IT vacatures

Walters People werft voor een breed aantal IT vacatures in de regio's Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam en Utrecht. Bekijk vacatures voor o.a. developer, CRM specialist, database specialist en IT Helpdesk medewerker. Onze gespecialiseerde consultants komen graag met jou in contact om je carrièremogelijkheden te bespreken en je te helpen bij het vinden van een nieuwe baan.

Bekijk onze IT vacatures hieronder:

Zoekresultaten

Junior IT Consultant

Salaris: EUR2700 - EUR3300 per month

Locatie: Hilversum

Datum gepost: 20 februari 2019

Wil jij impact hebben met het werk dat je doet? Als junior ICT Consultant los je vraagstukken op bij de klant. Je bijt je erin vast of het nu gaat om een simpele oplossing of een complex probleem waar je langer op moet puzzelen. Je hebt lef, ontwikkelt je eigen aanpak en werkt samen met de klant om de oplossing te vinden. Interesse? Solliciteer dan voor junior ICT Consultant!
Technical Trainer

Salaris: EUR3000 - EUR4000 per annum

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 20 februari 2019

Krijg jij energie door collega's te ondersteunen het volledige uit hun potentieel te halen? Dan ben ik op zoek naar jou!
IT Support medewerker

Salaris: EUR2500 - EUR3100 per annum

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 20 februari 2019

Voor een Amerikaans advocatenkantoor wat wereldwijd actief is in 38 Noord-Amerika, Zuid-Amerika, Europa, Midden-Oosten en Azië met ruim 2000 advocaten zoeken wij een IT Support medewerker in Amsterdam. In het kantoor in Amsterdam zijn ervaren advocaten, fiscalisten en notarissen actief. Dit kantoor werkt volgens een dynamisch model waarin cliënten wereldwijd worden ondersteund, de IT Support medewerker die wij zoeken kan dan op internationaal niveau professioneel communiceren.
Senior PHP Laravel Developer

Salaris: EUR3500 - EUR4700 per month

Locatie: Amstelveen

Datum gepost: 20 februari 2019

Voor een full-service reclamebureau zijn wij op zoek naar een Senior PHP LARAVEL Developer. Bij onze opdrachtgever krijg je de vrijheid om dié dingen te doen die je leuk vindt, je hoeft niet binnen de geijkte kaders te werken. Wanneer jij een kans voor de klant of voor de opdrachtgever ziet krijg je de ruimte om daar invulling aan te geven. Ruim 20 gedreven collega’s staan voor je klaar om samen met de klanten een stap vooruit te zetten, deadline te halen of een Heineken mee te drinken.
IT Service Engineer 2e & 3e lijn

Salaris: EUR2500 - EUR3000 per month

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 20 februari 2019

Voor een landelijke speler op het gebied van IT, communicatie en Security zoeken wij een ervaren IT Support Engineer die complexe vraagstukken kan oplossen. Onze opdrachtgever is actief in het bedrijfsleven, onderwijs, overheid en de zorg.
Junior Java Developer

Salaris: EUR3000 - EUR4000 per month

Locatie: Hilversum

Datum gepost: 20 februari 2019

Werken met de meest innovatieve technieken en afwisselende projecten? Wil je leren door constant uitgedaagd te worden, om vernieuwend te zijn en buiten de kaders te denken? Ben jij geïnteresseerd in disruptive technieken zoals Artificial Intelligence? Dan ben je op de goede plek beland!
Full Stack Web Developer

Salaris: EUR4000 - EUR5000 per month

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 20 februari 2019

Voor een wereldwijde technologische partner zijn wij op zoek naar een een full stack web developer die energie haalt uit het vroeten in de back-end, maar ook blij wordt van het ontwikkelen van een mooie front-end. Heb jij een achtergrond in de ICT development en klaar voor een volgende stap? Lees verder!
Junior System Administrator

Salaris: EUR2500 - EUR3200 per annum

Locatie: Zaandam

Datum gepost: 19 februari 2019

Een jonge, ambitieuze ‘systeembeheerder’ die de kans krijgt om onze technische processen vorm te geven en deel uit te maken van ons gedreven team. Door de sterke groei van onze organisatie bestaat de wens om ons team te versterken met een digitale duizendpoot.
IT Deskside Support Agent

Salaris: EUR2700 - EUR3000 per annum

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 19 februari 2019

Als IT Deskside Support Agent ben jij voor onze opdrachtgever het gezicht van de ICT afdeling. Je bent het eerste aanspreekpunt in de organisatie aangaande de vragen rondom de in gebruik zijnde ICT middelen en applicaties en geeft hier ondersteuning op. Je vormt ook bemiddeling uit tussen het hoofdkantoor in Londen, daar waar de IT wordt gemanaged, en de vestiging in Amsterdam. Je adviseert gebruikers en management over veilig gebruik van ICT, databases/websites en communicatiemiddelen.
ICT Support Engineer

Salaris: EUR2200 - EUR2700 per annum

Locatie: Haarlem

Datum gepost: 19 februari 2019

Als ICT Support Engineer ben jij voor onze opdrachtgever het gezicht van de ICT afdeling naar de interne klant. Je zal het eerste aanspreekpunt zijn in de organisatie aangaande de vragen rondom de in gebruik zijnde ICT middelen en applicaties en geeft hier ondersteuning op.