Onze HR divisie is gespecialiseerd in tijdelijke en vaste HR Generalist vacatures. Wij werven human resources professionals voor het mkb, grote bedrijven, banken, financiële instellingen en verzekeringsmaatschappijen. Bekijk HR Generalist vacatures in Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam en Utrecht hieronder.

Zoekresultaten

Salaris: EUR4000 - EUR5000 per month

Locatie: Amersfoort

Datum gepost: 14 maart 2023

Is een divers takenpakket voor jou belangrijk? Werk jij graag op operationeel, tactisch en strategisch niveau? Voor een internationaal technologie bedrijf in Amersfoort zijn wij op zoek naar een Senior HR Officer voor 40 uur per week.

Salaris: EUR4000 - EUR5000 per month

Locatie: Leusden

Datum gepost: 14 maart 2023

Is een divers takenpakket voor jou belangrijk? Krijg jij energie van een zelfstandige HR positie? Voor een internationaal technologie bedrijf in Leusden zijn wij op zoek naar een Operationeel HR Manager voor 40 uur per week. Deze organisatie heeft twee vestigingen in Nederland, waar jij alle HR werkzaamheden voor regelt.

Salaris: EUR2900 - EUR4400 per month

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 14 maart 2023

Heb jij ervaring met complexe verzuim vraagstukken? Weet jij je dagelijks te bekommeren om de gezondheid van de medewerkers? Werk jij graag in een organisatie die maatschappelijk betrokken is? Voor een jeugdzorg organisatie in Amsterdam zijn wij op zoek naar een HR Adviseur Verzuim voor 24-36 uur per week.

Salaris: EUR4000 - EUR5000 per month

Locatie: Amersfoort

Datum gepost: 13 maart 2023

Voor een internationaal medisch technisch bedrijf in Amersfoort zijn wij op zoek naar een Operationeel HR Manager voor 32-40 uur per week. In deze functie ben je HR verantwoordelijke voor EMEA. Vind jij het leuk om goed fundament neer te zetten voor een HR afdeling en wil je graag onderdeel uitmaken van een internationale organisatie? Lees dan snel verder!

Salaris: EUR3000 - EUR3500 per month

Locatie: Leiden

Datum gepost: 13 maart 2023

Heb jij al enkele jaren HR ervaring opgedaan? Wil je graag werken in een organisatie die maatschappelijk betrokken is? Voor een internationaal medisch technisch bedrijf in Leiden zijn wij op zoek naar een HR Medewerker voor 32-40 uur per week. Benieuwd? Lees snel verder!

Salaris: EUR3500 - EUR4500 per month

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 10 maart 2023

Voor een verzekeringsmaatschappij in het bruisende centrum van Amsterdam zijn wij op zoek naar een enthousiaste HR-adviseur. Als HR-Adviseur zal jij je ontfermen over diverse HR-vraagstukken, terwijl je altijd oog en aandacht voor al het personeel behoudt. Zou jij jezelf omschrijven als gestructureerd, nauwkeurig en resultaatgericht en ben je 32-40 uur per week beschikbaar? Lees dan snel verder om meer te weten te komen over de functie van een HR-Adviseur!

Salaris: EUR3000 - EUR3500 per month

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 6 maart 2023

Ben jij iemand met een passie voor mensen en oog voor detail? Zijn integer en accuraat woorden die jou op het lijf geschreven staan? Dan zou jij als HR Generalist een mooie bijdrage kunnen leveren aan het HR-team van het bruisende, internationale bedrijf dat vlak bij het centrum van Amsterdam gevestigd is.

Salaris: EUR2900 - EUR3600 per month

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 1 maart 2023

Heb jij ervaring als HR Medewerker? Krijg jij energie van het beantwoorden van vragen die spelen bij je collega's? Voor een logisitieke organisatie in Amsterdam zijn wij ter uitbreiding op zoek naar een HR Medewerker voor 32-40 uur per week. Ben jij op zoek naar een platte organisatie, waar normaal doen al gek genoeg is? Lees dan snel verder!

Salaris: EUR2600 - EUR3300 per month

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 1 maart 2023

Heb jij ervaring binnen het HR vak? Ben jij proactief, flexibel en sociaal ingesteld? Voor een consultancy bedrijf in Amsterdam zijn wij op zoek naar een HR Assistant. Zij begrijpen het belang van een persoonlijke match en daarmee staat de functie open voor 24 tot 40 uur per week. In deze rol werk je nauw samen met de HR Manager en HR Medewerker. Er heerst een informele sfeer, waarbij eigen initiatieven worden gewaardeerd. Klinkt dit interessant voor jou?

Salaris: EUR2600 - EUR3400 per month

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 1 maart 2023

Vind jij diversiteit in je werkzaamheden belangrijk? Heb jij affiniteit met HR en Recruitment? Voor een verzekeringsmaatschappij in Amsterdam zijn wij op zoek naar een HR & Recruitment Medewerker voor 32-40 uur per week. Je komt te werken in een team en het hybride werken is hier gebruiken. Sta jij open voor een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder!