HR Administration

Onze HR divisie is gespecialiseerd in tijdelijke en vaste vacatures voor HR administrators. Wij helpen human resources professionals bij het vinden van een nieuwe baan in het mkb, grote bedrijven, banken, financiële instellingen en verzekeringsmaatschappijen. Bekijk HR Administration vacatures in Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam en Utrecht hieronder.

Zoekresultaten

HR Medewerker

Salaris: EUR2000 - EUR2500 per month

Locatie: Maastricht

Datum gepost: 12 november 2019

Voor een internationale organisatie in Limburg ben ik op zoek naar een enthousiaste HR medewerker die op korte termijn kan starten. Als HR medewerker ondersteun je de Senior HR medewerker en de HR manager van A tot Z. Heb jij redelijke kennis van de Duitse taal, lees dan verder!
HR / Payroll Medewerker

Salaris: EUR2100 - EUR3100 per month

Locatie: Breda

Datum gepost: 7 november 2019

De afdeling HR is verantwoordelijk voor het uitzetten en uitvoeren van het HR beleid voor zowel de Nederlandse vestigingen als de Europese vestigingen. De afdeling bestaat uit een HR Manager en een HR & Payroll Assistent. Wegens recente overnames, komende integraties en verdere groei in de toekomst, betreft het een functie in een dynamische, veranderende omgeving met kansen en groei.
Medewerker Personeels- / Salarisadministratie

Salaris: EUR2300 - EUR3500 per month

Locatie: Amersfoort

Datum gepost: 25 oktober 2019

Voor een snelgroeiende organisatie in Utrecht ben ik op zoek naar een Medewerker Personeels- / Salarisadministratie. Ben je cijfermatig sterk en ben je communicatief vaardig? Vind je het leuk om in teamverband zaken op te pakken en zoek je verbinding met collega's? Dan ben op ik zoek naar jou als Medewerker Personeels- / Salarisadministratie!
Personeels- / Salarisadministrateur

Salaris: EUR2900 - EUR4000 per month

Locatie: Utrecht

Datum gepost: 25 oktober 2019

Voor een snelgroeiende organisatie in Utrecht ben ik op zoek naar een (Senior) Salarisadministrateur. Ben je cijfermatig sterk en ben je communicatief vaardig? Vind je het leuk om in teamverband zaken op te pakken en zoek je verbinding met collega's? Dan ben op ik zoek naar jou als Salarisadministrateur!
HR Advisor

Salaris: EUR2800 - EUR3200 per month

Locatie: Rotterdam

Datum gepost: 24 oktober 2019

Do you have a acedemic background in HR? Are you parttime available and do you have at least 2-3 years expierence as HR assistant or HR advisor? Do you have expierence within a logistic company and are you independent? Than you are the HR Advisor that I am looking for!
Applicatiebeheerder Afas

Salaris: EUR2800 - EUR4000 per month

Locatie: Oss

Datum gepost: 21 oktober 2019

Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een functioneel applicatiebeheerder Afas die het ziet zitten om aan de slag te gaan toonaangevende en gezellige non-profit organisatie in het centrum van Oss.
Personeelsplanner

Salaris: EUR2500 - EUR3500 per month

Locatie: Rotterdam

Datum gepost: 3 oktober 2019

Als personeelsplanner ben je verantwoordelijk voor het inplannen van personeel op een goede en passende manier, inclusief het naleven van eventuele wettelijke regelgeving. Heb jij kennis en verstand wet & regelgeving en ben jij secuur en administratief onderlegd? Dan kom ik graag met jou in contact!