Payroll vacatures

Walters People werft voor een breed aantal financiële functies en heeft een uitstekend aanbod in payroll vacatures in Nederland. Onze gespecialiseerde finance consultants komen graag met jou in contact om je carrièremogelijkheden te bespreken en jou te adviseren in je zoektocht naar een nieuwe baan.

Bekijk onze payroll vacatures hieronder.

Zoekresultaten

Payroll Coordinator

Salaris: EUR2300 - EUR2800 per month

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 10 januari 2019

Payroll Coordinator Are you looking for a challenging position as a payroll coordinator. Are you ambitious, enthusiastic, and highly driven? Would you like to work in Amsterdam and be part of an international organisation? Do you enjoy collaborating with a multinational team working with several European countries.
Salarisadministrateur

Salaris: EUR2300 - EUR3000 per month + reiskosten

Locatie: Eindhoven

Datum gepost: 20 februari 2019

Heb jij minimaal 1 jaar relevante werkervaring als Salarisadministrateur? Sta jij open voor een nieuwe uitdaging, omdat je wil blijven groeien? Ben jij daarnaast in staat om verschillende vragen op het gebied van salarisadministratie te beantwoorden? Dan ben ik op zoek naar jou!
Senior salarisadministrateur

Salaris: EUR3200 - EUR3800 per month

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 18 februari 2019

Ben jij een doorgewinterde Salarisadministrateur die op zoek is naar een nieuwe uitdaging? Voor een grote internationale organisatie in Amsterdam ben ik op zoek naar een salarisadministrateur die zelfstandig kan werken.
Senior salarisadministrateur

Salaris: EUR3200 - EUR3800 per month

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 18 februari 2019

Ben jij een doorgewinterde salarisadministrateur die op zoek is naar een nieuwe uitdaging? Voor een grote internationale organisatie in Amsterdam ben ik op zoek naar een salarisadministrateur die zelfstandig kan werken.
Salarisadministrateur

Salaris: EUR2500 - EUR3500 per month

Locatie: Haaren

Datum gepost: 14 februari 2019

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als salarisadministrateur? Ben jij graag verantwoordelijk voor de volledige afhandeling van de salarissen binnen een bedrijf? Ben jij de salarisadministrateur die ik zoek?
(Salaris)administrateur

Salaris: EUR2600 - EUR3600 per month

Locatie: Eindhoven

Datum gepost: 12 februari 2019

Ben jij een ervaren Salarisadministrateur die toe is aan een nieuwe uitdaging? Wil jij de verantwoordelijkheid dragen voor het verlonings- en facturatieproces en ambieer je daarnaast de verantwoordelijkheid voor een stuk boekhouding? Dan ben ik op zoek naar jou!
Payroll Medewerker

Salaris: EUR3000 - EUR3500 per month

Locatie: Utrecht

Datum gepost: 11 februari 2019

Ben jij een Payroll Medewerker en heb je daarnaast affiniteit met HR-processen? Ben je hands-on, communicatief sterk en neem je initiatief? Lees dan snel verder!
Senior Salarisadministrateur

Salaris: EUR3000 - EUR4000 per annum

Locatie: Waardenburg

Datum gepost: 8 februari 2019

Ben jij een ervaren Salarisadministrateur die toe is aan een nieuwe uitdaging? Wil jij de verantwoordelijkheid dragen voor het verlonings- en facturatieproces en ambieer je een aansturende en coachende positie? Dan ben ik op zoek naar jou!
Payroll assistant

Salaris: EUR1800 - EUR2100 per annum

Locatie: Rotterdam

Datum gepost: 5 februari 2019

Voor een internationale organisatie in Rotterdam ben ik op zoek naar een payroll assistant. Heb jij interesse in payroll? Vind jij het leuk om samen met collega’s resultaten te behalen? Lees dan snel verder!
Salarisadministrateur (Part time)

Salaris: EUR2800 - EUR4000 per month

Locatie: Hoofddorp

Datum gepost: 31 januari 2019

Voor één van mijn opdrachtgevers, gelegen in Hoofddorp, ben ik op zoek naar een part time salarisadministrateur voor de langer termijn. Heb jij al enige ervaring als salarisadministrateur? Vind jij het leuk om binnen een team van totaal drie salarisadministrateurs aan de gang te gaan? Werk jij graag 20 uur per week? Dan ben ik op zoek naar jou.