HR Generalist vacatures

Onze HR divisie is gespecialiseerd in tijdelijke en vaste HR Generalist vacatures. Wij werven human resources professionals voor het mkb, grote bedrijven, banken, financiële instellingen en verzekeringsmaatschappijen. Bekijk HR Generalist vacatures in Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam en Utrecht hieronder.

Zoekresultaten

HR Adviseur

Salaris: EUR2500 - EUR3000 per month

Locatie: Breda

Datum gepost: 18 november 2019

Voor een opdrachtgever in de omgeving van Breda zoek ik per direct een HR Adviseur. Ben jij iemand die graag de uitdaging aangaat, processen wil verbeteren en mensen wil verbinden? Lees dan verder
HR Medewerker Den Haag

Salaris: EUR3200 - EUR4200 per month

Locatie: Den Haag

Datum gepost: 8 november 2019

Voor een organisatie in gespecialiseerd in Vastgoed zoek ik per direct een ervaren HR Medewerker. Ben jij 40 uur per week beschikbaar? Ben je accuraat en administratief ingesteld? Dan kom ik graag met je in contact.
HR Adviseur - Duits

Salaris: Negotiable

Locatie: Maastricht

Datum gepost: 6 november 2019

Voor een opdrachtgever, net boven Maastricht, zoeken wij per direct een HR Adviseur die de Duitste taal uitstekend beheerst en affiniteit heeft met de transportindustrie. Ben jij iemand die graag de uitdaging aangaat, processen wil verbeteren en mensen wil verbinden? Lees dan verder!
HR Officer

Salaris: EUR3000 - EUR3500 per month

Locatie: Breda

Datum gepost: 14 oktober 2019

Als HR Medewerker ben jij de allround medewerker en spin in het web. Of het nu gaat om (nieuwe) interne of externe medewerkers, je bent verantwoordelijk voor alle vragen en werkzaamheden die te maken hebben met in- en doorstroom van deze medewerkers. Het hele proces van het inplannen van een gesprek met een kandidaat tot de administratieve afwikkeling van een indiensttreding ligt in jouw handen. Ben jij enthousiast en toe aan een nieuwe baan! Lees dan verder!