Human Resources vacatures

Ons HR recruitment team is gespecialiseerd in de werving voor tijdelijke en vaste Human Resources vacatures. Wij werven en selecteren voor het mkb, grote bedrijven, banken, financiële instellingen en verzekeringsmaatschappijen. Ben jij op zoek naar een baan in Human Resources? Bekijk onze HR vacatures hieronder.

Zoekresultaten

HR Adviseur

Salaris: EUR2500 - EUR3000 per month

Locatie: Breda

Datum gepost: 18 november 2019

Voor een opdrachtgever in de omgeving van Breda zoek ik per direct een HR Adviseur. Ben jij iemand die graag de uitdaging aangaat, processen wil verbeteren en mensen wil verbinden? Lees dan verder
HR Medewerker

Salaris: EUR2000 - EUR2500 per month

Locatie: Maastricht

Datum gepost: 12 november 2019

Voor een internationale organisatie in Limburg ben ik op zoek naar een enthousiaste HR medewerker die op korte termijn kan starten. Als HR medewerker ondersteun je de Senior HR medewerker en de HR manager van A tot Z. Heb jij redelijke kennis van de Duitse taal, lees dan verder!
HR Medewerker Den Haag

Salaris: EUR3200 - EUR4200 per month

Locatie: Den Haag

Datum gepost: 8 november 2019

Voor een organisatie in gespecialiseerd in Vastgoed zoek ik per direct een ervaren HR Medewerker. Ben jij 40 uur per week beschikbaar? Ben je accuraat en administratief ingesteld? Dan kom ik graag met je in contact.
HR / Payroll Medewerker

Salaris: EUR2100 - EUR3100 per month

Locatie: Breda

Datum gepost: 7 november 2019

De afdeling HR is verantwoordelijk voor het uitzetten en uitvoeren van het HR beleid voor zowel de Nederlandse vestigingen als de Europese vestigingen. De afdeling bestaat uit een HR Manager en een HR & Payroll Assistent. Wegens recente overnames, komende integraties en verdere groei in de toekomst, betreft het een functie in een dynamische, veranderende omgeving met kansen en groei.
HR Adviseur - Duits

Salaris: Negotiable

Locatie: Maastricht

Datum gepost: 6 november 2019

Voor een opdrachtgever, net boven Maastricht, zoeken wij per direct een HR Adviseur die de Duitste taal uitstekend beheerst en affiniteit heeft met de transportindustrie. Ben jij iemand die graag de uitdaging aangaat, processen wil verbeteren en mensen wil verbinden? Lees dan verder!
Medewerker Personeels- / Salarisadministratie

Salaris: EUR2300 - EUR3500 per month

Locatie: Amersfoort

Datum gepost: 25 oktober 2019

Voor een snelgroeiende organisatie in Utrecht ben ik op zoek naar een Medewerker Personeels- / Salarisadministratie. Ben je cijfermatig sterk en ben je communicatief vaardig? Vind je het leuk om in teamverband zaken op te pakken en zoek je verbinding met collega's? Dan ben op ik zoek naar jou als Medewerker Personeels- / Salarisadministratie!
Personeels- / Salarisadministrateur

Salaris: EUR2900 - EUR4000 per month

Locatie: Utrecht

Datum gepost: 25 oktober 2019

Voor een snelgroeiende organisatie in Utrecht ben ik op zoek naar een (Senior) Salarisadministrateur. Ben je cijfermatig sterk en ben je communicatief vaardig? Vind je het leuk om in teamverband zaken op te pakken en zoek je verbinding met collega's? Dan ben op ik zoek naar jou als Salarisadministrateur!
HR Advisor

Salaris: EUR2800 - EUR3200 per month

Locatie: Rotterdam

Datum gepost: 24 oktober 2019

Do you have a acedemic background in HR? Are you parttime available and do you have at least 2-3 years expierence as HR assistant or HR advisor? Do you have expierence within a logistic company and are you independent? Than you are the HR Advisor that I am looking for!
HR Officer

Salaris: EUR3000 - EUR3500 per month

Locatie: Breda

Datum gepost: 14 oktober 2019

Als HR Medewerker ben jij de allround medewerker en spin in het web. Of het nu gaat om (nieuwe) interne of externe medewerkers, je bent verantwoordelijk voor alle vragen en werkzaamheden die te maken hebben met in- en doorstroom van deze medewerkers. Het hele proces van het inplannen van een gesprek met een kandidaat tot de administratieve afwikkeling van een indiensttreding ligt in jouw handen. Ben jij enthousiast en toe aan een nieuwe baan! Lees dan verder!
Personeelsplanner

Salaris: EUR2500 - EUR3500 per month

Locatie: Rotterdam

Datum gepost: 3 oktober 2019

Als personeelsplanner ben je verantwoordelijk voor het inplannen van personeel op een goede en passende manier, inclusief het naleven van eventuele wettelijke regelgeving. Heb jij kennis en verstand wet & regelgeving en ben jij secuur en administratief onderlegd? Dan kom ik graag met jou in contact!