IT vacatures

Walters People werft voor een breed aantal IT vacatures in de regio's Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam en Utrecht. Bekijk vacatures voor o.a. developer, CRM specialist, database specialist en IT Helpdesk medewerker. Onze gespecialiseerde consultants komen graag met jou in contact om je carrièremogelijkheden te bespreken en je te helpen bij het vinden van een nieuwe baan.

Bekijk onze IT vacatures hieronder:

Zoekresultaten

Junior Web Developer

Salaris: EUR3000 - EUR4000 per month

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 14 juni 2019

Voor een opdrachtgever ben ik op zoek naar een Junior Web Developer (PHP, CSS, HTML) met minimaal 1 jaar ervaring in een soortgelijke functie. Ben jij klaar voor de stap naar Senior Developer waarin je collega's die in dezelfde functie instromen (Junior) gaat trainen? Dan bezit jij waarschijnlijk over de skills die ik zoek!
IT Support Medewerker

Salaris: EUR2300 - EUR3000 per month

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 14 juni 2019

Wil jij onze afdeling IT/ICT komen versterken en werken aan het optimaliseren van IT/ICT in Amsterdam voor een marktleider in telefonie? Denk hierbij aan support op alle aspecten van IT/ICT waar je mee te krijgen krijgt, zoals beheer van het netwerk-, applicatie- en desktopsupport. Deze job is dan ook heel gevarieerd en dat maakt iedere dag weer anders!
Senior IT Support

Salaris: EUR2500 - EUR3200 per month

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 13 juni 2019

Haal jij energie uit het helpen van de gebruikers, met al hun ICT gerelateerde problemen? Ben je een ervaren Werkplekbeheerder/Support Engineer en wil je verder groeien? Lees dan snel verder!
IT System Amdministrator

Salaris: EUR2300 - EUR2800 per month

Locatie: Utrecht

Datum gepost: 13 juni 2019

Vind jij het leuk om zelfstandig te werken in een professioneel team van IT-ers, continu bezig te zijn met techniek en wil jij dat geen dag hetzelfde is? Ga dan aan de slag als Systeembeheerder! Dit bedrijf is een dynamisch en ondernemend IT-bedrijf gevestigd in Utrecht waar passie en kwaliteit voor IT de drijfveren zijn. Er werken 20 enthousiaste en gemotiveerde mensen die een hecht team vormen.
Medewerker Masterdata

Salaris: EUR2400 - EUR3000 per month

Locatie: Gouda

Datum gepost: 13 juni 2019

Heb jij HBO werk- en denkniveau en ben jij integer en secuur? Heb jij ervaring als Medewerker Masterdata en zie jij het als een uitdaging om data op een integere en juridisch verantwoorde manier te beheersen? Wil jij bij een grote en informele organisatie werken in Gouda? Lees dan snel verder!
Allround IT Specialist

Salaris: EUR3500 - EUR4500 per month

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 12 juni 2019

Onze opdrachtgever is een van 's werelds grootste partners op het gebied van onafhankelijke opslag voor minerale en chemische producten, gassen en droge bulk. Met 73 terminals in 24 landen bezitten zij een totale opslagcapaciteit van meer dan 20 miljoen kubieke meter.
IT helpdesk medewerker

Salaris: EUR2400 - EUR3200 per month

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 12 juni 2019

Onze opdrachtgever is een internationaal (online) retail organisatie voor kantoor, -magazijn -en werkplaatsartikelen. Als Helpdesk Medewerker ben je onderdeel van het internationale ICT team.
Functioneel Beheerder

Salaris: EUR2800 - EUR3200 per month

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 12 juni 2019

Voor een internationaal advocatenkantoor zijn wij op zoek naar een Functioneel Beheerder. In een klein IT team werk je samen om de werkzaamheden in het kantoor, gelegen in hartje Amsterdam, soepel te laten verlopen.
Applicatiebeheerder

Salaris: EUR3000 - EUR4000 per month

Locatie: Hilversum

Datum gepost: 12 juni 2019

Zoek jij een uitdagende functie als applicatiebeheerder? Ben je klantgericht, hou je van aanpakken en wil je jouw technische kennis maximaal benutten? Reageer dan op onderstaande functie!
Systeembeheerder

Salaris: EUR3500 - EUR4500 per month

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 12 juni 2019

Voor een toonaangevend Nederlands kantoor van advocaten, notarissen en fiscalisten zijn wij op zoek naar een Systeembeheerder voor haar kantoor in Amsterdam. Zij adviseren internationale ondernemingen, zakelijke en financiële dienstverleners, semipublieke organisaties en overheidsinstellingen.