Payroll vacatures

Walters People werft voor een breed aantal financiële functies en heeft een uitstekend aanbod in payroll vacatures in Nederland. Onze gespecialiseerde finance consultants komen graag met jou in contact om je carrièremogelijkheden te bespreken en jou te adviseren in je zoektocht naar een nieuwe baan.

Bekijk onze payroll vacatures hieronder.

Zoekresultaten

Salarisadministrateur (Part time)

Salaris: EUR3000 - EUR4000 per month

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 14 augustus 2018

Voor één van mijn opdrachtgevers, operend in de vastgoed en gelegen op de Amsterdam Zuid As, ben ik op zoek naar een part time salarisadministrateur voor de langer termijn. Heb jij al enige ervaring als salarisadministrateur? Vind jij het leuk om zelfstandig de salarisadministratie te doen? Werk jij graag 16-24 uur per week? Dan ben ik op zoek naar jou.
Payroll Accountant

Salaris: EUR40000 - EUR46000 per annum

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 14 augustus 2018

Ben jij een ervaren Payroll Accountant die altijd op zoek is naar verbetering? Zie jij jezelf werken binnen een bekende Consultancy firm en ben je woonachtig in de omgeving Amsterdam? Spreek je naast Nederlands ook vloeiend Engels en beschik je over sterk analytisch vermogen en cijfermatig inzicht? Dan ben jij de Payroll Accountant die ik zoek!
Salarisadministrateur

Salaris: EUR2000 - EUR3200 per month + reiskosten

Locatie: Eindhoven

Datum gepost: 14 augustus 2018

Heb jij minimaal 1 jaar relevante werkervaring als Salarisadministrateur? Sta jij open voor een nieuwe uitdaging, omdat je wil blijven groeien? Ben jij daarnaast in staat om verschillende vragen op het gebied van salarisadministratie te beantwoorden? Dan ben ik op zoek naar jou!
Salarisadministrateur

Salaris: EUR40000 - EUR46000 per month

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 10 augustus 2018

Ben jij een ervaren Salarisadministrateur die altijd op zoek is naar verbetering? Zie jij jezelf werken binnen een bekende Consultancy firm en ben je woonachtig in de omgeving Amsterdam? Spreek je naast Nederlands ook vloeiend Engels en beschik je over sterk analytisch vermogen en cijfermatig inzicht? Dan ben jij de Salarisadministrateur die ik zoek!
Senior Salarisadministrateur

Salaris: EUR2700 - EUR3300 per month

Locatie: Limburg

Datum gepost: 7 augustus 2018

Ben jij klaar voor de volgende stap in jouw carriere en heb je gedegen werkervaring in dit vak opgedaan? Werk je daarnaast nauwkeurig en heb jij een sterk cijfermatig inzicht? Dan ben jij de senior medewerker salarisadministratie waar wij naar op zoek zijn!
Payroll Specialist

Salaris: EUR2500 - EUR3500 per month

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 5 juli 2018

Ben jij bereid om een nieuwe uitdaging aan te gaan? Ben jij van alle markten thuis en wil jij werken in een professionele groeiende organisatie? Heb jij ervaring in de uitzendbranche? Dan ben ik op zoek naar jou als Payroll Specialist!
Payroll Specialist

Salaris: EUR2800 - EUR3600 per month

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 9 november 2016

Heb jij aantoonbare ervaring als Payroll Specialist of Salaris Administratie? Heb jij al ervaring met het werken binnen een internationale omgeving en kennis opgedaan van internationale salarisverwerking? Heb jij een hands-on mentaliteit en wil jij graag werken in een divers team? Dan ben jij de persoon die ik zoek.