Onze HR divisie is gespecialiseerd in tijdelijke en vaste vacatures voor HR administrators. Wij helpen human resources professionals bij het vinden van een nieuwe baan in het mkb, grote bedrijven, banken, financiële instellingen en verzekeringsmaatschappijen. Bekijk HR administratie vacatures in Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam en Utrecht hieronder.

Zoekresultaten

Salaris: EUR3000 - EUR3850 per month

Locatie: Schiphol-Rijk

Datum gepost: 29 juni 2022

Ben jij de HR & Administratie Specialist die wij zoeken? Een echte people manager met administratieve HR-skills en service gerichte instelling?! Voor een internationale medische organisatie in de buurt van Schiphol zijn wij op zoek naar een HR & Administratie Specialist die zelfstandig verantwoordelijk is voor de gehele HR en Office Management taken binnen Nederland. Als HR & Administratie Specialist ben je zelfstandig verantwoordelijk voor alle HR en Office zaken binnen het kantoor in Nederland. Je valt direct onder de HR Manager Europe. We zijn op zoek naar een HR & Administratie Specialist die 40u per week beschikbaar is op kantoor.

Salaris: EUR3000 - EUR3500 per month

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 29 juni 2022

Ben jij de HR Administrator die wij zoeken? Een echte people manager met administratieve HR-skills en kennis van payroll administratie?! Voor een internationale medische foundation in Amsterdam zijn wij op zoek naar een HR Administrator die zelfstandig verantwoordelijk is voor de gehele HR-administratie en niet-complexe HR-vraagstukken. Als HR Administrator ben je onderdeel van het HR-team dat verder bestaat uit een HR Manager en twee HR Business Partners. We zijn op zoek naar een HR Administrator die 32 tot 40u per week beschikbaar is.

Salaris: EUR3000 - EUR3550 per month

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 29 juni 2022

Ben jij de HR Support medewerker die wij zoeken? Een echte people manager met administratieve kwaliteiten?! Voor een vastgoed organisatie in Amsterdam zijn wij op zoek naar een HR Support medewerker die gestructureerd en integer te werk gaat. Samen met de senior personeels- en salarisadministrateur leveren jullie een vlekkeloze personeelsadministratie en steken jullie de handen uit de mouwen om HR processen steeds verder te optimaliseren. Hierin pak jij het initiatief, werk je graag zelfstandig en denk je pro actief mee. Voor deze veelzijdige functie van HR Support medewerker zijn wij op zoek naar een kandidaat die 32 tot 40 uur in de week beschikbaar is.

Salaris: EUR2500 - EUR3300 per maand

Locatie: Utrecht

Datum gepost: 27 juni 2022

Ben jij gedreven en heb je administratieve ervaring? Sta jij graag in contact met je collega's? Ben je daarnaast hands-on en per direct beschikbaar? Zoek dan niet verder!

Salaris: EUR2700 - EUR3700 per month

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 23 juni 2022

Ben jij de HR Administrator die wij zoeken? Een echte people manager met administratieve HR skills en kennis van payroll administratie binnen de Retail?! Voor een internationale retailer in Amsterdam zijn wij op zoek naar een HR Administrator die zelfstandig verantwoordelijk is voor alle HR gerelateerde werkzaamheden voor de Retailtak in Nederland. Je bedient een 40 tal winkels, ongeveer 160 medewerkers en werkt nauw samen met de HR Adviseur en de regio- en storemanagers. Het betreft een volledig zelfstandige operationele administratie rol. Als gevolg van een organisatie-uitbreiding door de overname van een groot aantal winkels zijn wij op zoek naar een kandidaat die 32 tot 40 uur in de week beschikbaar is.

Salaris: Up to EUR2500 per month

Locatie: North Holland

Datum gepost: 20 juni 2022

Voor een organisatie verspreid in Noord-Holland zoeken wij een HR Administratief Medewerker. Ben jij een ster in salarisadministratie, het doorvoeren van personeelsmutaties en emailbeheer, dan zoeken wij jou voor minstens 28 en max 40 uur per week voor een salaris van circa

Salaris: EUR2200 - EUR3000 per month

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 20 juni 2022

Voor onze klant in Amsterdam Zuidoost zoeken wij een office manager. De office manager die wij voor ogen hebben is bereid 32 tot 40 uur per week, afwisselend thuis en op kantoor te werken. Weet jij wat er nodig is kantoor? Zie je dit proactief en heeft er nog iemand misgegrepen naar een pen waar jij werkte? Dan gaan we graag met je in gesprek. Het salaris dat bij deze rol van office manager ligt tussen de €2200,- en €3000,- op basis van jouw ervaring.

Salaris: EUR3250 - EUR4250 per month

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 20 juni 2022

Als HR generalist bij deze grote organisatie ben jij een echte alleskunner op HR-gebied! Jij hebt verstand van zaken omtrent: CAO, arbeidsrecht, salarisverwerking en opleidingsmogelijkheden en hier ook enkele jaren aantoonbare ervaring in. Daarnaast weet je zaken als deze te vertalen naar duidelijke antwoorden op vragen waarmee collega’s dagelijks bij jou komen. Je bent een echte schakel tussen management en de rest van de organisatie. In deze rol val je in het HR-team bestaande uit een HR-Director, HR-businesspartner en een HR-Assistent, met het aantrekken van een HR Generalist is het team Human Resources compleet. De rol is voor 32 tot 40 uur per week en het salaris ligt op fulltimebasis vanaf €3250,- per maand.

Salaris: EUR2200 - EUR2750 per month

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 20 juni 2022

Wij zijn op zoek naar een HR Assistent voor een internationale organisatie in Amsterdam! Voor een team met twee HR-businesspartners en een director zoeken wij een assistent om het team compleet te maken. (HR)presentaties maken, personeelsmutaties, inschrijvingen voor trainingen en contactpersoon voor externe organisaties en instanties. Zomaar wat grepen uit het takenpakket, maar zeker niet alles wat je doet! Hybride werken is mogelijk, 32 tot 40 uur en een salaris van €2200,- tot €2750,- op fulltimebasis.

Salaris: EUR3500 - EUR4500 per month

Locatie: Rotterdam

Datum gepost: 17 juni 2022

Beschik jij over een ‘CAN-DO’ attitude? Ben jij hét aanspreekpunt voor jouw collega’s? Weet jij goed te schakelen en ben je in staat om prioriteiten te stellen? Communiceer jij makkelijk en open met verschillende mensen? Beschik je daarnaast ook over ervaring met AFAS en Payroll? Lees dan snel verder!