IT Management vacatures

Walters People werft voor een breed aantal IT management functies en heeft een uitstekend aanbod in IT management vacatures in Nederland. Onze gespecialiseerde IT consultants komen graag met jou in contact om je carrièremogelijkheden te bespreken en jou te adviseren in je zoektocht naar een nieuwe baan.

Bekijk onze developement vacatures hieronder.

Zoekresultaten

Junior System Administrator

Salaris: EUR2500 - EUR3200 per annum

Locatie: Zaandam

Datum gepost: 19 februari 2019

Een jonge, ambitieuze ‘systeembeheerder’ die de kans krijgt om onze technische processen vorm te geven en deel uit te maken van ons gedreven team. Door de sterke groei van onze organisatie bestaat de wens om ons team te versterken met een digitale duizendpoot.
ICT Systeembeheerder

Salaris: EUR2500 - EUR3500 per annum

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 19 februari 2019

Als Systeembeheerder zorg jij ervoor dat deze organisatie in Amsterdam operationeel blijft. Een afwisselende functie waarbij je jouw kennis van ICT de ene keer gaat inzetten als systeem en netwerkbeheerder en de andere keer als tweedelijns Helpdeskmedewerker.
Servicedesk Professional

Salaris: EUR25000 - EUR65000 per annum

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 11 februari 2019

Zit jij goed, of kan het beter als Servicedesk Professional? Of jij nou net afgestudeerd bent en net op een IT gerelateerde helpdesk zit, of jij bent een zeer ervaren manager op dat gebied: wij weten jou nog verder te brengen in jouw vakgebied. 1e, 2e of 3e lijns medewerker of teamlead, of een combinatie van ICT
Junior Systeembeheerder

Salaris: EUR2700 - EUR3300 per annum

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 6 februari 2019

Wil jij je als Junior Systeembeheerder waardevol en gewaardeerd voelen binnen een Enterprise omgeving? Vind je het leuk om met de nieuwste technologieën te werken? Pak je kans bij onze opdrachtgever in Amsterdam!