Infrastructure vacatures

Walters People werft voor een breed aantal infrastructure functies en heeft een uitstekend aanbod in infrastructure vacatures in Nederland. Onze gespecialiseerde IT consultants komen graag met jou in contact om je carrièremogelijkheden te bespreken en jou te adviseren in je zoektocht naar een nieuwe baan.

Bekijk onze developement vacatures hieronder.

Zoekresultaten

Allround IT Beheerder

Salaris: EUR2700 - EUR3700 per month

Locatie: Hilversum

Datum gepost: 11 september 2019

Heb jij ervaring als IT Support Agent, systeembeheerder, netwerkbeheerder of applicatiebeheerder in de financiële sector? Dan zoek ik jou! Voor een internationale klant ben ik op zoek naar een veelzijdige IT'er die verantwoordelijk neemt én draagt.
Werkplekbeheerder

Salaris: EUR2500 - EUR3500 per month

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 11 september 2019

In omgeving Amsterdam zijn we op zoek naar IT-professionals die een stap richting de beheer willen maken. Het gaat om een skilled werkplekbeheer functie waarbij je veel oplossend vermogen hebt en in een grote diverse omgeving te werk gaat. Is dit iets voor jou? Lees snel verder en reageer!
IT Deskside Support Agent

Salaris: EUR2700 - EUR3000 per month

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 11 september 2019

Als IT Deskside Support Agent ben jij voor onze opdrachtgever het gezicht van de ICT afdeling. Je bent het eerste aanspreekpunt in de organisatie aangaande de vragen rondom de in gebruik zijnde ICT middelen en applicaties en geeft hier ondersteuning op. Je vormt ook bemiddeling uit tussen het hoofdkantoor in Londen, daar waar de IT wordt gemanaged, en de vestiging in Amsterdam. Je adviseert gebruikers en management over veilig gebruik van ICT, databases/websites en communicatiemiddelen.
Junior IT Support

Salaris: EUR1800 - EUR2500 per month

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 6 september 2019

Nu jij je MBO Niveau 3 of 4 in de pocket hebt en uit werkervaring of stages minimaal 1 jaar ervaring meeneemt als IT Support Professional, vraag je je misschien af wat de markt te bieden heeft voor je. Nou, genoeg! Ben jij klaar om stappen te maken? Lees dan verder als je klaar bent om door te groeien naar een rol als consultant!
Senior IT Support

Salaris: EUR2500 - EUR3200 per month

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 6 september 2019

Haal jij energie uit het helpen van de gebruikers, met al hun ICT gerelateerde problemen? Ben je een ervaren Werkplekbeheerder/Support Engineer en wil je verder groeien? Lees dan snel verder!
IT Support Engineer - Hoofddorp

Salaris: EUR3000 - EUR3600 per month

Locatie: Hoofddorp

Datum gepost: 12 augustus 2019

Vind jij het belangrijk dat jouw collega's optimaal en onbezorgd hun werk kunnen doen, doordat jij er voor zorgt dat dat zij kunnen vertrouwen op hun hardware en software? Daarnaast vind jij het gaaf om voor een organisatie te werken die de kwaliteit van het leven verbetert! Dan ben ik op zoek naar jou!