Infrastructure vacatures

Walters People werft voor een breed aantal infrastructure functies en heeft een uitstekend aanbod in infrastructure vacatures in Nederland. Onze gespecialiseerde IT consultants komen graag met jou in contact om je carrièremogelijkheden te bespreken en jou te adviseren in je zoektocht naar een nieuwe baan.

Bekijk onze developement vacatures hieronder.

Zoekresultaten

IT Support medewerker

Salaris: EUR2500 - EUR3100 per annum

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 20 februari 2019

Voor een Amerikaans advocatenkantoor wat wereldwijd actief is in 38 Noord-Amerika, Zuid-Amerika, Europa, Midden-Oosten en Azië met ruim 2000 advocaten zoeken wij een IT Support medewerker in Amsterdam. In het kantoor in Amsterdam zijn ervaren advocaten, fiscalisten en notarissen actief. Dit kantoor werkt volgens een dynamisch model waarin cliënten wereldwijd worden ondersteund, de IT Support medewerker die wij zoeken kan dan op internationaal niveau professioneel communiceren.
IT Deskside Support Agent

Salaris: EUR2700 - EUR3000 per annum

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 19 februari 2019

Als IT Deskside Support Agent ben jij voor onze opdrachtgever het gezicht van de ICT afdeling. Je bent het eerste aanspreekpunt in de organisatie aangaande de vragen rondom de in gebruik zijnde ICT middelen en applicaties en geeft hier ondersteuning op. Je vormt ook bemiddeling uit tussen het hoofdkantoor in Londen, daar waar de IT wordt gemanaged, en de vestiging in Amsterdam. Je adviseert gebruikers en management over veilig gebruik van ICT, databases/websites en communicatiemiddelen.
ICT Support Engineer

Salaris: EUR2200 - EUR2700 per annum

Locatie: Haarlem

Datum gepost: 19 februari 2019

Als ICT Support Engineer ben jij voor onze opdrachtgever het gezicht van de ICT afdeling naar de interne klant. Je zal het eerste aanspreekpunt zijn in de organisatie aangaande de vragen rondom de in gebruik zijnde ICT middelen en applicaties en geeft hier ondersteuning op.
Desktop Support Technician

Salaris: EUR2300 - EUR2700 per month

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 19 februari 2019

As a Desktop Support Technician you assist our workforce with technology requests and problem resolution. You’re skilled at listening to identify employee needs, and you bring enthusiasm to interactions and solutions.
Allround IT Specialist

Salaris: EUR2600 - EUR3100 per annum

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 11 februari 2019

Ben jij degene die excelleert in een dynamische, veeleisende IT-Infrastructuur? Is troubleshooten en zelfstandig werken je tweede natuur? Dan hebben wij de vacature die jouw op het lijf geschreven is! Voor een grote Enterprise omgeving van één van onze klanten in Leiden en omgeving, zijn wij op zoek naar een allround IT Speciliast!
IT Technical Support

Salaris: EUR2300 - EUR2800 per annum

Locatie: Hilversum

Datum gepost: 11 februari 2019

Voor een internationale opdrachtgever zijn wij op zoek naar een starter die middels zijn proactiviteit en analytisch vermogen een waardevolle toevoeging is voor de IT afdeling. Je werkt in een dynamische omgeving waar beslissingen snel worden genomen en dat maakt jouw functie erg afwisselend! Ben je nieuwsgierig geworden? Lees dan door!
Medior Systeembeheerder 365/parttime ICT-Manager

Salaris: EUR3800 - EUR4800 per month

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 11 februari 2019

Voor een topklant van ons in de consultancy wereld op de Zuidas in Amsterdam ben ik op zoek naar een geweldige combinatie rol van Medior/Senior Systeembeheerder met parttime ICT-Manager rol. Iemand die systeembeheer ervaring heeft met de laatste versies (en certificering van) van MS Windows server, Office 365, Azure en SQL, CCNA. 32 uur, per direct/snel beginnen, mooie omgeving, 3800-4800/mnd bij fulltime.
Helpdeskmedewerker IT

Salaris: EUR24000 - EUR38000 per annum

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 11 februari 2019

Ben jij op zoek naar een startersfunctie binnen een internationaal bedrijf als Helpdeskmedewerker? Wil jij de beste support leveren aan eindgebruikers? Heb jij minimaal een MBO 4 opleiding in Technische/ IT richting afgerond? Ben je op zoek naar een uitdagende baan met doorgroeimogelijkheden en de mogelijkheid om je te ontwikkelen? Reageer dan snel op de positie als Helpdeskmedewerker IT.
Desktop Support Technician

Salaris: EUR2200 - EUR2600 per month

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 31 januari 2019

Onze klant is een grote internationale speler of gebied van online marktplaatsen. Een van die namen die heel goed staat op jouw CV. Startdatum is snel, houdt rekening met een periode van 3/4e tot 1 jaar minimaal. Snel reageren dus! Als Desktop Support Technician help je medewerkers met technologieverzoeken en probleemoplossing. Je bent goed in het luisteren naar het identificeren van de behoeften van werknemers en je brengt enthousiasme in interacties en oplossingen.
ICT Systeembeheerder

Salaris: EUR26000 - EUR52000 per annum

Locatie: Hilversum

Datum gepost: 29 januari 2019

Als ICT Systeembeheerder zorg jij ervoor dat deze organisatie in Hilversum operationeel blijft. Een afwisselende functie waarbij je jouw IT kennis de ene keer gaat inzetten als systeem en netwerkbeheerder en de andere keer als tweedelijns helpdeskmedewerker. Als ICT Systeembeheerder ben jij namelijk verantwoordelijk voor het implementeren, beheren en onderhouden van de ICT-infrastructuur en alle informatiesystemen.