HR Administration

Onze HR divisie is gespecialiseerd in tijdelijke en vaste vacatures voor HR administrators. Wij helpen human resources professionals bij het vinden van een nieuwe baan in het mkb, grote bedrijven, banken, financiële instellingen en verzekeringsmaatschappijen. Bekijk HR Administration vacatures in Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam en Utrecht hieronder.

Zoekresultaten

HR Associate

Salaris: Negotiable

Locatie: Limburg

Datum gepost: 13 juni 2019

Als HR Associate ben je verantwoordelijk voor nationale en internationale operationele HR taken. Dit is een uitdagende en veelzijdige functie waar alle facetten van HR aan bod komen!
HR Medewerker

Salaris: EUR2200 - EUR3200 per month

Locatie: Den Bosch

Datum gepost: 12 juni 2019

Heb jij ervaring op het gebied van HR administratie en ben je klaar voor een nieuwe stap? Werk je snel en nauwkeurig en ben je graag eerste aanspreekpunt voor HR gerelateerde vragen? Dan zijn wij op zoek naar een HR Medewerker zoals jij!
HR Assistant

Salaris: Negotiable

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 6 juni 2019

Heb jij ervaring op het gebied van HR administratie en ben je klaar voor een nieuwe stap? Werk je snel en nauwkeurig en ben je graag eerste aanspreekpunt voor HR gerelateerde vragen? Dan zijn wij op zoek naar een HR Assistant zoals jij!
HR Generalist

Salaris: EUR2500 - EUR3500 per month

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 6 juni 2019

Voor een zeer afwisselende en uitdagende rol als HR Generalist ben ik op zoek naar een proactieve, enthousiaste en hard werkende HR topper! Werk jij graag in een toonaangevende organisatie waarbij je jezelf verder kan ontwikkelen? Dan zijn wij op zoek naar een HR Generalist zoals jij!
HR Assistente

Salaris: EUR2700 - EUR3200 per month

Locatie: Tilburg

Datum gepost: 27 mei 2019

Ben jij bekend met complex agenda beheer, het onderhouden van contact met werving en selectie bureaus en het plannen van sollicitatiegesprekken? Heb jij een HBO opleiding en minimaal 1 jaar ervaring binnen de zakelijke dienstverlening? Dan zijn wij op zoek naar een HR Assistente zoals jij!
HR Associate

Salaris: Negotiable

Locatie: Limburg

Datum gepost: 24 mei 2019

ALs HR Associate ben je verantwoordelijk voor nationale en internationale operationele HR taken. Dit is een uitdagende en veelzijdige functie waar alle facetten van HR aan bod komen!