Onze HR divisie is gespecialiseerd in tijdelijke en vaste HR Generalist vacatures. Wij werven human resources professionals voor het mkb, grote bedrijven, banken, financiële instellingen en verzekeringsmaatschappijen. Bekijk HR Generalist vacatures in Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam en Utrecht hieronder.

Zoekresultaten

Salaris: EUR3400 - EUR4400 per month

Locatie: Schiedam

Datum gepost: 21 mei 2024

Heb jij ervaring met de complete employee life cycle? Krijg jij energie van de operationele werkzaamheden en heb jij ervaring met het aansturen van een team? Wil je graag werken in een grote organisatie met een informele cultuur? Voor een fabrikant in Schiedam zijn wij op zoek naar een HR Teamlead voor 32-40 uur per week.

Salaris: EUR3000 - EUR3800 per month

Locatie: Schiedam

Datum gepost: 21 mei 2024

Heb jij ervaring als HR Medewerker? Wil je graag werken in een groot HR team? Vind jij het interessant om de complexere vraagstukken op te pakken en na te denken over HR projecten? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor een fabrikant in Schiedam zijn wij op zoek naar een HR Medewerker voor 32-40 uur per week.

Salaris: EUR3500 - EUR4500 per month

Locatie: Utrecht

Datum gepost: 13 mei 2024

Ben jij een bevlogen en people gerichte HR-professional? Wil jij werken in binnen de non-profit sector in een mooi kantoor in Utrecht, omringd door internationale collega’s? Zoek niet verder, want dit is de perfecte uitdaging voor jou!

Salaris: EUR2700 - EUR3700 per month

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 13 mei 2024

Ben jij een bevlogen en doelgerichte HR-professional? Wil jij werken in een van de meest internationale steden van Nederland, omringd door een diverse en dynamische cultuur? Zoek niet verder, want dit is de perfecte uitdaging voor jou!

Salaris: EUR3000 - EUR4000 per month

Locatie: Den Bosch

Datum gepost: 13 mei 2024

Ben jij een betrokken en energieke senior HR-professional? Wil jij grotendeels remote werken in een internationale omgeving met een diverse en dynamische cultuur? Zoek niet verder, want wij hebben de perfecte uitdaging voor jou! Voor een internationale EOR organisatie zijn wij op zoek naar een Payroll & HR Specialist, welke in een internationale omgeving actief wilt zijn. Het team bestaat uit gepassioneerde professionals die samenwerken aan baanbrekende projecten en innovatieve oplossingen. Zij geloven sterk in een open en inclusieve werkcultuur waar iedereen wordt aangemoedigd om hun talenten te benutten en hun ideeën te delen. Voor de functie van Payroll & HR Specialist zijn wij op zoek naar een kandidaat welke 40u per week beschikbaar is.

Salaris: EUR2600 - EUR3700 per month

Locatie: Heerlen

Datum gepost: 10 mei 2024

Heb jij ervaring met de in-, door- en uitstroom van personeel? Ben jij nauwkeurig, proactief en sociaal? Voor een internationale organisatie in Heerlen zijn wij op zoek naar een HR Medewerker voor 32-40 uur per week.

Salaris: EUR3600 - EUR4100 per month

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 8 mei 2024

Heb jij ervaring als HR Adviseur of wil jij de stap maken naar HR Adviseur? Voor een verzekeringsmaatschappij in omgeving Amsterdam zijn wij op zoek naar een proactieve en toegankelijke HR Adviseur voor 32-40 uur per week.

Salaris: EUR2700 - EUR3650 per month

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 8 mei 2024

Heb jij ervaring als HR Medewerker? Ben je op zoek naar een diverse HR-functie en wil je graag werken in een team? Voor een financiële organisatie in Amsterdam zijn wij op zoek naar een HR Medewerker voor 32-40 uur per week.

Salaris: EUR3500 - EUR4200 per month

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 24 april 2024

Haal jij veel energie uit het goed adviseren van Managers bij HR vraagstukken? Weet jij je toegankelijk binnen de organisatie neer te zetten, zodat mensen graag hun verhaal met je delen? Vind jij het leuk om na te denken over optimalisaties binnen het HR team? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor een verzekeringsmaatschappij in omgeving Amsterdam zijn wij op zoek naar een enthousiaste, proactieve en toegankelijke HR Adviseur voor 32-40 uur per week.