HBO & WO starter vacatures

Walters People werft voor een breed aantal finance vacatures en heeft interessante rollen voor HBO en WO starters in de regio's Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam en Utrecht. Heb jij net je Bachelor of Master degree behaald? Onze gespecialiseerde finance consultants komen graag met jou in contact om jou te helpen bij het vinden van je eerste baan.

Bekijk onze Bachelor & Master startersfuncties hieronder:

Zoekresultaten

Junior Assistent Accountant

Salaris: EUR1800 - EUR2300 per month

Locatie: Rotterdam

Datum gepost: 24 februari 2017

Ben jij een communicatief sterke Junior Assistent Accountant? Haal jij het beste uit jezelf als analystisch denker? En ben jij op zoek naar een baan als Junior Assistant Accountant? Heb jij je SPD of HBO BE/Accountancy afgerond? Werk je graag in een team en heb je een brede interesse? Dan ben jij de Junior Assistent Accountant die wij zoeken!
HBO Starter Finance

Salaris: EUR2400 - EUR2600 per month

Locatie: Rotterdam

Datum gepost: 22 februari 2017

Heb jij een afgeronde HBO/WO opleiding in financiele richting of ben je bijna klaar? Dan zijn wij op zoek naar jou!
Medewerker Pricing Administratie

Salaris: EUR2000 - EUR2500 per month

Locatie: Utrecht

Datum gepost: 1 februari 2017

Ben jij klaar met jouw Financiƫle studie en beschik jij over minimaal HBO denkniveau? Ben jij een financiƫle duizendpoot met een sterk cijfermatig inzicht? Heb je daarnaast ook nog ervaring met pricing administratie? Dan zijn wij op zoek naar jou!
Financieel HBO/WO starter

Salaris: Negotiable

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 20 januari 2017

Heb jij een afgeronde HBO/WO opleiding richting Bedrijfseconomie of Accountancy of verwacht je die op korte termijn af te ronden? Ben je op zoek naar een startersfunctie binnen de financiele dienstverlening? Voel je je prettig in een formele organisatie en ben je bereidt om hard te werken? Wellicht is dit dan de functie die bij jou past!
Medewerker Acceptatie (Duits)

Salaris: EUR1800 - EUR2200 per month

Locatie: Almere

Datum gepost: 31 januari 2017

Medewerker Acceptatie (Duitstalig) Ben jij (bijna) klaar met studeren en op zoek naar een leuke en uitdagende (bij)baan? Ben jij de Duitse taal goed machtig en haal je er energie uit om mensen te helpen en een positieve indruk achter te laten? Dan ben jij de Medewerker Acceptatie die wij zoeken!