Development vacatures

Walters People werft voor een breed aantal development functies en heeft een uitstekend aanbod in development vacatures in Nederland. Onze gespecialiseerde IT consultants komen graag met jou in contact om je carrièremogelijkheden te bespreken en jou te adviseren in je zoektocht naar een nieuwe baan.

Bekijk onze developement vacatures hieronder.

Zoekresultaten

IT Engineer

Salaris: EUR25000 - EUR30000 per annum

Locatie: Den Haag

Datum gepost: 23 november 2018

Ben jij een bevlogen IT’er? Heb jij een hoog level van verantwoordelijkheidsgevoel? Wil jij met jouw analytische vermogen vraagstukken oplossen? En ben jij een echte teamplayer? Dan zijn wij op zoek naar jou als IT Engineer!
Junior Devops Engineer

Salaris: EUR35000 - EUR45000 per annum

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 31 oktober 2018

Krijg je een adrenaline kick bij het idee dat je zelf apps ontwikkelt? Ben je op zoek naar je eerste of naar de volgende uitdaging? Dan is deze vacature waarschijnlijk voor jou geschreven. Voor onze klant in omgeving Amsterdam zijn wij namelijk op zoek naar een Junior DevOps Engineer.
Java Developer

Salaris: EUR35000 - EUR65000 per annum

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 31 oktober 2018

Ben jij de creatieve Developer die barst van effectieve oplossingen? En ben jij zoek naar een uitdagende rol binnen één van de mooiste innovatieve werkgevers van Nederland? Dan is deze vacature voor jou!
Senior Salesforce Developer

Salaris: EUR50000 - EUR68000 per annum

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 31 oktober 2018

Wij zijn op zoek naar meerdere ervaren en gedreven Senior Salesforce Developers, echt zo’n adept van het eerste uur. Wil je meewerken in uitdagende opdrachten aan highend innovatieve Salesforce ontwikkel- en implementatieprojecten bij één van onze toonaangevende klanten? Dan hebben wij de ideale baan voor jou bij onze (internationale) opdrachtgevers!
C++ Software Engineer/Developer

Salaris: EUR40000 - EUR78000 per annum

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 24 oktober 2018

Wij zijn op zoek naar een gedreven C++ Software Engineer. Ben jij de C++ Software Engineer die affiniteit heeft met Java? Wil je meewerken in uitdagende opdrachten aan innovatieve software ontwikkel- en implementatieprojecten bij één van onze toonaangevende klanten? Dan hebben wij de ideale baan voor jou bij onze (internationale) opdrachtgevers!