Walters People werft voor een breed aantal financiële functies en heeft een uitstekend aanbod in payroll vacatures in Nederland. Onze gespecialiseerde finance consultants komen graag met jou in contact om je carrièremogelijkheden te bespreken en jou te adviseren in je zoektocht naar een nieuwe baan.

Bekijk onze payroll vacatures hieronder.

Zoekresultaten

Salaris: EUR3000 - EUR3500 per month

Locatie: Schiedam

Datum gepost: 21 juni 2022

Ben jij sterk met de salarisadministratie van de grotere complexe bedrijven? Sta jij open voor de volgende uitdaging binnen een spraakmakende internationale organisatie? Heb jij als Medewerker Salarisadministratie je PDL afgerond en hou je van close contact met je collega's? En word jij enthousiast van een keurige uitbetaling van de salarissen van de medewerkers? Lees dan vooral verder!

Salaris: EUR3000 - EUR5000 per month

Locatie: Capelle aan den IJssel

Datum gepost: 21 juni 2022

Ben je toe aan de volgende stap binnen je carrière als Salarisadministrateur? Denk je dat jouw kennis van toegevoegde waarde is voor andere organisaties? Vind je het leuk om naast de salarisadministratie ook communicatieve werkzaamheden te doen? Lees dan vooral deze vacature als Payroll Specialist!

Salaris: EUR3500 - EUR4000 per month

Locatie: Rotterdam

Datum gepost: 14 juni 2022

Heb jij affiniteit met payroll? Wil jij verder doorontwikkelen? Ben jij daarnaast communicatief vaardig en lijkt het je interessant mensen te adviseren vanuit jouw expertise? Lees dan snel verder!

Salaris: EUR3000 - EUR3500 per month

Locatie: Dordrecht

Datum gepost: 14 juni 2022

Voor een opdrachtgever in Dordrecht zijn wij op zoek naar een payroll/finance administrator. In deze functie ga je een combinatie uitvoeren van salaris- en financiële administratie. Ben jij toe aan een functie voor 32 uur per week? Lees dan snel verder!

Salaris: EUR4200 - EUR6200 per month

Locatie: Almere

Datum gepost: 9 juni 2022

Currently I am recruiting for a Senior Payroll Coordinator in the Almere area. In this broad and challenging role, you will be responsible for ensuring a correct payroll throughout multiple countries, drive process improvements and manage third-party payroll proveider and the internal stakeholders. You will be responsible for the EU region covering The Netherlands, France, Sweden, Finland, Germany, Belgium, UK, Italy, Russia and Singapore.

Salaris: EUR3000 - EUR4300 per month

Locatie: Rotterdam

Datum gepost: 8 juni 2022

Voor onze opdrachtgever gevestigd in Rotterdam zijn wij op zoek naar een Payroll Specialist. Heb jij ervaring met het voeren van internationale payrollen? En heb jij daarnaast ervaring met Workday? Dan is dit een mooie nieuwe uitdaging!

Salaris: EUR2800 - EUR3500 per month

Locatie: Rotterdam

Datum gepost: 7 juni 2022

Heb jij ervaring met payroll en wil jij je verder ontwikkelen binnen dit vakgebied? Ben jij daarnaast communicatief vaardig en lijkt het je interessant mensen te adviseren vanuit jouw expertise? Wij zoeken een payroll implementatie specialist in de regio Rotterdam.