mei 2019

Ben jij minimaal HBO afgestudeerd in de richting van Commerciele Economie of Business Administration en werk jij graag binnen een van de snelst groeiende internationale fintech bedrijven? Als Business Development Consultant ben je verantwoordelijk voor het managen en ontwikkelingen van new business. Van een cold-call tot het closen van een deal geeft jou een kick. Dit doe je samen met een team van specialisten om je heen. Ben jij voor tenminste 40 uur per week beschikbaar? Dan ben jij de Business Development Consultant die ik zoek!
Vastgoed Acquisiteur

Salaris: EUR2900 - EUR3900 per month + bonusregeling & reiskosten

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 22 mei 2019

Voor onze opdrachtgever, een sterk groeiende ontwikkelende belegger te Amsterdam, zijn wij op zoek naar Vastgoed Acquisiteurs. Onze opdrachtgever richt zich op de realisatie van uiteenlopende en aansprekende projecten in de Randstad met een focus op de Metropoolregio Amsterdam, o.a. In Noord, de Houthavens, Centrum en Zaandam.
Sales Medewerker

Salaris: EUR2200 - EUR2700 per month

Locatie: Alphen aan den Rijn

Datum gepost: 4 april 2019

Weet jij als sales medewerker altijd warme leads binnen te halen? Heb jij affiniteit met motoren én een achtergrond in de financiële dienstverlening? Ben jij op zoek naar een full time baan waarin je direct aan de slag kunt? Dan ben jij dé sales medewerker waar wij naar op zoek zijn!