Walters People werft voor een breed aantal financiële functies en heeft een uitstekend aanbod in payroll vacatures in Nederland. Onze gespecialiseerde finance consultants komen graag met jou in contact om je carrièremogelijkheden te bespreken en jou te adviseren in je zoektocht naar een nieuwe baan.

Bekijk onze payroll vacatures hieronder.

Zoekresultaten

Salaris: EUR3000 - EUR4800 per month

Locatie: Rotterdam

Datum gepost: 25 november 2022

Ben jij sterk met de salarisadministratie van de grotere complexe bedrijven? Sta jij open voor de volgende uitdaging binnen een spraakmakende internationale organisatie? Heb jij als Medewerker Salarisadministratie je PDL afgerond en hou je van close contact met je collega's? En word jij enthousiast van een keurige uitbetaling van de salarissen van de medewerkers? Lees dan vooral verder!

Salaris: EUR3500 - EUR4700 per month

Locatie: Tilburg

Datum gepost: 25 november 2022

Voor een internationale productieorganisatie in Tilburg, ben ik op zoek naar een ervaren payroll specialist. De werkgever is een internationaal bekende speler in de productie van aroma chemicali. De organisatie kenmerkt zichzelf als dynamische, modern en vooruitstrevend waar je terecht komt in een gevarieerd maar kleinschalig team. In deze rol ben je verantwoordelijk voor het voorbereiden en controleren van de salarissen en zorgt dat alle personeelsinformatie op orde is zodat iedereen tijdig zijn salaris uitbetaald krijgt. Verder ben je ook het aanspreekpunt voor vragen rondom de salarissen. Ervaring hebben op het gebied van salarisadministratie is belangrijk voor deze rol.

Salaris: EUR3500 - EUR4700 per month

Locatie: Tilburg

Datum gepost: 22 november 2022

Voor een internationale productie organisatie in Tilburg, ben ik op zoek naar een ervaren payroll specialist. Wordt jij enthousiast van cijfers? Ben jij secuur en nauwkeurig in je werk? Heb jij al een aantal jaren werkervaring met salarisadministratie en zoek jij een nieuwe uitdaging? En sta jij klaar voor je mede-collega's? Dan is dit de baan voor jou!

Salaris: EUR2500 - EUR3700 per month

Locatie: Utrecht

Datum gepost: 18 november 2022

Voor een onderwijsinstelling in het centrum van Utrecht zijn wij op zoek naar een Payroll Officer. Als Payroll Officer ben jij de spil tussen het onderwijs, de wetenschap, de financiële administratie en de HR afdeling. Jij bent een iemand die in staat tussen de medewerkers en de HR afdeling en de belangrijkste taak van allemaal heeft; namelijk de verloning.

Salaris: EUR3000 - EUR5000 per month

Locatie: Capelle aan den IJssel

Datum gepost: 10 november 2022

Ben je toe aan de volgende stap binnen je carrière als Salarisadministrateur? Denk je dat jouw kennis van toegevoegde waarde is voor andere organisaties? Vind je het leuk om naast de salarisadministratie ook communicatieve werkzaamheden te doen? Lees dan vooral deze vacature als Payroll Specialist!

Salaris: EUR2500 - EUR3000 per month

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 2 november 2022

Lijkt het je leuk om het payroll te leren? Heb je een achtergrond in de financiële administratie en heb je een afgeronde HBO of MBO opleiding in een financiële of economische richting? Ben je communicatief en representatief? Dan ben ik op zoek naar jou!