Finance professionals uit Zuid-Afrika

walters people recruitment consultants

In Nederland is er veel vraag naar hoogopgeleide financiële professionals. Als gevolg van de toenemende krapte op de arbeidsmarkt, kijken steeds meer Nederlandse organisaties over de grens bij het werven van financieel talent. De internationalisering van het bedrijfsleven heeft het mogelijk gemaakt dat buitenlandse finance professionals hier snel aan de slag kunnen. In Zuid-Afrika ontmoetten onze recruitment consultants tal van jonge professionals die staan te springen om hun carrièrekansen in Nederland te beproeven. Walters People neemt werkgevers alle administratieve kosten en moeite uit handen, en begeleidt Zuid-Afrikaanse professionals bij de verhuizing naar Nederland. 

Onze recruitment consultants hebben een breed netwerk van Zuid-Afrikaanse financiële professionals opgebouwd, en voorzien u graag van advies over de mogelijkheden.

walters people recruitment consultants

Om aan de groeiende behoefte aan financiële professionals te voldoen, reisden Billy Brouwer en Sake van Oord af naar Zuid-Afrika op zoek naar financieel talent. In Johannesburg en Kaapstad spraken zij tientallen kandidaten die graag in Nederland aan de slag willen en direct inzetbaar zijn in functies als accounting officer, financial accountant, financial controller of compliance officer.

Sake: ‘Behalve dat zij allemaal in het bezit zijn van een internationaal geaccrediteerde Chartered Accountant titel, hebben de meesten van hen werkervaring binnen de Big 4, waardoor ze gewend zijn om volgens IFRS-normen te werken. We hebben alle kandidaten getest op skills en kennis, waardoor we zeker weten dat ze over de benodigde vaardigheden beschikken.'

Lees meer over het inhuren van Zuid-Afrikaanse finance professionals. 

RECENT BEMIDDELDE ROLLEN

  •  Accounting Officer/Manager
  •  Audit Accountant/Auditor
  •  Compliance Officer
  •  Financial Accountant
  •  Financial Controller
  •  IT Auditor

cONTACT

Billy Brouwer

Gedurende zijn studie Sportmarketing werkte Billy Brouwer al in verschillende sales- en marketinggerelateerde functies. Na zijn studie begon Billy bij Walters People, waar hij zich opwerkte tot managing consultant banking & financial services en leiding geeft aan een team van vijf consultants. Billy en zijn team zijn verantwoordelijk voor de bemiddeling van professionals voor compliance functies binnen de bancaire sector.   

E: billy.brouwer@walterspeople.nl

T: 020 7969 040

Sake van der Oord

Na het behalen van zijn bachelor Sportmanagement in Groningen, verhuisde Sake van der Oord in 2016 naar Amsterdam om Walters People te komen versterken in de rol van consultant. Hij groeide snel door binnen de organisatie en bekleedt inmiddels de functie van managing consultant, waarbij hij verantwoordelijk is voor zijn eigen team aan consultants. Sake en zijn team specialiseren zich in de bemiddeling van operationeel financieel personeel bij banken en financiële instellingen.  

E: sake.vanderoord@walterspeople.nl

T: 020 7969 040