HBO & WO starter vacatures

Walters People werft voor een breed aantal finance vacatures en heeft interessante rollen voor HBO en WO starters in de regio's Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam en Utrecht. Heb jij net je Bachelor of Master degree behaald? Onze gespecialiseerde finance consultants komen graag met jou in contact om jou te helpen bij het vinden van je eerste baan.

Bekijk onze Bachelor & Master startersfuncties hieronder:

Zoekresultaten

Adviseur Bedrijfsvoering

Salaris: EUR2400 - EUR2500 per month

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 15 november 2019

Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging? Ben jij communicatief vaardig en in staat verantwoordelijk te zijn over een groot budget? Lees dan verder!
Junior medewerkers WOZ (vastgoed)

Salaris: EUR2100 - EUR2800 per month

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 12 november 2019

Heb jij een afgeronde MBO+/HBO in bijvoorbeeld commercieel, vastgoed of makelaardij? Heb jij ervaring met taxatierapporten, het inventariseren van objecten, het onderzoeken en uitvoeren van permanente marktanalyse? In deze functie ben jij ook het contract richting de klant, dus de juiste en correcte communicatie is hierin erg belangrijk. Zie jij jezelf in deze rol? Lees dan snel verder
HBO Starter Finance

Salaris: EUR2500 - EUR3000 per month

Locatie: Rotterdam

Datum gepost: 11 november 2019

Ben jij een ambitieuze HBO Starter Finance en ben je op zoek naar je eerste stap binnen een multinational, waar ze een goed startsalaris en secundaire arbeidvoorwaarden bieden? Houd jij van uiteenlopende taken? Vind jij zelfontwikkeling en doorgroeimogelijkheden belangrijk? Dan ben jij de HBO Starter Finance die wij zoeken!
HBO finance starter

Salaris: EUR2200 - EUR2600 per month + Negotiable

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 11 november 2019

Ben jij een ambitieuze en gedreven HBO finance starter? Wil jij werken voor een groeiende organisatie? Houd jij van afwisseling? De juiste work-life balance? Vind jij zelfontwikkeling en doorgroeimogelijkheden belangrijk? Dan ben jij de HBO finance starter die ik zoek!
Junior Controller

Salaris: EUR2500 - EUR3000 per month

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 11 november 2019

Heb jij een afgeronde HBO Bedrijfseconomie of Accountancy op zak en ben jij op zoek naar een baan als junior controller? Ben je communicatief sterk en werk je nauwkeurig? Vind jij een prettige werksfeer en doorgroeimogelijkheden belangrijk? Dan ben jij de Junior controller welke ik zoek!
Junior Financial (HBO/WO Starter)

Salaris: Negotiable

Locatie: Arnhem

Datum gepost: 6 november 2019

Heb jij een afgeronde financiële HBO of WO opleiding? Wil jij graag een start maken in je carrière en ga jij geen uitdaging uit de weg? Ben jij communicatief, cijfermatig sterk en wil je graag werken in een teamgerichte omgeving? Dan ben jij de Junior Financial die ik zoek!
HBO starter Finance

Salaris: EUR2300 - EUR2800 per month

Locatie: Rotterdam

Datum gepost: 5 november 2019

Ben jij klaar voor de eerste stap binnen het professionele bedrijfsleven? Heb jij (bijna) een HBO starter Finance en zie je jezelf hier graag verder ontwikkelen? Vind je het belangrijk om een netwerk op te bouwen? Ben je communicatief sterk, nauwkeurig en kan je het overzicht bewaren in chaotische situaties? Dan ben jij de HBO starter Finance waar ik naar op zoek ben!
KYC Associate

Salaris: EUR3750 - EUR4250 per month

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 4 november 2019

Are you passionate about both law and finance? Do you want to work at the economic heart of Amsterdam? Are you a University graduate with at least one-year of experience in the financial sector? Then, this job as a KYC Associate is perfect for you!
Accountmanager VVE

Salaris: EUR2750 - EUR3000 per month + reiskostenvergoeding en parkeermogelijkheid

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 30 oktober 2019

Ben jij de Junior of Senior Accountmanager VVE die ik zoek voor mijn opdrachtgever in Amsterdam? Zoek jij een nieuwe uitdaging waar ze niet moeilijk doen over het indelen van je eigen werktijden? Reageer dan direct. Ik ben op zoek naar een gedreven collega die wil meewerken in een energiek en ondernemend team. Als accountmanager ben je verantwoordelijk voor je eigen portefeuille van Vereniging van Eigenaren (VvE) en draag je zorg voor een optimale dienstverlening.
HBO financiële starter

Salaris: EUR2300 - EUR2700 per month

Locatie: North Holland

Datum gepost: 28 oktober 2019

Ben jij een ambitieuze en gedreven HBO financiële starter? Afgestudeerd in de richting van Business Administration, Bedrijfseconomie, Bedrijfskunde of Accountancy? Ben jij op zoek naar een leerzame starters functie bij een toonaangevend internationaal bedrijf waar jouw ontwikkeling centraal staat, met een mooi startsalaris? Dan ben jij de HBO financiële starter die ik zoek!