Payroll vacatures

Walters People werft voor een breed aantal financiële functies en heeft een uitstekend aanbod in payroll vacatures in Nederland. Onze gespecialiseerde finance consultants komen graag met jou in contact om je carrièremogelijkheden te bespreken en jou te adviseren in je zoektocht naar een nieuwe baan.

Bekijk onze payroll vacatures hieronder.

Zoekresultaten

Payroll Specialist

Salaris: EUR2600 - EUR3400 per month

Locatie: Utrecht

Datum gepost: 24 februari 2017

Heb jij aantoonbare ervaring als Payroll Specialist of Salaris Administratie? Heb jij eerder binnen een internationale omgeving gewerkt en kennis van internationale salarisverwerking? Houd jij van een informele sfeer en werk je graag in teamverband? Dan ben jij de Payroll Specialist die ik zoek!
Salarisadministrateur

Salaris: EUR2500 - EUR3000 per annum

Locatie: Rotterdam

Datum gepost: 15 februari 2017

Sta jij sterk in je schoenen en sta jij je mannetje? Kan jij makkelijk functioneren onder druk? Heb jij een diploma richting de salarisadministratie en eventuele aanvullende certificaten? Wil jij parttime voor 24 uur werken? Wil jij werken in een dynamische branche en ben je per direct beschikbaar? Dan ben jij de Salarisadministrateur die ik zoek!
Salarisadministrateur

Salaris: EUR2500 - EUR3500 per month + reiskostenvergoeding

Locatie: Geldrop-Mierlo

Datum gepost: 30 januari 2017

Heb jij HBO werk- en denkniveau, enige jaren ervaring in de salarisadministratie en ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder!
Payroll Specialist

Salaris: EUR2800 - EUR3600 per month

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 9 november 2016

Heb jij aantoonbare ervaring als Payroll Specialist of Salaris Administratie? Heb jij al ervaring met het werken binnen een internationale omgeving en kennis opgedaan van internationale salarisverwerking? Heb jij een hands-on mentaliteit en wil jij graag werken in een divers team? Dan ben jij de persoon die ik zoek.