Accountmanagement vacatures

Onze marketing & sales divisie is gespecialiseerd in zowel tijdelijke als tijdelijk-naar-vast vacatures voor accountmanagers. Wij werven en selecteren accountmanagers voor het mkb, grote bedrijven, banken, financiële instellingen en verzekeringsmaatschappijen. Bekijk onze accountmanagement vacatures in Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam en Utrecht hieronder.

Zoekresultaten

Junior Accountmanager

Salaris: EUR2200 - EUR2700 per month

Locatie: Leiden

Datum gepost: 20 maart 2019

Weet jij als junior accountmanager altijd de beste kansen in de markt te spotten? Heb jij affiniteit met de automotive industry én een achtergrond in de financiële dienstverlening? Ben jij op zoek naar een full time baan waarin je direct aan de slag kunt? Dan ben jij misschien wel de junior accountmanager waar wij naar op zoek zijn!
Junior Key Account Director

Salaris: EUR36000 - EUR40000 per annum

Locatie: Netherlands

Datum gepost: 14 maart 2019

Ben jij minimaal Msc afgestudeerd in de richting van Finance of Business Administration en heb jij werkervaring in de financiele markt?En werk jij graag binnen een van de snelst groeiende internationale fintech bedrijven? Als Junior Key Account Directer ben je verantwoordelijk voor het promoten van de groei van de organisatie. Daarnaast ben je bezig met het managen en ontwikkelingen van new business. Hier gebruik jij je eigen netwerk, heb je face-to-face meetings, bezoek je beurzen en ben je dagelijks in contact met je klanten. Dit doe je samen met een team van specialisten om je heen. Ben jij voor tenminste 40 uur per week beschikbaar? Dan ben jij de Junior Key Account Director die ik zoek!