Infrastructure vacatures

Walters People werft voor een breed aantal infrastructure functies en heeft een uitstekend aanbod in infrastructure vacatures in Nederland. Onze gespecialiseerde IT consultants komen graag met jou in contact om je carrièremogelijkheden te bespreken en jou te adviseren in je zoektocht naar een nieuwe baan.

Bekijk onze developement vacatures hieronder.

Zoekresultaten

Junior Werkplekbeheerder

Salaris: EUR2500 - EUR3500 per month

Locatie: Abcoude

Datum gepost: 17 april 2019

Als werkplekbeheerder ben jij het visitekaartje van de IT afdeling bij onze eindklant in regio Abcoude. Je ondersteunt en begeleidt de eindgebruikers bij onze opdrachtgevers als het gaat om 1ste en 2e lijns incidenten binnen de kantoorautomatisering. Je doet alles voor een tevreden eindgebruiker en lost storingen super snel op.
Senior IT Support

Salaris: EUR2500 - EUR3200 per month

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 17 april 2019

Haal jij energie uit het helpen van de gebruikers, met al hun ICT gerelateerde problemen? Ben je een ervaren Werkplekbeheerder/Support Engineer en wil je verder groeien? Lees dan snel verder!
Project Medewerker IT & Compliance

Salaris: Negotiable

Locatie: Schiphol-Rijk

Datum gepost: 12 april 2019

Wil je Schiphol van een hele andere kant beleven of heb je altijd al in een dynamische, internationale omgeving zoals een luchthaven willen werken? Indien je daarnaast ook een afgeronde mbo 4-opleiding hebt, hebben wij wellicht de ideale baan voor je.
Junior Systeembeheerder

Salaris: EUR2800 - EUR3500 per month

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 11 april 2019

Voor onze internationale opdrachtgever in de elektrotechniek zij wij op zoek naar een junior systeembeheerder. Binnen deze organisatie heerst een informele sfeer en wordt gewerkt met de nieuwste technologie. Ben jij de hardwerkende en leergierige persoon die onze opdrachtgever zoekt? Lees dan verder!
Senior Systeembeheerder

Salaris: EUR3800 - EUR4800 per month

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 11 april 2019

Als Senior systeembeheerder ga je in gesprek met verschillende stakeholders, zowel binnen onze organisatie als extern, en vertaal je de behoefte naar de praktijk. Je ziet mogelijkheden tot verbetering in de huidige processen en maakt een professionaliseringsslag mogelijk binnen de afdeling. Dit doe je samen met onze functioneel beheerder.
Werkplekbeheerder

Salaris: EUR2500 - EUR3500 per month

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 8 april 2019

In omgeving Amsterdam zijn we op zoek naar IT-professionals die een stap richting de beheer willen maken. Het gaat om een skilled werkplekbeheer functie waarbij je veel oplossend vermogen hebt en in een grote diverse omgeving te werk gaat. Is dit iets voor jou? Lees snel verder en reageer!
Functioneel Applicatiebeheerder

Salaris: EUR2250 - EUR3750 per month

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 5 april 2019

Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een functioneel applicatiebeheerder die het ziet zitten om aan de slag te gaan toonaangevende en gezellige club in het centrum van Amsterdam.
Junior ICT Support medewerker

Salaris: EUR2000 - EUR3000 per month

Locatie: Naarden

Datum gepost: 3 april 2019

Ben je net klaar met je ICT-opleiding en ben je leergierig, enthousiast en op zoek naar een leuke en uitdagende baan met mogelijkheden om door te groeien? Dan is deze job echt iets voor jou!
Helpdeskmedewerker

Salaris: EUR2000 - EUR3500 per month

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 3 april 2019

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging bij een internationaal bedrijf als Helpdeskmedewerker? Wil jij de beste support leveren aan eindgebruikers? Heb jij minimaal een MBO 4 opleiding in Technische/IT richting afgerond? Ben je op zoek naar een uitdagende baan met doorgroeimogelijkheden en de mogelijkheid om je te ontwikkelen?
IT Support Analyst

Salaris: EUR2800 - EUR3300 per month

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 2 april 2019

Ben jij een IT professional en op zoek naar een volgende carrière stap? Lees dan snel verder!