Human Resources vacatures

Ons HR recruitment team is gespecialiseerd in de werving voor tijdelijke en vaste Human Resources vacatures. Wij werven en selecteren voor het mkb, grote bedrijven, banken, financiële instellingen en verzekeringsmaatschappijen. Ben jij op zoek naar een baan in Human Resources? Bekijk onze HR vacatures hieronder.

Zoekresultaten

HR Associate

Salaris: Negotiable

Locatie: Limburg

Datum gepost: 13 juni 2019

Als HR Associate ben je verantwoordelijk voor nationale en internationale operationele HR taken. Dit is een uitdagende en veelzijdige functie waar alle facetten van HR aan bod komen!
HR Medewerker

Salaris: EUR2200 - EUR3200 per month

Locatie: Den Bosch

Datum gepost: 12 juni 2019

Heb jij ervaring op het gebied van HR administratie en ben je klaar voor een nieuwe stap? Werk je snel en nauwkeurig en ben je graag eerste aanspreekpunt voor HR gerelateerde vragen? Dan zijn wij op zoek naar een HR Medewerker zoals jij!
HR Assistant

Salaris: Negotiable

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 6 juni 2019

Heb jij ervaring op het gebied van HR administratie en ben je klaar voor een nieuwe stap? Werk je snel en nauwkeurig en ben je graag eerste aanspreekpunt voor HR gerelateerde vragen? Dan zijn wij op zoek naar een HR Assistant zoals jij!
HR Generalist

Salaris: EUR2500 - EUR3500 per month

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 6 juni 2019

Voor een zeer afwisselende en uitdagende rol als HR Generalist ben ik op zoek naar een proactieve, enthousiaste en hard werkende HR topper! Werk jij graag in een toonaangevende organisatie waarbij je jezelf verder kan ontwikkelen? Dan zijn wij op zoek naar een HR Generalist zoals jij!
HR medewerker

Salaris: EUR2200 - EUR3000 per month

Locatie: Tilburg

Datum gepost: 4 juni 2019

Voor een internationale organisatie in omgeving Tilburg/ Den Bosch ben ik op zoek naar een enthousiaste HR Medewerker die per direct kan starten. Als HR Medewerker ondersteun je de Manager van de afdeling in het HR vak van A tot Z. Tevens wordt er van je verwacht dat je helpt met ad-hoc projecten.
Recruitment Coordinator at Uber

Salaris: Negotiable

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 3 juni 2019

Recruiting Coordinator at Uber At Uber, we pride ourselves on the amazing team weve built. The driver behind all our growth, our bold brand, and the game-changing technology we bring to market is the people that bring Uber from code to road. We are growing at a rapid pace and need someone, to not only keep it all straight, but keep it moving.
HR Assistente

Salaris: EUR2700 - EUR3200 per month

Locatie: Tilburg

Datum gepost: 27 mei 2019

Ben jij bekend met complex agenda beheer, het onderhouden van contact met werving en selectie bureaus en het plannen van sollicitatiegesprekken? Heb jij een HBO opleiding en minimaal 1 jaar ervaring binnen de zakelijke dienstverlening? Dan zijn wij op zoek naar een HR Assistente zoals jij!
HR Associate

Salaris: Negotiable

Locatie: Limburg

Datum gepost: 24 mei 2019

ALs HR Associate ben je verantwoordelijk voor nationale en internationale operationele HR taken. Dit is een uitdagende en veelzijdige functie waar alle facetten van HR aan bod komen!
Corporate Recruiter

Salaris: Negotiable

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 8 mei 2019

Are you self driven, innovative and experienced in (Corporate) Recruitment? Are you keen on developing yourself as Corporate Recruiter in a fast paced growing environment? Do you have for over three years Recruitment experience on International level? In that case we are looking forward to meet you.