IT vacatures

Walters People werft voor een breed aantal IT vacatures in de regio's Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam en Utrecht. Bekijk vacatures voor o.a. developer, CRM specialist, database specialist en IT Helpdesk medewerker. Onze gespecialiseerde consultants komen graag met jou in contact om je carrièremogelijkheden te bespreken en je te helpen bij het vinden van een nieuwe baan.

Bekijk onze IT vacatures hieronder:

Zoekresultaten

Applicatiebeheerder Microsoft Dynamics NAV/AX - Utrecht

Salaris: EUR2800 - EUR3500 per month

Locatie: Utrecht

Datum gepost: 15 augustus 2019

Krijg jij energie van het optimaliseren van applicaties en het trainen van gebruikers? Ben jij daarnaast een expert in Microsoft Dynamics NAV of AX? Vind jij het fijn om in een team te werken met korte lijnen met jouw eigen verantwoordelijkheden? Dan ben ik op zoek naar jou!
Medior Configuration Specialist

Salaris: EUR2978.32 - EUR4169.64 per month

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 12 augustus 2019

Are you ready for the next step in your career and want to join us a Medior Configuration Specialist? Are you proactive and do you know your way around in a changing and dynamic environment? Come work for the #1 European parking app provider and make a difference!
IT Support Engineer - Hoofddorp

Salaris: EUR3000 - EUR3600 per month

Locatie: Hoofddorp

Datum gepost: 12 augustus 2019

Vind jij het belangrijk dat jouw collega's optimaal en onbezorgd hun werk kunnen doen, doordat jij er voor zorgt dat dat zij kunnen vertrouwen op hun hardware en software? Daarnaast vind jij het gaaf om voor een organisatie te werken die de kwaliteit van het leven verbetert! Dan ben ik op zoek naar jou!
Werkplekbeheerder

Salaris: EUR2978.32 - EUR4169.64 per month

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 12 augustus 2019

Heb jij ervaring als Werkplekbeheerder en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen in de IT? Onze opdrachtgever is per direct op zoek naar een Werkplekbeheerder te Amsterdam. Ben jij flexibel, servicegericht en beschik je over uitstekende communicatieve vaardigheden? Lees dan snel verder!
Allround IT Specialist

Salaris: EUR4169.64 - EUR5360.97 per month

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 12 augustus 2019

Onze opdrachtgever is een van 's werelds grootste partners op het gebied van onafhankelijke opslag voor minerale en chemische producten, gassen en droge bulk. Met 73 terminals in 24 landen bezitten zij een totale opslagcapaciteit van meer dan 20 miljoen kubieke meter.
Projectmedewerker ICT

Salaris: EUR3000 - EUR3750 per month

Locatie: Utrecht

Datum gepost: 7 augustus 2019

Krijg jij een kick van het ondersteunen bij het definiëren en implementeren van nieuwe ICT projecten en heb jij affiniteit met bedrijfsprocessen en ICT?
Technical Support Analyst

Salaris: Negotiable

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 30 juli 2019

Position Summary We are looking for an experienced Technical Support Analyst for our Customer Support team based in Amsterdam. We are looking for a positive and assertive team player who has a strong desire to succeed in a technically challenging, customer and team oriented environment.
Junior Configuration Specialist

Salaris: EUR28000 - EUR35000 per annum

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 29 juli 2019

Are you proactive and do you know your way around in a changing and dynamic environment? Come work for the #1 European specialized app maker and make a difference! Our client is rapidly expanding and we are looking for a new colleague to join our operational Service Desk as a Junior Functional Application Analyst.
Functioneel Applicatiebeheerder

Salaris: EUR3000 - EUR5000 per month

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 29 juli 2019

Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een functioneel applicatiebeheerder die het ziet zitten om aan de slag te gaan toonaangevende en gezellige club in het centrum van Amsterdam, met een prachtig uitzicht over het IJ.
Helpdeskmedewerker

Salaris: EUR2000 - EUR3500 per month

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 29 juli 2019

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging bij een internationaal bedrijf als Helpdeskmedewerker? Wil jij de beste support leveren aan eindgebruikers? Heb jij minimaal een MBO 4 opleiding in Technische/IT richting afgerond? Ben je op zoek naar een uitdagende baan met doorgroeimogelijkheden en de mogelijkheid om je te ontwikkelen?