Walters People werft voor een breed aantal financiële functies en heeft een uitstekend aanbod in payroll vacatures in Nederland. Onze gespecialiseerde finance consultants komen graag met jou in contact om je carrièremogelijkheden te bespreken en jou te adviseren in je zoektocht naar een nieuwe baan.

Bekijk onze payroll vacatures hieronder.

Zoekresultaten

Salaris: EUR3000 - EUR4000 per maand

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 27 maart 2024

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging in hartje Amsterdam? Wil jij een baan waarmee je bijdraagt aan een betere samenleving? Voor een stichting actief in de jeugdzorg ben ik op zoek naar een Salarisadministrateur. Enthousiast geworden? Lees dan snel verder!

Salaris: EUR4000 - EUR5000 per month

Locatie: Soest

Datum gepost: 18 maart 2024

Voor een organisatie in de omgeving van Amersfoort ben ik op zoek naar een Salarisadministrateur. Als Salarisadministrateur ben je flexibel inzetbaar, want je voert verschillende werkzaamheden uit. De wet- en regelgeving rondom salarissen kent geen geheimen voor jou. Daarnaast ken je de weg in AFAS en werk je gestructureerd. Het is belangrijk dat je daarbij detailgericht en zorgvuldig te werk gaat. Daarnaast krijg je in deze rol veel ruimte om de functie zelfstandig te kunnen uitvoeren. Het is daarom ook belangrijk dat je ervaring hebt in het vakgebied. Interesse? Lees dan snel verder!