Databases vacatures

Walters People werft voor een breed aantal databases functies en heeft een uitstekend aanbod in databasis vacatures in Nederland. Onze gespecialiseerde IT consultants komen graag met jou in contact om je carrièremogelijkheden te bespreken en jou te adviseren in je zoektocht naar een nieuwe baan.

Bekijk onze developement vacatures hieronder.

Zoekresultaten

Medewerker Masterdata

Salaris: EUR2400 - EUR3000 per month

Locatie: Gouda

Datum gepost: 13 juni 2019

Heb jij HBO werk- en denkniveau en ben jij integer en secuur? Heb jij ervaring als Medewerker Masterdata en zie jij het als een uitdaging om data op een integere en juridisch verantwoorde manier te beheersen? Wil jij bij een grote en informele organisatie werken in Gouda? Lees dan snel verder!
Functioneel Beheerder

Salaris: EUR2800 - EUR3200 per month

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 12 juni 2019

Voor een internationaal advocatenkantoor zijn wij op zoek naar een Functioneel Beheerder. In een klein IT team werk je samen om de werkzaamheden in het kantoor, gelegen in hartje Amsterdam, soepel te laten verlopen.
Database Engineer

Salaris: EUR2300 - EUR3200 per month

Locatie: Utrecht

Datum gepost: 24 mei 2019

Ben jij een enthousiaste database engineer die graag uitgedaagd wordt en in korte tijd veel wil leren?
Database Support Specialist/Field Software Engineer

Salaris: EUR35000 - EUR55000 per annum

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 7 mei 2019

De Database Support Specialist maakt deel uit van het Systems-team dat verantwoordelijk is voor het ontwikkelen, bouwen, installeren en onderhouden van de eigen technologie van onze klant. De Database Support Specialist zal nauw samenwerken met de Software Architect, Group Leader Customer Services en de projectleiders. Dit is DE kans voor jou om jouw werk te doen over de hele wereld, want 50% van jouw tijd zal je op locatie zitten bij de eindklant! Hoe mooi is dat?