Payroll vacatures

Walters People werft voor een breed aantal financiële functies en heeft een uitstekend aanbod in payroll vacatures in Nederland. Onze gespecialiseerde finance consultants komen graag met jou in contact om je carrièremogelijkheden te bespreken en jou te adviseren in je zoektocht naar een nieuwe baan.

Bekijk onze payroll vacatures hieronder.

Zoekresultaten

Payroll Accountant Nordics

Salaris: EUR2800 - EUR3800 per month

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 14 juni 2019

Are you looking for a challenging position as a payroll coordinator. Are you ambitious, enthusiastic, and highly driven? Would you like to work in Amsterdam and be part of an international organisation? Do you enjoy collaborating with a multinational team working with several European countries.
Payroll assistant

Salaris: EUR1800 - EUR2100 per annum

Locatie: Rotterdam

Datum gepost: 12 juni 2019

Voor een internationale organisatie in Rotterdam ben ik op zoek naar een Payroll assistant. Heb jij interesse in payroll? Vind jij het leuk om samen met collega’s resultaten te behalen? Lees dan snel verder!
Salarisadministrateur

Salaris: EUR2600 - EUR3300 per month + reiskosten

Locatie: Roermond

Datum gepost: 12 juni 2019

Ben jij een ervaren Salarisadministrateur en heb jij ervaring binnen de consultancybranche? Ben je daarnaast per direct beschikbaar en sta je ook open voor tijdelijke functies? Dan ben ik op zoek naar jou!
Salarisadministrateur Internationale Organisatie

Salaris: EUR2300 - EUR3200 per month

Locatie: Eindhoven

Datum gepost: 6 juni 2019

Wil jij je volgende stap zetten als salarisadministrateur? Ben jij kritisch en gedreven genoeg om niet alleen de procedures te volgen, maar ook om na te denken over de processen? Beschik jij ook over een praktijk diploma loonadministratie en wil je ook een VPS halen? Dan ben ik op zoek naar een topper als jij!
Salarisadministrateur

Salaris: Negotiable

Locatie: Tilburg

Datum gepost: 4 juni 2019

Heb jij minimaal 2 jaar relevante werkervaring als Salarisadministrateur? Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan ben ik op zoek naar jou! Voor een van onze opdrachtgevers zijn wij op zoek naar een ervaren Salarisadministrateur. Deze organisatie is sterk groeiende en is daarom op zoek naar een 4e salarisadministrateur op de afdeling. Verder is het belangrijk dat je cijfermatig sterk bent communicatief vaardig.
Payroll officer

Salaris: EUR3200 - EUR3800 per annum

Locatie: Rotterdam

Datum gepost: 29 mei 2019

Heb jij payroll ervaring en kan jij zelfstandig een salarisadministratie draaien? Vind jij het leuk om na te denken over proces verbetering? Werk jij graag in een gezonde en dynamische organisatie? Vind jij je eigen ontwikkeling belangrijk en een goede werk-en privebalance? Dan ben jij de Payroll officer waar ik naar op zoek ben.
Senior salarisadministrateur

Salaris: EUR3200 - EUR3800 per month

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 27 mei 2019

Ben jij een doorgewinterde Salarisadministrateur die op zoek is naar een nieuwe uitdaging? Voor een grote internationale organisatie in Amsterdam ben ik op zoek naar een salarisadministrateur die zelfstandig kan werken.
Payroll & HR Administrator

Salaris: EUR2000 - EUR2500 per month

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 22 mei 2019

Heb jij een afgeronde mbo- of hbo-opleiding? Wil jij graag een start maken in je carriere? Wil jij werken in een internationale organisatie op de Zuidas? Ben jij communicatief sterk en wil jij graag werken in een teamgerichte omgeving? Dan ben jij de Payroll & HR administrator die ik zoek!
Salarisadministrateur

Salaris: EUR3000 - EUR4000 per month

Locatie: Rotterdam

Datum gepost: 22 mei 2019

Ben jij een Salarisadministrateur die altijd op zoek is naar verbetering? Heb jij minimaal 2 jaar relevante werkervaring als Salarisadministrateur? Ben jij daarnaast in staat om verschillende vragen op het gebied van salarisadministratie te beantwoorden? Dan ben ik op zoek naar jou!
Senior Salarisadministrateur

Salaris: EUR3750 - EUR4300 per month

Locatie: Woerden

Datum gepost: 21 mei 2019

Ben jij een ervaren en enthousiaste Senior Salarisadministrateur die op zoek is naar een nieuwe uitdaging? Functioneer je op HBO+ niveau, heb je meer dan 3 jaar ervaring in een senior functie en in ieder geval je PDL afgerond? Dan ben jij de Senior Administrateur waar ik naar op zoek ben!