IT Management vacatures

Walters People werft voor een breed aantal IT management functies en heeft een uitstekend aanbod in IT management vacatures in Nederland. Onze gespecialiseerde IT consultants komen graag met jou in contact om je carrièremogelijkheden te bespreken en jou te adviseren in je zoektocht naar een nieuwe baan.

Bekijk onze developement vacatures hieronder.

Zoekresultaten

Junior DevOps Engineer

Salaris: EUR35000 - EUR45000 per annum

Locatie: Utrecht

Datum gepost: 23 november 2018

We willen het team in Utrecht van onze eindklant versterken met een DevOps-ingenieur. Je begint met de voortdurende ontwikkeling en werking van hun OpenStack-infrastructuur, met als doel de omgeving te optimaliseren op het gebied van bruikbaarheid, stabiliteit, beveiliging en servicebeheer. Je krijgt ook de gelegenheid om jouw groeiende technische vaardigheden toe te passen in de gebruikersgerichte services die bovenop deze cloud-infrastructuur worden uitgevoerd.
Junior DevOps Engineer

Salaris: EUR35000 - EUR45000 per annum

Locatie: Utrecht

Datum gepost: 23 november 2018

We willen het team in Utrecht van onze eindklant versterken met een DevOps-Engineer. Je begint met de voortdurende ontwikkeling en werking van hun OpenStack-infrastructuur, met als doel de omgeving te optimaliseren op het gebied van bruikbaarheid, stabiliteit, beveiliging en servicebeheer. Je krijgt ook de gelegenheid om jouw groeiende technische vaardigheden toe te passen in de gebruikersgerichte services die bovenop deze cloud-infrastructuur worden uitgevoerd.