Payroll vacatures

Walters People werft voor een breed aantal financiële functies en heeft een uitstekend aanbod in payroll vacatures in Nederland. Onze gespecialiseerde finance consultants komen graag met jou in contact om je carrièremogelijkheden te bespreken en jou te adviseren in je zoektocht naar een nieuwe baan.

Bekijk onze payroll vacatures hieronder.

Zoekresultaten

Senior salarisadministrateur

Salaris: EUR3200 - EUR3800 per month

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 11 december 2018

Ben jij een doorgewinterde Salarisadministrateur die op zoek is naar een nieuwe uitdaging? Voor een grote internationale organisatie in Amsterdam ben ik op zoek naar een salarisadministrateur die zelfstandig kan werken.
Salarisadministrateur

Salaris: EUR2550 - EUR2900 per month

Locatie: Eindhoven

Datum gepost: 7 december 2018

Heb jij minimaal 1 jaar relevante werkervaring als Salarisadministrateur? Sta jij open voor een nieuwe uitdaging, omdat je wil blijven groeien? Ben jij daarnaast in staat om verschillende vragen op het gebied van salarisadministratie te beantwoorden? Dan ben ik op zoek naar jou!
Salarisadministrateur

Salaris: Negotiable

Locatie: Den Bosch

Datum gepost: 4 december 2018

Ben jij een ervaren salarisadministrateur? Wil je werken in een grote organisatie waar je veel verantwoordelijkheden krijgt? Ben je daarnaast resultaat-en analystisch gericht? Dan ben jij de salarisadministrateur die wij zoeken voor ons opdrachtgever!
Salarisadministrateur

Salaris: EUR3000 - EUR3500 per month

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 3 december 2018

Heb jij een afgeronde PDL opleiding? Ben jij op zoek naar een eerste of tweede stap in je carrière als salarisadministrateur? Ben jij cijfermatig en communicatief ingesteld? Wil jij samenwerken met een gezellig en ambitieus team? Met een mooi salaris? Dan ben jij de salarisadministrateur die ik zoek.
Salarisadministrateur

Salaris: EUR2400 - EUR3500 per annum

Locatie: Rotterdam

Datum gepost: 29 november 2018

Ben jij een doorgewinterde Salarisadministrateur die op zoek is naar een nieuwe uitdaging? Voor een grote organisatie in Rotterdam ben ik op zoek naar een salarisadministrateur. Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Lees dan snel veder!
Payroll Medewerker

Salaris: EUR3000 - EUR3500 per month

Locatie: Utrecht

Datum gepost: 26 november 2018

Ben jij een Payroll Medewerker en heb je daarnaast affiniteit met HR-processen? Ben je hands-on, communicatief sterk en neem je initiatief? Lees dan snel verder!