Human Resources vacatures

Ons HR recruitment team is gespecialiseerd in de werving voor tijdelijke en vaste Human Resources vacatures. Wij werven en selecteren voor het mkb, grote bedrijven, banken, financiële instellingen en verzekeringsmaatschappijen. Ben jij op zoek naar een baan in Human Resources? Bekijk onze HR vacatures hieronder.

Zoekresultaten

HR Medewerker

Salaris: EUR2200 - EUR2600 per month

Locatie: Eindhoven

Datum gepost: 20 september 2019

Wij zijn op zoek naar een gedreven HR-Assistant. Iemand die een echte regelaar is, en het gezicht van de HR afdeling. Een uitdagende en veelzijdige functie waar eigen inbreng mogelijk is! Wanneer je enige ervaring hebt met salarisadministratie is dat een grote pré
HR Medewerker Duitstalig

Salaris: EUR2000 - EUR2500 per month

Locatie: Maastricht

Datum gepost: 20 september 2019

Voor een internationale organisatie in het zuiden van Limburg ben ik op zoek naar een enthousiaste HR medewerker (Duitstalig) die op korte termijn kan starten. Als HR medewerker ondersteun je de HR manager en je HR collega van A tot Z.
HR Medewerker

Salaris: Negotiable

Locatie: Eindhoven

Datum gepost: 18 september 2019

Als HR Medewerker ben jij de allround medewerker en spin in het web. Of het nu gaat om (nieuwe) interne of externe medewerkers, je bent verantwoordelijk voor alle vragen en werkzaamheden die te maken hebben met in- en doorstroom van deze medewerkers. Het hele proces van het inplannen van een gesprek met een kandidaat tot de administratieve afwikkeling van een indiensttreding ligt in jouw handen. Wil je meer weten? Lees dan snel verder!
HR Officer (tijdelijk)

Salaris: EUR2800 - EUR3500 per month

Locatie: Rotterdam

Datum gepost: 13 september 2019

Voor een opdrachtgever in de olie en gas industrie zoeken wij per direct een HR Officer (tijdelijk). De functie is van tijdelijke aard ter vervaning van zwangerschapsverlof. start & einddatum: oktober 2019 t/m april 2020 Ben jij een ervaren HR Officer (tijdelijk) met kennis en verstand van salarisadministratie en mutaties? Dan kom ik graag met je in contact!
HR Medewerker

Salaris: EUR2200 - EUR2500 per month

Locatie: Tilburg

Datum gepost: 10 september 2019

Voor een internationale organisatie in omgeving Tilburg ben ik op zoek naar een enthousiaste HR Medewerker die per direct kan starten. Als HR Medewerker ondersteun je de Manager van de afdeling in het HR vak van A tot Z. Tevens wordt er van je verwacht dat je helpt met ad-hoc projecten.
Data Specialist

Salaris: EUR2500 - EUR3000 per month

Locatie: Utrecht

Datum gepost: 9 september 2019

Ben jij net klaar met je studie en houd jij naast muziek ook van het werken in Excel? Dan is dit de baan voor jou! Voor een bedrijf in Utrecht gespecialiseerd in muziek zijn wij op zoek naar een Masterdata Specialist.
HR Assistant

Salaris: EUR2500 - EUR3000 per month

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 6 september 2019

Ben jij organisatorisch sterk? En weet jij het overzicht te houden in stressvolle situaties? Dan zijn wij op zoek naar een HR Assistant zoals jij.
HR Medewerker

Salaris: EUR2500 - EUR3500 per month

Locatie: Rotterdam

Datum gepost: 6 september 2019

Als HR Medewerker ben jij de allround medewerker en spin in het web. Of het nu gaat om (nieuwe) interne of externe medewerkers, je bent verantwoordelijk voor alle vragen en werkzaamheden die te maken hebben met in- en doorstroom van deze medewerkers. Het hele proces van het inplannen van een gesprek met een kandidaat tot de administratieve afwikkeling van een indiensttreding ligt in jouw handen. Ben jij enthousiast en organisatorisch? Dan ben jij de HR Medewerker die ik zoek!
HR Associate

Salaris: Negotiable

Locatie: Eindhoven

Datum gepost: 3 september 2019

Als HR Associate ben je verantwoordelijk voor nationale en internationale operationele HR taken. Dit is een uitdagende en veelzijdige functie waar alle facetten van HR aan bod komen!
HR Adviseur

Salaris: EUR3000 - EUR4500 per month

Locatie: Rotterdam

Datum gepost: 3 september 2019

Voor een opdrachtgever binnen het onderwijs zoeken wij per direct een HR Adviseur. s adviseur ben je een daadkrachtige en fijne gesprekspartner die in staat is relaties op te bouwen en te onderhouden op verschillende niveaus binnen en buiten de organisatie. Ben je zelfstandig, ervaren en werk je graag in een dynamisch en internationaal georrienteerde omgeving? Dan kom ik graag met je in contact