HR Generalist vacatures

Onze HR divisie is gespecialiseerd in tijdelijke en vaste HR Generalist vacatures. Wij werven human resources professionals voor het mkb, grote bedrijven, banken, financiële instellingen en verzekeringsmaatschappijen. Bekijk HR Generalist vacatures in Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam en Utrecht hieronder.

Zoekresultaten

HR Officer (tijdelijk)

Salaris: EUR2800 - EUR3500 per month

Locatie: Rotterdam

Datum gepost: 13 september 2019

Voor een opdrachtgever in de olie en gas industrie zoeken wij per direct een HR Officer (tijdelijk). De functie is van tijdelijke aard ter vervaning van zwangerschapsverlof. start & einddatum: oktober 2019 t/m april 2020 Ben jij een ervaren HR Officer (tijdelijk) met kennis en verstand van salarisadministratie en mutaties? Dan kom ik graag met je in contact!
HR Adviseur

Salaris: EUR3000 - EUR4500 per month

Locatie: Rotterdam

Datum gepost: 3 september 2019

Voor een opdrachtgever binnen het onderwijs zoeken wij per direct een HR Adviseur. s adviseur ben je een daadkrachtige en fijne gesprekspartner die in staat is relaties op te bouwen en te onderhouden op verschillende niveaus binnen en buiten de organisatie. Ben je zelfstandig, ervaren en werk je graag in een dynamisch en internationaal georrienteerde omgeving? Dan kom ik graag met je in contact