Walters People werft voor een breed aantal financiële functies en heeft een uitstekend aanbod in payroll vacatures in Nederland. Onze gespecialiseerde finance consultants komen graag met jou in contact om je carrièremogelijkheden te bespreken en jou te adviseren in je zoektocht naar een nieuwe baan.

Bekijk onze payroll vacatures hieronder.

Zoekresultaten

Salaris: EUR2500 - EUR2900 per month

Locatie: Emmeloord

Datum gepost: 20 september 2023

Voor een organisatie in de omgeving van Emmeloord ben ik op zoek naar een medewerker Salarisadministratie. Als Medewerker salarisadministratie ben je flexibel inzetbaar, want je voert verschillende werkzaamheden uit. De wet- en regelgeving rondom salarissen kent geen geheimen voor jou. Daarnaast ken je de weg in AFAS en werk je gestructureerd. Het is belangrijk dat je daarbij detailgericht en zorgvuldig te werk gaat. Daarnaast krijg je in deze rol veel ruimte om de functie zelfstandig te kunnen uitvoeren. Het is daarom ook belangrijk dat je ervaring hebt in het vakgebied. Interesse? Lees dan snel verder!

Salaris: EUR3000 - EUR4000 per maand

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 14 september 2023

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging in hartje Amsterdam? Wil jij een baan waarmee je bijdraagt aan een betere samenleving? Voor een stichting actief in de jeugdzorg ben ik op zoek naar een Salarisadministrateur. Enthousiast geworden? Lees dan snel verder!

Salaris: EUR3000 - EUR4200 per month

Locatie: Rotterdam

Datum gepost: 13 september 2023

Ben jij een ervaren en deskundige Payroll Specialist die op zoek is naar een nieuwe uitdaging? Dan hebben wij de perfecte functie voor jou! Als Payroll Specialist bij ons bedrijf speel je een cruciale rol in het nauwkeurig verwerken van de salarisadministratie. Je komt te werken voor een marktleider op het gebied van payroll en krijgt de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen binnen het vakgebied.

Salaris: EUR3800 - EUR4800 per month

Locatie: Tilburg

Datum gepost: 11 september 2023

Heb je al enige ervaring als Payroll Specialist? Heb jij de spirit om met 3 andere collega's 6 entiteiten te beheren? Dan ben ik op zoek naar jou!

Salaris: EUR3500 - EUR4000 per month

Locatie: Rotterdam

Datum gepost: 4 september 2023

Heb jij affiniteit met payroll? Wil jij verder door ontwikkelen? Ben jij daarnaast communicatief vaardig en lijkt het je interessant mensen te adviseren vanuit jouw expertise? Lees dan snel verder!