Databases vacatures

Walters People werft voor een breed aantal databases functies en heeft een uitstekend aanbod in databasis vacatures in Nederland. Onze gespecialiseerde IT consultants komen graag met jou in contact om je carrièremogelijkheden te bespreken en jou te adviseren in je zoektocht naar een nieuwe baan.

Bekijk onze developement vacatures hieronder.

Zoekresultaten

IT Service Engineer 2e & 3e lijn

Salaris: EUR2500 - EUR3000 per month

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 20 februari 2019

Voor een landelijke speler op het gebied van IT, communicatie en Security zoeken wij een ervaren IT Support Engineer die complexe vraagstukken kan oplossen. Onze opdrachtgever is actief in het bedrijfsleven, onderwijs, overheid en de zorg.
Field Service Engineer

Salaris: EUR2800 - EUR3500 per annum

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 19 februari 2019

De Database Support Specialist maakt deel uit van het Systems-team dat verantwoordelijk is voor het ontwikkelen, bouwen, installeren en onderhouden van de eigen technologie van onze klant. De Database Support Specialist zal nauw samenwerken met de Software Architect, Group Leader Customer Services en de projectleiders. Dit is DE kans voor jou om jouw werk te doen over de hele wereld, want 50% van jouw tijd zal je op locatie zitten bij de eindklant! Hoe mooi is dat?
Microsoft Exchange Projectmedewerker

Salaris: EUR4800 - EUR5300 per annum

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 19 februari 2019

Voor een multinationaal advocatenkantoor zijn wij op zoek naar een IT'er met aantoonbare ervaring als Microsoft Exchange Coördinator. Tijdens dit project start je met de migratie van Outlook 2016 en sta je in contact met zowel decision-makers als gebruikers. Kortom, een erg dynamisch en leerzaam project!
IT Netwerkbeheerder

Salaris: EUR2800 - EUR3200 per annum

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 13 februari 2019

Daadkracht, zelfstandigheid, kwaliteit en multitasking. Dat zijn kenmerken die bij jou passen! Ben jij een oplossingsgerichte doener met oog voor kwaliteit? Heb je lef én een eigen mening? Ben je in staat om de lange termijn te overzien, ben je toegankelijk en weten collega’s wat ze aan je hebben? Dan zou jij wel eens onze nieuwe Netwerkbeheerder kunnen zijn! Het betreft een functie met uitkijk op een vast contract in Amsterdam!
IT Helpdesk 2e lijns

Salaris: EUR24000 - EUR52000 per annum

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 11 februari 2019

Ben jij op zoek naar een startersfunctie binnen een internationaal bedrijf als medewerker IT Helpdesk 2e lijns? Wil jij de beste support leveren aan eindgebruikers? Heb jij minimaal een MBO 4 opleiding in Technische/IT richting afgerond? Ben je op zoek naar een uitdagende baan met doorgroeimogelijkheden en de mogelijkheid om je te ontwikkelen? Reageer dan snel op de positie als medewerker IT Helpdesk 2e lijns.
Field Software Engineer

Salaris: EUR24000 - EUR46000 per annum

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 11 februari 2019

The Field Software Engineer is responsible for installing, configuring and testing Avantium specific, Microsoft, SQL software on the machines including minor hardware tasks. In addition, the Field Software Engineer trains the customer in using the software. He or she supports during the build in of retrofits and gives the necessary support remotely or at customers premises.
Senior IT Servicedesk Medewerker

Salaris: EUR2600 - EUR3200 per annum

Locatie: Schiphol-Rijk

Datum gepost: 6 februari 2019

Wil jij de luchtvaart vanuit een heel ander perspectief beleven en in een internationale, dynamische omgeving werken? Heb jij daarnaast een relevante ICT MBO niveau 4 afgerond? Dan zoeken wij jou!