Payroll vacatures

Walters People werft voor een breed aantal financiële functies en heeft een uitstekend aanbod in payroll vacatures in Nederland. Onze gespecialiseerde finance consultants komen graag met jou in contact om je carrièremogelijkheden te bespreken en jou te adviseren in je zoektocht naar een nieuwe baan.

Bekijk onze payroll vacatures hieronder.

Zoekresultaten

Payroll Accountant

Salaris: EUR40000 - EUR46000 per annum

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 7 mei 2018

Ben jij een ervaren Payroll Accountant die altijd op zoek is naar verbetering? Zie jij jezelf werken binnen een bekende Consultancy firm en ben je woonachtig in de omgeving Amsterdam? Spreek je naast Nederlands ook vloeiend Engels en beschik je over sterk analytisch vermogen en cijfermatig inzicht? Dan ben jij de Payroll Accountant die ik zoek!
Junior Payroll Specialist

Salaris: EUR2200 - EUR3200 per month

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 4 mei 2018

Ben jij een HBO Starter en per direct op zoek naar een nieuwe uitdaging als Junior Payroll Specialist? Heb jij een afgeronde HBO opleiding in de richting Bedrijfseconomie of Accountancy of ben je bijna klaar? Ben je op zoek naar een financiële baan met doorgroeimogelijkheden? Ben je accuraat en wil jij graag deel uitmaken van een gezellig en informeel team? Durf jij initiatieven te tonen en verantwoordelijkheid te nemen? Dan ben jij de persoon die ik zoek!
Medewerker Loonadministratie

Salaris: EUR2500 - EUR2800 per month

Locatie: Nijmegen

Datum gepost: 23 april 2018

Ben jij een ervaren Salarisadministrateur/ Medewerker loonadministratie? Heb jij een hands-on mentaliteit, ben je accuraat en wil jij graag deel uitmaken van een gezellig en informeel team? Dan ben jij de persoon die ik zoek. Voor een internationaal bedrijf in Nijmegen ben ik op zoek naar een Medewerker Loonadministratie/Salarisadministrateir die deel zal uitmaken van een dynamisch team.
Payroll Coordinator

Salaris: EUR2300 - EUR2800 per month

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 4 april 2018

Payroll Coordinator Are you looking for a challenging position as a payroll coordinator. Are you ambitious, enthusiastic, and highly driven? Would you like to work in Amsterdam and be part of an international organisation? Do you enjoy collaborating with a multinational team working with several European countries.
HR Assistant

Salaris: EUR2300 - EUR2600 per month + opleiding

Locatie: Eindhoven

Datum gepost: 3 april 2018

In het kort: Als HR Assistent ben je de rechterhand van de HR manager en neem jij diverse belangrijke taken uit handen (zoals de salarisadministratie) waar je zelfstandig mee aan de slag gaat. Je signaleert advieskansen en geeft hier uitvoering aan.
Payroll Trainee

Salaris: EUR2250 - EUR2600 per month

Locatie: Rotterdam

Datum gepost: 30 april 2018

Voor mijn opdrachtgever in omgeving Rotterdam ben ik op zoek naar HBO starters voor een traineeship als Payroll Specialist! Ben jij recent afgestudeerd en heb je een HBO Bedrijfseconomie of Accountancy en klaar voor de kick-start van je financiële carrière? Altijd in een internationaal georiënteerd bedrijf willen werken? Beheers jij de Nederlandse & Engelse taal goed en zoek je naar een traineeship waar persoonlijke ontwikkeling centraal staat? Dan ben jij de Payroll Trainee die ik zoek
Traineeship Payroll specialist

Salaris: EUR2250 - EUR2550 per month

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 9 april 2018

Voor een van mijn klanten ben ik op zoek naar ambitieuze HBO starters voor een traineeship als Payroll Specialist! Ben jij recent afgestudeerd en in het bezit van een HBO Bedrijfseconomie of Accountancy opleiding en klaar voor de kick-start van je financiële carrière? Altijd al binnen een internationaal georiënteerd bedrijf willen werken met vestigingen in meer dan 80 landen? Beheers jij de Engelse taal goed en ben je op zoek naar een traineeship waarbij persoonlijke ontwikkeling centraal staat? Dan ben jij de financial die ik zoek.
Payroll Specialist

Salaris: EUR2800 - EUR3600 per month

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 9 november 2016

Heb jij aantoonbare ervaring als Payroll Specialist of Salaris Administratie? Heb jij al ervaring met het werken binnen een internationale omgeving en kennis opgedaan van internationale salarisverwerking? Heb jij een hands-on mentaliteit en wil jij graag werken in een divers team? Dan ben jij de persoon die ik zoek.