HBO & WO starter vacatures

Walters People werft voor een breed aantal finance vacatures en heeft interessante rollen voor HBO en WO starters in de regio's Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam en Utrecht. Heb jij net je Bachelor of Master degree behaald? Onze gespecialiseerde finance consultants komen graag met jou in contact om jou te helpen bij het vinden van je eerste baan.

Bekijk onze Bachelor & Master startersfuncties hieronder:

Zoekresultaten

HBO Finance Starter

Salaris: EUR2500 - EUR2750 per month

Locatie: Rotterdam

Datum gepost: 17 april 2019

Ben je HBO afgestudeerd in de richting van Business Administration, Bedrijfseconomie of Accountancy? Werk je graag binnen een internationaal bedrijf? Ben je ten minste 32 uur per week beschikbaar? Dan ben jij de HBO Finance Starter die ik zoek!
HBO/WO Financiële Starter

Salaris: Negotiable

Locatie: Venlo

Datum gepost: 16 april 2019

Ben jij net afgestudeerd en wil jij jezelf verder ontwikkelen binnen de financiële afdeling? Wil jij graag werken voor een grote organisatie om erachter te komen waar jouw kwaliteiten liggen? Lees dan snel verder!
Young Finance Professional

Salaris: EUR2300 - EUR2700 per month

Locatie: Eindhoven

Datum gepost: 16 april 2019

Ben jij een type dat graag van een uitdaging houdt en door wil groeien in een allround, financiële positie? Omschrijf je jezelf daarnaast als nieuwsgierig, onderzoekend en analytisch met het vermogen om vooruit te kijken? Lees dan snel verder!
Junior Treasury Medewerker

Salaris: EUR3000 - EUR4000 per month

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 15 april 2019

Ben jij een ambitieuze starter en wil jij je carrière als Junior Treasury Medewerker een kick-start geven? Vind jij het leuk om met cijfers te werken en heb je een sterk analytisch vermogen? Heb jij een opleiding afgerond in de richting van Bedrijfsadministratie of Accounting en heb je maximaal 4 jaar werkervaring? Dan ben ik op zoek naar jou!
KYC Analist

Salaris: EUR3000 - EUR3500 per month

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 15 april 2019

Ben jij de 'spin in het web', secuur en gefocust op jou doel? Ben jij graag onder de mens met collega's en klanten? Vind jij het fijn om een gestructureerde en formele werkomgeving te hebben? Ben jij communicatief vaardig en altijd op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan ben jij de KYC Analist die ik zoek!
HBO Starter Finance

Salaris: EUR2500 - EUR3000 per annum

Locatie: Rotterdam

Datum gepost: 12 april 2019

Ben jij een ambitieuze HBO Starter Finance en ben je op zoek naar je eerste stap binnen een multinational, waar ze een goed startsalaris en secundaire arbeidvoorwaarden bieden? Houd jij van uiteenlopende taken? Vind jij zelfontwikkeling en doorgroeimogelijkheden belangrijk? Dan ben jij de HBO Starter Finance die wij zoeken!
Adviseur Bedrijfsvoering

Salaris: EUR2400 - EUR2500 per month

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 12 april 2019

Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging? Ben jij communicatief vaardig en in staat verantwoordelijk te zijn over een groot budget? Lees dan verder!
Trainee IT & Finance

Salaris: EUR2500 - EUR2800 per month

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 12 april 2019

Voor één van de snelst groeiende IT bedrijven van Nederland, ben ik op zoek naar gedreven trainee-professionals die oplossingen gaan bedenken op het gebied van IT & Finance. Je bent de consultant die Belangstelling heeft voor IT, Big Data en meer specifiek voor Management Informatie Systemen, reporting, Business Intelligence en data warehouses.
HBO/WO Financiële Starter

Salaris: EUR2200 - EUR2800 per month

Locatie: Rotterdam

Datum gepost: 11 april 2019

Heb jij net je bachelor afgerond in de richting van Accountancy, Bedrijfseconomie of SPD? Wil jij werken in hartje Rotterdam bij een internationale speler in de maritieme sector? Ben jij op zoek naar uitdagende en leerzame baan met een stevig inwerktraject? Dan ben jij de HBO/WO Financiële Starter waar ik naar op zoek ben!
HBO financiële starter

Salaris: EUR2300 - EUR2700 per month

Locatie: North Holland

Datum gepost: 11 april 2019

Ben jij een ambitieuze en gedreven HBO financiële starter? Afgestudeerd in de richting van Business Administration, Bedrijfseconomie, Bedrijfskunde of Accountancy? Ben jij op zoek naar een leerzame starters functie bij een toonaangevend internationaal bedrijf waar jouw ontwikkeling centraal staat, met een mooi startsalaris? Dan ben jij de HBO financiële starter die ik zoek!