HR Administration

Onze HR divisie is gespecialiseerd in tijdelijke en vaste vacatures voor HR administrators. Wij helpen human resources professionals bij het vinden van een nieuwe baan in het mkb, grote bedrijven, banken, financiële instellingen en verzekeringsmaatschappijen. Bekijk HR Administration vacatures in Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam en Utrecht hieronder.

Zoekresultaten

HR Medewerker

Salaris: Negotiable

Locatie: Eindhoven

Datum gepost: 21 augustus 2019

Als HR Medewerker ben jij de allround medewerker en spin in het web. Of het nu gaat om (nieuwe) interne of externe medewerkers, je bent verantwoordelijk voor alle vragen en werkzaamheden die te maken hebben met in- en doorstroom van deze medewerkers. Het hele proces van het inplannen van een gesprek met een kandidaat tot de administratieve afwikkeling van een indiensttreding ligt in jouw handen. Wil je meer weten? Lees dan snel verder!
HR Medewerker

Salaris: EUR2620.92 - EUR3812.25 per month

Locatie: Breda

Datum gepost: 9 augustus 2019

Voor een internationale organisatie in omgeving Breda ben ik op zoek naar een enthousiaste HR Medewerker die per direct kan starten. Als HR Medewerker ondersteun je de Manager van de afdeling in het HR vak van A tot Z. Tevens wordt er van je verwacht dat je helpt met ad-hoc projecten.
HR medewerker

Salaris: EUR2300 - EUR3100 per month

Locatie: Rotterdam

Datum gepost: 29 juli 2019

Heb 1-2 jaar relevante werkervaring? Lijkt het jou leuk om bij een mooi internationaal bedrijf aan de slag te gaan? Spreek jij naast Nederlands ook nog goed Engels? En ben jij communicatief? Dan ben jij de HR medewerker waar ik naar op zoek ben!
HR Medewerker

Salaris: EUR1900 - EUR2200 per month

Locatie: Sittard-Geleen

Datum gepost: 25 juli 2019

Als HR Medewerker ben jij de allround medewerker en spin in het web. Of het nu gaat om (nieuwe) interne of externe medewerkers, je bent verantwoordelijk voor alle vragen en werkzaamheden die te maken hebben met in- en doorstroom van deze medewerkers. Het hele proces van het inplannen van een gesprek met een kandidaat tot de administratieve afwikkeling van een indiensttreding ligt in jouw handen. Ben jij de HR Medewerker die ik zoek? Lees snel verder!
HR medewerker

Salaris: EUR2200 - EUR3000 per month

Locatie: Tilburg

Datum gepost: 26 juni 2019

Voor een internationale organisatie in omgeving Tilburg/ Den Bosch ben ik op zoek naar een enthousiaste HR Medewerker die per direct kan starten. Als HR Medewerker ondersteun je de Manager van de afdeling in het HR vak van A tot Z. Tevens wordt er van je verwacht dat je helpt met ad-hoc projecten.