HBO & WO starter vacatures

Walters People werft voor een breed aantal finance vacatures en heeft interessante rollen voor HBO en WO starters in de regio's Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam en Utrecht. Heb jij net je Bachelor of Master degree behaald? Onze gespecialiseerde finance consultants komen graag met jou in contact om jou te helpen bij het vinden van je eerste baan.

Bekijk onze Bachelor & Master startersfuncties hieronder:

Zoekresultaten

HBO starter Finance

Salaris: EUR2300 - EUR2700 per month

Locatie: Rotterdam

Datum gepost: 21 februari 2019

Ben jij klaar voor de eerste stap binnen het professionele bedrijfsleven? Heb jij een HBO studie afgerond in de richting van finance en zie je jezelf hier graag verder ontwikkelen? Vind je het belangrijk om een netwerk op te bouwen? Ben je communicatief sterk, nauwkeurig en kan je het overzicht bewaren in chaotische situaties? Dan ben jij de HBO starter Finance waar ik naar op zoek ben!
Trainee IT & Finance

Salaris: EUR2500 - EUR2800 per month

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 18 februari 2019

Voor één van de snelst groeiende IT bedrijven van Nederland, ben ik op zoek naar gedreven trainee-professionals die oplossingen gaan bedenken op het gebied van IT & Finance. Je bent de consultant die Belangstelling heeft voor IT, Big Data en meer specifiek voor Management Informatie Systemen, reporting, Business Intelligence en data warehouses.
Adviseur Bedrijfsvoering

Salaris: EUR2400 - EUR2500 per month

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 18 februari 2019

Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging? Ben jij communicatief vaardig en in staat verantwoordelijk te zijn over een groot budget? Lees dan verder!
Young Finance Professional

Salaris: EUR2300 - EUR2700 per month

Locatie: Eindhoven

Datum gepost: 15 februari 2019

Ben jij een type dat graag van een uitdaging houdt en door wil groeien in een allround, financiële positie? Omschrijf je jezelf daarnaast als nieuwsgierig, onderzoekend en analytisch met het vermogen om vooruit te kijken? Lees dan snel verder!
HBO/WO Financiele Starter

Salaris: Negotiable

Locatie: Venlo

Datum gepost: 15 februari 2019

Ben jij net afgestudeerd en wil jij jezelf verder ontwikkelen binnen de financiele afdeling? Wil jij graag werken voor een grote organisatie om erachter te komen waar jouw kwaliteiten liggen? Lees dan snel verder!
Financieel HBO/WO Starter

Salaris: EUR2000 - EUR2600 per month

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 14 februari 2019

Are you a Financial HBO / WO starter and looking for an educational job at an international retailer in Amsterdam? Have you (almost) completed your studies with Business Economics, Accountancy or Business Administration? Are you looking for the first or second step in your career and would you like to develop into a versatile Financial? Then I am looking for you!
Reporting Specialist

Salaris: EUR2600 - EUR3200 per month

Locatie: Rotterdam

Datum gepost: 13 februari 2019

Voor een internationale organisatie in het centrum van Rotterdam ben ik op zoek naar een reporting specialist. Het gaat om een toonaangevend beursgenoteerd bedrijf met het hoofdkantoor gevestigd in Rotterdam. Ben jij gek van finance? Wil jij je graag doorontwikkelen? Zie jij jezelf als financieel talent? Lees dan snel verder over deze reporting specialist functie!
Junior Business Controller

Salaris: Negotiable

Locatie: Utrecht

Datum gepost: 11 februari 2019

Ben jij (bijna) HBO of WO afgestudeerd in een financiële richting en ben jij op zoek naar een uitdagende positie als Junior Business Controller? Ben jij ook op zoek naar een uitdagende positie met goede doorgroeimogelijkheden in een internationaal opererende organisatie? Wacht niet en reageer snel op deze positie als Junior Business Controller!
HBO / WO Finance Starter

Salaris: EUR2200 - EUR2600 per month

Locatie: Utrecht

Datum gepost: 11 februari 2019

Heb jij bijna jouw HBO/WO diploma op zak in de richting van de Finance of ben je net afgestudeerd en per direct op zoek naar een eerste stap in jouw carrière? Wil jij je graag ontwikkelen en heb je behoefte aan een uitdagende baan met doorgroeimogelijkheden? Lees dan snel verder!
WO Finance Traineeship

Salaris: EUR2500 - EUR2800 per month

Locatie: Utrecht

Datum gepost: 8 februari 2019

Ben jij net klaar met jouw Financiele studie? Ben je nu op zoek naar je eerste uitdaging? Wil je dat doen in een traineeship bij een toonaangevend internationaal bedrijf? Ben jij een ambitieuze, hard werkende doorzetter? Wil jij je breed ontwikkelen om vervolgens snel stappen te maken? Dan past dit traineeship perfect bij jou!