Ons HR recruitment team is gespecialiseerd in de werving voor tijdelijke en vaste Human Resources vacatures. Wij werven en selecteren voor het mkb, grote bedrijven, banken, financiële instellingen en verzekeringsmaatschappijen. Ben jij op zoek naar een baan in Human Resources? Bekijk onze HR vacatures hieronder.

Zoekresultaten

Salaris: EUR2300 - EUR3500 per month

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 8 december 2022

Haal jij energie uit de personeelsadministratie? Ben je nauwkeurig, flexibel en een houd je van aanpakken? Wil je graag werken in een maatschappelijk verantwoorde organisatie? Voor een zorginstelling in Amsterdam zijn wij op zoek naar een HR Administrator met Youforce ervaring.

Salaris: EUR2900 - EUR5000 per month

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 8 december 2022

Heb jij ervaring met het aansturen en motiveren van een team? Haal jij energie uit de personeelsadministratie? Ben jij sociaal, communicatief vaardig en accuraat. Wil je graag werken in een maatschappelijk verantwoorde organisatie? Voor een zorginstelling in Amsterdam zijn wij op zoek naar een Teamleider HR Administratie voor 32-40 uur per week.

Salaris: EUR2700 - EUR2950 per month

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 8 december 2022

Heb jij affiniteit met HR en Recruitment? Wil jij graag veel afwisseling in je functie? Voor een verzekeringsmaatschappij in Amsterdam zijn wij op zoek naar een HR/Recruitment Medewerker. Je begint je dag met het bekijken van je e-mail. Zijn er zaken die met spoed moeten worden opgepakt? Vervolgens bekijk je je lopende procedures. Staan er interviews gepland met de hiring managers, zijn er nog nieuwe reacties gekomen op de vacatures of heb je nieuwe kandidaten mogen ontvangen van externe partijen? Op diezelfde dag ben je bezig met de onboarding van nieuwe werknemers en zet je alles goed in het personeelsdossier. Je werkt in een team van 3, waardoor even sparren met elkaar altijd mogelijk is.

Salaris: EUR3500 - EUR5000 per month

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 6 december 2022

Voor een internationale organisatie in hartje Amsterdam zijn wij op zoek naar een HR Generalist. Wil jij het nieuwe jaar ingaan met een nieuwe HR-uitdaging in hartje Amsterdam, dan is dit jouw kans. Word HR Generalist bij een vooraanstaande speler op de internationale markt voor cocktails en gedistilleerde dranken.

Salaris: EUR2000 - EUR3700 per month

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 6 december 2022

Als HR Officer in Amsterdam ben jij het aanspreekpunt voor HR-gerelateerde vragen van jouw (internationale) collega’s en ben je verantwoordelijk voor het optimaal verwerken van alle HR-gerelateerde administratie.

Salaris: EUR2500 - EUR3000 per month

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 6 december 2022

Voor een internationaal bedrijf in Amsterdam zijn wij op zoek naar een Office Assistant. Voor deze veelzijdige rol als Office Assistant zijn we op zoek naar een kandidaat die 32 tot 40 uur in de week beschikbaar is.

Salaris: EUR2300 - EUR3000 per month

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 6 december 2022

Voor een internationaal bedrijf in Amsterdam zijn wij op zoek naar een Management Assistant. Ben jij iemand die goed kan schakelen tussen afdelingen en heb je een passie voor organiseren? Dan is deze uitdaging als Management Assistant in Amsterdam iets voor jou.

Salaris: EUR2200 - EUR3500 per month

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 6 december 2022

Ben jij de toe aan een nieuwe uitdaging als HR medewerker? Voor een groeiende organisatie in Amsterdam zijn wij op zoek naar een collega met enthousiasme voor het HR-vak! Voor deze allround functie zijn wij op zoek naar iemand die minimaal 32 en maximaal 40 uur wil werken.

Salaris: EUR3000 - EUR4300 per month

Locatie: Rotterdam

Datum gepost: 23 november 2022

Ben jij een proactieve, leergierige en enthousiaste HR Officer? Lukt het jou om in een dynamische omgeving waarbij geen dag hetzelfde is overzicht te houden? Dan is deze baan echt iets voor jou. Als HR Officer ben je het centrale punt van de afdeling en overzie je alle HR-processen. De afdeling HR is verantwoordelijk voor het bepalen van en de uitvoering aan het HR-beleid voor de vestigingen in Roermond (550 medewerkers) en op de Maasvlakte II (160 medewerkers).

Salaris: EUR4500 - EUR5500 per month

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 17 november 2022

Ben jij de HR Manager die wij zoeken? Een echte people manager met kwaliteiten om een volledig HR beleid uit te bouwen en leiding te geven?! Voor een internationaal wetenschappelijk instituut in Amsterdam zijn wij op zoek naar een HR Manager die gestructureerd te werk gaat en energie krijgt van een snel veranderende omgeving. Voor deze veelzijdige functie van HR Manager zijn wij op zoek naar een kandidaat die 32 tot 40 uur in de week beschikbaar is en graag met zijn/haar spreekwoordelijke poten in de klei wilt staan.