Walters People werft voor een breed aantal financiële functies en heeft een uitstekend aanbod in payroll vacatures in Nederland. Onze gespecialiseerde finance consultants komen graag met jou in contact om je carrièremogelijkheden te bespreken en jou te adviseren in je zoektocht naar een nieuwe baan.

Bekijk onze payroll vacatures hieronder.

Zoekresultaten

Salaris: EUR3500 - EUR4000 per month

Locatie: Rotterdam

Datum gepost: 24 maart 2023

Heb jij affiniteit met payroll? Wil jij verder door ontwikkelen? Ben jij daarnaast communicatief vaardig en lijkt het je interessant mensen te adviseren vanuit jouw expertise? Lees dan snel verder!

Salaris: EUR3.000 - EUR4.500 per month

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 10 maart 2023

Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging op het gebied van salaris administratie? Ben je sterk met cijfers en kan je goed werken in een internationale omgeving? Hou je van zelfstandig werken, en het mee denken over interne processen? Interesse? Lees dan snel verder.

Salaris: EUR3.000 - EUR4.200 per month

Locatie: Bladel

Datum gepost: 9 maart 2023

Ben jij een ervaren salarisadministrateur met kennis van AFAS? Zoek je een rol waarin je jouw kennis en expertise goed kan inzetten bij een maatschappelijk verantwoorde organisatie? Voor een organisatie in Bladel ben ik op zoek naar een gedegen salarisadministrateur voor 32-36 uur per week. Samen met je collega ben je verantwoordelijk voor de loonverwerking van circa 2000 medewerkers.

Salaris: EUR3.500 - EUR4.500 per month

Locatie: Eindhoven

Datum gepost: 24 februari 2023

Ben jij een ervaren salarisadministrateur met kennis van AFAS? Zoek je een rol waarin je jouw kennis en expertise goed kan inzetten bij een maatschappelijk verantwoorde organisatie? Voor een organisatie in Eindhoven ben ik op zoek naar een gedegen salarisadministrateur voor 32-36 uur per week. Samen met je collega ben je verantwoordelijk voor de loonverwerking van circa 2500 medewerkers.