Business development vacatures

Onze marketing & sales divisie is gespecialiseerd in zowel tijdelijke als tijdelijk-naar-vast vacatures voor business developers. Wij werven en selecteren business developers voor het mkb, grote bedrijven, banken, financiële instellingen en verzekeringsmaatschappijen. Bekijk onze business development vacatures in Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam en Utrecht hieronder.

Zoekresultaten

Commercieel Medewerker Binnendienst

Salaris: EUR2500 - EUR3500 per month

Locatie: Rotterdam

Datum gepost: 11 november 2019

Als Commercieel Medewerker Binnendienst ben je sales gedreven, pro-actief en klantgericht. Je ziet en benut kansen, je bent oplossingsgericht en maakt de beste deal voor klant en organisatie. Zie jij jezelf als Commercieel Medewerker Binnendienst? Lees snel verder!
Junior Trader - Accountmanager

Salaris: EUR2500 - EUR3500 per month + Bespreekbaar

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 16 oktober 2019

Ben jij een mix tussen een commerciële topper en een goede analist. Krijg je er een kick van om in een professionele omgeving contact te hebben met grote klanten en deals te sluiten? Vind jij het gaaf om binnen het bedrijf veel mogelijkheden te hebben tot professionele en persoonlijke groei , in hartje Amsterdam? Dan ben jij de Junior Trader waar ik naar op zoek ben. Lees snel verder!
Medewerker Transactieverwerking

Salaris: EUR2300 - EUR3300 per month + Bespreekbaar

Locatie: Utrecht

Datum gepost: 1 oktober 2019

Ben jij een ambitieuze HBO-starter en zie jij jezelf werken in een dynamische omgeving, waar je een bijdrage levert aan de kwaliteit van de dienstverlening? Jij zal je vooral bezig houden met klantcontact en fungeren als gesprekspartner van verschillende lokale banken op het gebied van buitenlandse rekeningen. Je zal hier een inwerkperiode krijgen en daarna alle kansen om jezelf te ontplooien.
Junior Accountmanager

Salaris: EUR2800 - EUR3500 per month + Bespreekbaar

Locatie: North Holland

Datum gepost: 1 oktober 2019

Zie jij kansen voor ondernemers in de regio en kan jij het sociale en commerciële aspect goed balanceren? Voor een gerenommeerde bank in Nederland ben ik op zoek naar een Junior Accountmanager voor zowel binnendienst als buitendienst. Je geeft financieel advies aan klanten en je hebt een goed oog voor details in de vorm van risico's en kansen.