Onze HR divisie is gespecialiseerd in tijdelijke en vaste HR Generalist vacatures. Wij werven human resources professionals voor het mkb, grote bedrijven, banken, financiële instellingen en verzekeringsmaatschappijen. Bekijk HR Generalist vacatures in Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam en Utrecht hieronder.

Zoekresultaten

Salaris: Negotiable

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 29 juni 2022

Ben jij de HR Adviseur die wij zoeken? Een echte people manager met adviserende ervaring en kwaliteiten?! Voor een Robert Walters in Amsterdam zijn wij op zoek naar een HR Adviseur welke het aanspreekpunt is op het gebied van HR-vraagstukken voor managers en medewerkers. Het is een functie ‘op de werkvloer’, waarin snel geschakeld moet kunnen worden. Als HR adviseur denk je in oplossingen en ga je gestructureerd en discreet te werk. Voor deze veelzijdige functie van HR Adviseur zijn wij op zoek naar een kandidaat die 32 tot 40 uur in de week beschikbaar is.

Salaris: EUR4500 - EUR5500 per month

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 29 juni 2022

Ben jij de HR Manager die wij zoeken? Een echte people manager met kwaliteiten om een volledig HR beleid uit te bouwen en leiding te geven?! Voor een internationaal wetenschappelijk instituut in Amsterdam zijn wij op zoek naar een HR Manager die gestructureerd te werk gaat en energie krijgt van een snel veranderende omgeving. Voor deze veelzijdige functie van HR medewerker zijn wij op zoek naar een kandidaat die 32 tot 40 uur in de week beschikbaar is.

Salaris: EUR3000 - EUR3500 per month

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 29 juni 2022

Ben jij de HR Generalist die wij zoeken? Een echte people manager met administratieve kwaliteiten?! Voor een organisatie in de advocatuur in Amsterdam zijn wij op zoek naar een HR Generalist die gestructureerd en integer te werk gaat. Ben jij daarnaast service gericht en weet jij je goed te verwoorden dan is deze rol helemaal iets voor jou. Voor deze veelzijdige functie van HR Generalist zijn wij op zoek naar een kandidaat die minimaal 24 uur en maximaal 32 uur in de week beschikbaar is.

Salaris: EUR3000 - EUR4500 per month

Locatie: Rotterdam

Datum gepost: 28 juni 2022

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als HR Adviseur in Rotterdam? Ben je een echte aanpakker en schakel je makkelijk tussen verschillende werkzaamheden op verschillende niveaus? Krijg je energie van meebouwen aan het HR-beleid zoals onboarding, digitalisering en duurzame inzetbaarheid? En beschik je over een energieke en proactieve houding? Lees dan snel verder!

Salaris: EUR2500 - EUR3000 per month

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 27 juni 2022

Wil jij een eerste stap zetten als HR professional? Heb je affiniteit met administratieve werkzaamheden? Voor een marketing bedrijf in Amsterdam zijn wij per direct op zoek naar een HR Medewerker. In deze rol werk je samen met een HR Manager en zorgen jullie samen dat alle HR werkzaamheden goed zijn verricht. Naast hard werken is er in deze organisatie zeker ruimte voor gezelligheid. Werkzaamheden * Opstellen contracten * Personeelsmutaties up to date houden * Vragen van medewerkers beantwoorden * Contact met arbodienst en UWV * Meedenken met de lopende HR projecten

Salaris: EUR3.000 - EUR5.500 per maand

Locatie: Apeldoorn

Datum gepost: 23 juni 2022

Een producent én servicepartner voor de meubelbranche. zij produceren hoogwaardige verzorgings- en reparatieproducten voor meubelen. Daarnaast faciliteren zij retailers met serviceprogramma’s omtrent vlekken en constructie. Zij werken samen met bijna alle meubelzaken in Nederland en zijn actief in België, Duitsland, Luxemburg en Frankrijk.

Salaris: EUR3000 - EUR3650 per maand

Locatie: Almere

Datum gepost: 21 juni 2022

Do you have any HR experience? Looking for the next step in your HR career? Are you a real connector, who comes into his/her own as a pivot between different departments? And, are you not afraid of a challenge? Then I might be looking for you!

Salaris: EUR2500 - EUR3100 per month

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 20 juni 2022

Voor een vastgoedorganisatie in Amstelveen zijn wij op zoek naar een HR Assistant voor 24 uur per week (dagen bespreekbaar). In deze rol werk je nauw samen met de HR Manager. Samen zijn jullie verantwoordelijk voor de gehele HR. Ben jij een ervaren HR professional of nog een starter in de markt? In overleg met de HR Manager zorgen we voor een goede verdeling van de werkzaamheden. In deze rol kun je een divers takenpakket verwachten, een goede open communicatie, waarbij eigen initiatieven worden gewaardeerd.

Salaris: EUR3000 - EUR4500 per month

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 20 juni 2022

Word jij de HR/Ofice Manager die wij zoeken in Amsterdam? Iemand met ervaring in zowel HR als als Officemanager. Kan jij het uitvoeren van diverse HR activiteiten combineren met Office taken? Dan kom ik graag met je in contact!

Salaris: EUR2000 - EUR3200 per month

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 14 juni 2022

Als HR Officer in Amsterdam ben jij het aanspreekpunt voor HR-gerelateerde vragen van jouw (internationale) collega’s en ben je verantwoordelijk voor het optimaal verwerken van alle HR-gerelateerde administratie.