Information Security vacatures

Walters People werft voor een breed aantal information security functies en heeft een uitstekend aanbod in information security vacatures in Nederland. Onze gespecialiseerde IT consultants komen graag met jou in contact om je carrièremogelijkheden te bespreken en jou te adviseren in je zoektocht naar een nieuwe baan.

Bekijk onze developement vacatures hieronder.

Zoekresultaten

Cyber Security Consultant

Salaris: EUR34000 - EUR40000 per annum

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 31 oktober 2018

Werk jij graag aan de verbetering van de digitale veiligheid van organisaties en de bestrijding van cybercrime? Wil je werken in een dynamische omgeving waar je ook ruimte krijgt om je te ontwikkelen? Dan is deze vacature wat jij zoekt!
Helpdeskmedewerker IT

Salaris: EUR24000 - EUR29000 per annum

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 31 oktober 2018

Ben jij op zoek naar een startersfunctie binnen een internationaal bedrijf als Helpdeskmedewerker? Wil jij de beste support leveren aan eindgebruikers? Heb jij minimaal een MBO 4 opleiding in Technische/ IT richting afgerond? Ben je op zoek naar een uitdagende baan met doorgroeimogelijkheden en de mogelijkheid om je te ontwikkelen? Reageer dan snel op de positie als Helpdeskmedewerker IT.
Security Engineer

Salaris: Negotiable

Locatie: Den Haag

Datum gepost: 24 oktober 2018

Ben jij iemand die altijd op zoek is naar nieuwe uitdagingen? Ben je stressbestendig? Hou je van variatie in de dagelijkse werkzaamheden? Dan zijn wij op zoek naar jou!