IT vacatures

Het IT team van Walters People is gespecialiseerd in de bemiddeling van tijdelijke en tijdelijke naar vaste werknemers in (administratieve) IT posities. De rollen waar wij voor werven variëren van assistant, administratief medewerker, desktop support analyst, developer tot applicatiebeheerder. Onze klanten lopen uiteen van grote internationale organisaties tot lokale MKB bedrijven.

Onze consultants zijn specialisten in hun werkgebied en hebben specifieke markt- en branchekennis van de posities waarin zij bemiddelen.  Bij Walters People hechten wij veel waarde aan het opbouwen van duurzame relaties met zowel onze klanten als onze kandidaten. Wij doen dit door het onderhouden van persoonlijk contact en door altijd eerlijk te zijn over de mogelijkheden die Walters People kan bieden. 

Hiernaast vind je een selectie van IT rollen waarvoor wij bemiddelen, met een directe link naar de huidige vacatures.

Onze aanpak

Ayhan Catak

Onze IT recruitment specialisten richten zich op het bemiddelen van kandidaten voor zowel tijdelijke als tijdelijke naar vaste junior/medior/senior en ondersteunende IT posities. 

Een combinatie van persoonlijk advies, professionele begeleiding en marktkennis staat centraal binnen onze dienstverlening. Walters People heeft kantoren in Amsterdam, Eindhoven en Rotterdam.  

Contact:
Ayhan Catak
E:  ayhan.catak@walterspeople.nl
T:  020  7969 040

Follow us