HBO & WO starter vacatures

Walters People werft voor een breed aantal finance vacatures en heeft interessante rollen voor HBO en WO starters in de regio's Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam en Utrecht. Heb jij net je Bachelor of Master degree behaald? Onze gespecialiseerde finance consultants komen graag met jou in contact om jou te helpen bij het vinden van je eerste baan.

Bekijk onze Bachelor & Master startersfuncties hieronder:

Zoekresultaten

Klantenservice medewerker schade

Salaris: EUR1700 - EUR2700 per month

Locatie: Amersfoort

Datum gepost: 17 augustus 2018

Heb jij affiniteit met de verzekeringsmarkt? Ben je klantgericht, zorgvuldig en administratief onderlegd? Dan ben jij de klantenservice medewerker schade waar wij naar op zoek zijn!
Medewerker Schadeverzekeringen

Salaris: EUR1700 - EUR3000 per month

Locatie: Amersfoort

Datum gepost: 17 augustus 2018

Ben jij klaar voor de eerste of tweede stap in jouw carriére? Ben jij communicatief sterk, administratief onderlegd en heb jij je WFT op zak? Dan ben jij de Medewerker Schadeverzekeringen waar wij naar op zoek zijn!
Medewerker Schadeverzekeringen

Salaris: EUR1700 - EUR3000 per month

Locatie: Amersfoort

Datum gepost: 14 augustus 2018

Ben jij klaar voor de eerste of tweede stap in jouw carriere? Ben jij communicatief sterk, administratief onderlegd en heb jij je WFT op zak? Dan ben jij de Medewerker Schadeverzekeringen waar wij naar op zoek zijn!
Allround financieel medewerker

Salaris: EUR2300 - EUR2800 per month

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 14 augustus 2018

Ben jij klaar met je studie en klaar voor de eerste stap in je carriere? Word jij enthousiast van het werken met Excel en heb jij een goed cijfermatig inzicht? Beschik jij daarnaast ook over een flinke dosis doorzettingsvermogen en ben je communicatief vaardig? Dan ben jij de Allround financieel medewerker waar wij naar op zoek zijn!
HBO Starter Traineeship (Control)

Salaris: EUR2300 - EUR3000 per month

Locatie: Wageningen

Datum gepost: 13 augustus 2018

Ben jij HBO of WO afgestudeerd in een financiële richting en wil jij je eerste carriérestappen zetten? Ben jij op zoek naar een uitdagende controlpositie maar weet je nog niet precies welke kant je op wil? En ben jij op zoek naar een uitdagende positie met goede doorgroeimogelijkheden in een internationaal opererende organisatie? Lees dan snel verder!
HBO/WO Starter

Salaris: EUR2300 - EUR3000 per month

Locatie: Utrecht

Datum gepost: 13 augustus 2018

Ben jij (bijna) HBO of WO afgestudeerd in een financiële richting en ben jij op zoek naar een uitdagende positie als bijvoorbeeld Junior Business/Financial Controller bij een internationale organisatie in de FMCG? En ben jij op zoek naar een uitdagende positie met goede doorgroeimogelijkheden in een internationaal opererende organisatie? Reageer dan snel op deze kans!
HBO Starter Traineeship (Control)

Salaris: EUR2300 - EUR3000 per month

Locatie: Apeldoorn

Datum gepost: 13 augustus 2018

Voor mijn opdrachgever in Apeldoorn ben ik op zoek naar een HBO of WO starter die kan en wil doorgroeien tot Business of Financial Controller. Ben jij HBO+ afgestudeerd in een financiële richting en wil jij je eerste carriérestappen zetten? Ben jij op zoek naar een uitdagende controlpositie maar weet je nog niet precies welke kant je op wil? En ben jij op zoek naar een uitdagende positie met goede doorgroeimogelijkheden in een internationaal opererende organisatie? Lees dan snel verder!
FX Broker

Salaris: EUR2500 - EUR3500 per month

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 3 augustus 2018

Ben jij een communicatief sterke HBO starter, die charismatisch, positief en enthousiast is? Vind je het leuk om zowel financieel als commercieel uitgedaagd te worden? Herken je je in de volgende eigenschappen: overtuigend, commercieel en durf jij te onderhandelen en om deals te maken? Lees dan verder!
HBO/WO starter Master Data Management

Salaris: EUR2500 - EUR3500 per month

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 30 juli 2018

Ben jij een ambitieuze HBO/WO starter met een financiële achtergrond? Ben je op zoek naar een leerzame baan bij een toonaangevend en internationaal bedrijf met een mooi startsalaris? Heb je affiniteit met en/of interesse in master data en vind je doorgroeimogelijkheden belangrijk? Zoek dan niet verder en contacteer mij.
HBO starter Finance

Salaris: EUR2500 - EUR3000 per month

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 30 juli 2018

Ben jij een ambitieuze HBO starter met een financiële achtergrond? Ben je op zoek naar een leerzame starters functie bij een toonaangevend internationaal bedrijf, gelegen in Amsterdam Zuid-Oost, met een mooi startsalaris? Wil je graag doorgroeien binnen een organisatie? Dan ben ik op zoek naar jou!