HBO & WO starter vacatures

Walters People werft voor een breed aantal finance vacatures en heeft interessante rollen voor HBO en WO starters in de regio's Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam en Utrecht. Heb jij net je Bachelor of Master degree behaald? Onze gespecialiseerde finance consultants komen graag met jou in contact om jou te helpen bij het vinden van je eerste baan.

Bekijk onze Bachelor & Master startersfuncties hieronder:

Zoekresultaten

Junior Assistent Accountant

Salaris: EUR1800 - EUR2300 per annum

Locatie: Rotterdam

Datum gepost: 30 november 2016

Haal jij het beste uit jezelf als analystisch denker? En ben jij op zoek naar een baan als Junior Assistant Accountant? Heb jij je SPD of HBO BE/Accountancy afgerond? Ben jij analytisch sterk, werk je graag in een team en heb je een brede interesse? Dan ben jij de Junior Assistent Accountant die wij zoeken!
Finance Trainee

Salaris: EUR2200 - EUR2500 per month

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 11 november 2016

Ben jij een proactieve finance professional en heb je altijd al de kneepjes van het vak willen leren binnen een internationaal bedrijf?
Financiële HBO Starter

Salaris: Negotiable

Locatie: Utrecht

Datum gepost: 10 november 2016

Ben jij een gedreven en ambitieuze HBO-er met een studie in de richting van finance? Wil jij jouw carrière een boost geven? Wil jij jezelf zowel professioneel als persoonlijk ontwikkelen en uiteindelijk doorgroeien naar een specialistenfunctie binnen een professionele finance organisatie? Dan ben jij HBO Starter waar ik naar op zoek ben!