HBO & WO starter vacatures

Walters People werft voor een breed aantal finance vacatures en heeft interessante rollen voor HBO en WO starters in de regio's Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam en Utrecht. Heb jij net je Bachelor of Master degree behaald? Onze gespecialiseerde finance consultants komen graag met jou in contact om jou te helpen bij het vinden van je eerste baan.

Bekijk onze Bachelor & Master startersfuncties hieronder:

Zoekresultaten

Medisch Acceptant

Salaris: Negotiable

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 14 juni 2019

Wil jij werken voor een Internationale verzekeraar die voorop loopt als het gaat om innovatie en efficiëntie? Dan zijn wij op zoek naar jou, ben jij klaar om het team te versterken!
Assistant Accountant

Salaris: EUR3500 - EUR3750 per month

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 14 juni 2019

Are you a recently graduated HBO or University graduate and are you willing to take your first steps into the financial world? I am looking for an ambitious young professional for this full-time entry level job of assistant accountant. I am looking for an eager person who is willing to learn as much as possible, to hence, climb further and develop within the financial sector.
Junior Treasury Medewerker

Salaris: EUR3000 - EUR4000 per month

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 12 juni 2019

Ben jij een ambitieuze starter en wil jij je carrière als Junior Treasury Medewerker een kick-start geven? Vind jij het leuk om met cijfers te werken en heb je een sterk analytisch vermogen? Heb jij een opleiding afgerond in de richting van Bedrijfsadministratie of Accounting en heb je maximaal 4 jaar werkervaring? Dan ben ik op zoek naar jou!
Adviseur Bedrijfsvoering

Salaris: EUR2400 - EUR2500 per month

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 12 juni 2019

Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging? Ben jij communicatief vaardig en in staat verantwoordelijk te zijn over een groot budget? Lees dan verder!
KYC Associate

Salaris: EUR45000 - EUR55000 per annum

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 12 juni 2019

Are you passionate about both law and finance? Do you want to work at the economic heart of Amsterdam? Are you an HBO graduate with at least one-year experience in the financial sector? Then, this job as a KYC Associate is perfect for you!
Junior Financial Controller

Salaris: EUR2500 - EUR3000 per month

Locatie: Rotterdam

Datum gepost: 12 juni 2019

Ben je HBO afgestudeerd in de richting van Bedrijfseconomie of Accountancy? Werk je graag binnen een internationaal bedrijf? Ben je ten minste 40 uur per week beschikbaar? Zou jij je graag verder willen ontwikkelen op grootboek gebied, om op den duur jezelf te ontplooien tot Junior Financial Controller? Dan ben jij de persoon die ik zoek!
HBO financiële starter

Salaris: EUR2300 - EUR2700 per month

Locatie: North Holland

Datum gepost: 6 juni 2019

Ben jij een ambitieuze en gedreven HBO financiële starter? Afgestudeerd in de richting van Business Administration, Bedrijfseconomie, Bedrijfskunde of Accountancy? Ben jij op zoek naar een leerzame starters functie bij een toonaangevend internationaal bedrijf waar jouw ontwikkeling centraal staat, met een mooi startsalaris? Dan ben jij de HBO financiële starter die ik zoek!
HBO Finance Starter

Salaris: EUR2500 - EUR3000 per month

Locatie: Rotterdam

Datum gepost: 6 juni 2019

Ben jij aan het einde van je HBO / WO studie, of net afgestudeerd in de richting van Business Administration, Finance, Bedrijfseconomie of Accountancy en sta je op het punt de eerste stap richting je toekomstige carrière te zetten? Dan ben jij de HBO Finance Starter die ik zoek!
HBO starter Finance

Salaris: EUR2300 - EUR2800 per month

Locatie: Rotterdam

Datum gepost: 6 juni 2019

Ben jij klaar voor de eerste stap binnen het professionele bedrijfsleven? Heb jij een HBO studie afgerond in de richting van finance en zie je jezelf hier graag verder ontwikkelen? Vind je het belangrijk om een netwerk op te bouwen? Ben je communicatief sterk, nauwkeurig en kan je het overzicht bewaren in chaotische situaties? Dan ben jij de HBO starter Finance waar ik naar op zoek ben!
HBO Finance Starter

Salaris: EUR2100 - EUR2500 per month

Locatie: Utrecht

Datum gepost: 3 juni 2019

Heb jij net jouw HBO opleiding afgerond en wil jij de eerste stappen gaan zetten in jouw carrière? Ben je ambitieus, communicatief vaardig en bereid om hard te werken? Wil je graag werken in een jong en dynamisch team met veel groeimogelijkheden, maar krijg je ook energie van met je voeten in de klei staan? Dan is dit jouw kans als HBO Finance Starter!