Onze HR divisie is gespecialiseerd in tijdelijke en vaste vacatures voor HR administrators. Wij helpen human resources professionals bij het vinden van een nieuwe baan in het mkb, grote bedrijven, banken, financiële instellingen en verzekeringsmaatschappijen. Bekijk HR administratie vacatures in Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam en Utrecht hieronder.

Zoekresultaten

Salaris: EUR2300 - EUR3500 per month

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 8 december 2022

Haal jij energie uit de personeelsadministratie? Ben je nauwkeurig, flexibel en een houd je van aanpakken? Wil je graag werken in een maatschappelijk verantwoorde organisatie? Voor een zorginstelling in Amsterdam zijn wij op zoek naar een HR Administrator met Youforce ervaring.

Salaris: EUR2500 - EUR3000 per month

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 6 december 2022

Voor een internationaal bedrijf in Amsterdam zijn wij op zoek naar een Office Assistant. Voor deze veelzijdige rol als Office Assistant zijn we op zoek naar een kandidaat die 32 tot 40 uur in de week beschikbaar is.

Salaris: EUR2300 - EUR3000 per month

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 6 december 2022

Voor een internationaal bedrijf in Amsterdam zijn wij op zoek naar een Management Assistant. Ben jij iemand die goed kan schakelen tussen afdelingen en heb je een passie voor organiseren? Dan is deze uitdaging als Management Assistant in Amsterdam iets voor jou.

Salaris: EUR2200 - EUR3500 per month

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 6 december 2022

Ben jij de toe aan een nieuwe uitdaging als HR medewerker? Voor een groeiende organisatie in Amsterdam zijn wij op zoek naar een collega met enthousiasme voor het HR-vak! Voor deze allround functie zijn wij op zoek naar iemand die minimaal 32 en maximaal 40 uur wil werken.

Salaris: EUR3000 - EUR4300 per month

Locatie: Rotterdam

Datum gepost: 23 november 2022

Ben jij een proactieve, leergierige en enthousiaste HR Officer? Lukt het jou om in een dynamische omgeving waarbij geen dag hetzelfde is overzicht te houden? Dan is deze baan echt iets voor jou. Als HR Officer ben je het centrale punt van de afdeling en overzie je alle HR-processen. De afdeling HR is verantwoordelijk voor het bepalen van en de uitvoering aan het HR-beleid voor de vestigingen in Roermond (550 medewerkers) en op de Maasvlakte II (160 medewerkers).

Salaris: EUR2500 - EUR3500 per month

Locatie: Amstelveen

Datum gepost: 14 november 2022

Voor onze opdrachtgever in Amsterdam zijn wij op zoek naar een HR Specialist met passie voor het HR-vak. De functie is voor minimaal 32 en maximaal 40 uur per week.