Ons HR recruitment team is gespecialiseerd in de werving voor tijdelijke en vaste Human Resources vacatures. Wij werven en selecteren voor het mkb, grote bedrijven, banken, financiële instellingen en verzekeringsmaatschappijen. Ben jij op zoek naar een baan in Human Resources? Bekijk onze HR vacatures hieronder.

Zoekresultaten

Salaris: Negotiable

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 29 juni 2022

Ben jij de HR Adviseur die wij zoeken? Een echte people manager met adviserende ervaring en kwaliteiten?! Voor een Robert Walters in Amsterdam zijn wij op zoek naar een HR Adviseur welke het aanspreekpunt is op het gebied van HR-vraagstukken voor managers en medewerkers. Het is een functie ‘op de werkvloer’, waarin snel geschakeld moet kunnen worden. Als HR adviseur denk je in oplossingen en ga je gestructureerd en discreet te werk. Voor deze veelzijdige functie van HR Adviseur zijn wij op zoek naar een kandidaat die 32 tot 40 uur in de week beschikbaar is.

Salaris: EUR3000 - EUR3850 per month

Locatie: Schiphol-Rijk

Datum gepost: 29 juni 2022

Ben jij de HR & Administratie Specialist die wij zoeken? Een echte people manager met administratieve HR-skills en service gerichte instelling?! Voor een internationale medische organisatie in de buurt van Schiphol zijn wij op zoek naar een HR & Administratie Specialist die zelfstandig verantwoordelijk is voor de gehele HR en Office Management taken binnen Nederland. Als HR & Administratie Specialist ben je zelfstandig verantwoordelijk voor alle HR en Office zaken binnen het kantoor in Nederland. Je valt direct onder de HR Manager Europe. We zijn op zoek naar een HR & Administratie Specialist die 40u per week beschikbaar is op kantoor.

Salaris: EUR3000 - EUR3500 per month

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 29 juni 2022

Ben jij de HR Administrator die wij zoeken? Een echte people manager met administratieve HR-skills en kennis van payroll administratie?! Voor een internationale medische foundation in Amsterdam zijn wij op zoek naar een HR Administrator die zelfstandig verantwoordelijk is voor de gehele HR-administratie en niet-complexe HR-vraagstukken. Als HR Administrator ben je onderdeel van het HR-team dat verder bestaat uit een HR Manager en twee HR Business Partners. We zijn op zoek naar een HR Administrator die 32 tot 40u per week beschikbaar is.

Salaris: EUR4500 - EUR5500 per month

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 29 juni 2022

Ben jij de HR Manager die wij zoeken? Een echte people manager met kwaliteiten om een volledig HR beleid uit te bouwen en leiding te geven?! Voor een internationaal wetenschappelijk instituut in Amsterdam zijn wij op zoek naar een HR Manager die gestructureerd te werk gaat en energie krijgt van een snel veranderende omgeving. Voor deze veelzijdige functie van HR medewerker zijn wij op zoek naar een kandidaat die 32 tot 40 uur in de week beschikbaar is.

Salaris: EUR3000 - EUR3550 per month

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 29 juni 2022

Ben jij de HR Support medewerker die wij zoeken? Een echte people manager met administratieve kwaliteiten?! Voor een vastgoed organisatie in Amsterdam zijn wij op zoek naar een HR Support medewerker die gestructureerd en integer te werk gaat. Samen met de senior personeels- en salarisadministrateur leveren jullie een vlekkeloze personeelsadministratie en steken jullie de handen uit de mouwen om HR processen steeds verder te optimaliseren. Hierin pak jij het initiatief, werk je graag zelfstandig en denk je pro actief mee. Voor deze veelzijdige functie van HR Support medewerker zijn wij op zoek naar een kandidaat die 32 tot 40 uur in de week beschikbaar is.

Salaris: EUR3000 - EUR3500 per month

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 29 juni 2022

Ben jij de HR Generalist die wij zoeken? Een echte people manager met administratieve kwaliteiten?! Voor een organisatie in de advocatuur in Amsterdam zijn wij op zoek naar een HR Generalist die gestructureerd en integer te werk gaat. Ben jij daarnaast service gericht en weet jij je goed te verwoorden dan is deze rol helemaal iets voor jou. Voor deze veelzijdige functie van HR Generalist zijn wij op zoek naar een kandidaat die minimaal 24 uur en maximaal 32 uur in de week beschikbaar is.

Salaris: EUR3000 - EUR4500 per month

Locatie: Rotterdam

Datum gepost: 28 juni 2022

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als HR Adviseur in Rotterdam? Ben je een echte aanpakker en schakel je makkelijk tussen verschillende werkzaamheden op verschillende niveaus? Krijg je energie van meebouwen aan het HR-beleid zoals onboarding, digitalisering en duurzame inzetbaarheid? En beschik je over een energieke en proactieve houding? Lees dan snel verder!

Salaris: EUR2500 - EUR3000 per month

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 27 juni 2022

Wil jij een eerste stap zetten als HR professional? Heb je affiniteit met administratieve werkzaamheden? Voor een marketing bedrijf in Amsterdam zijn wij per direct op zoek naar een HR Medewerker. In deze rol werk je samen met een HR Manager en zorgen jullie samen dat alle HR werkzaamheden goed zijn verricht. Naast hard werken is er in deze organisatie zeker ruimte voor gezelligheid. Werkzaamheden * Opstellen contracten * Personeelsmutaties up to date houden * Vragen van medewerkers beantwoorden * Contact met arbodienst en UWV * Meedenken met de lopende HR projecten

Salaris: EUR2500 - EUR3300 per maand

Locatie: Utrecht

Datum gepost: 27 juni 2022

Ben jij gedreven en heb je administratieve ervaring? Sta jij graag in contact met je collega's? Ben je daarnaast hands-on en per direct beschikbaar? Zoek dan niet verder!

Salaris: EUR2700 - EUR3700 per month

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 23 juni 2022

Ben jij de HR Administrator die wij zoeken? Een echte people manager met administratieve HR skills en kennis van payroll administratie binnen de Retail?! Voor een internationale retailer in Amsterdam zijn wij op zoek naar een HR Administrator die zelfstandig verantwoordelijk is voor alle HR gerelateerde werkzaamheden voor de Retailtak in Nederland. Je bedient een 40 tal winkels, ongeveer 160 medewerkers en werkt nauw samen met de HR Adviseur en de regio- en storemanagers. Het betreft een volledig zelfstandige operationele administratie rol. Als gevolg van een organisatie-uitbreiding door de overname van een groot aantal winkels zijn wij op zoek naar een kandidaat die 32 tot 40 uur in de week beschikbaar is.