Zoekresultaten filteren:

Er zijn 636 zoekresultaten

Type contract

Fully Remote Working

Real estate vacatures

Het Walters People banking & financial services team werft voor een breed aantal financiële functies binnen vastgoed. We hebben een uitstekend aanbod in financieel medewerker vacatures bij vastgoed bedrijven in de regio's Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en Eindhoven. Onze gespecialiseerde consultants komen graag met jou in contact om je carrièremogelijkheden te bespreken en jou te adviseren in je zoektocht naar een nieuwe baan. 

Bekijk onze vacatures in vastgoed hieronder. 

Zoekresultaten

Salaris: EUR3300 - EUR4300 per month

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 3 oktober 2023

Accounting Officer Are you a dedicated Accounting Officer with a passion for technology and finance? Are you seeking a dynamic role in a startup environment that is part of an international organization, where they are looking for individuals who share passion for technology? Read on!

Salaris: EUR3500 - EUR4000 per month

Locatie: Zwolle

Datum gepost: 3 oktober 2023

Voor een internationale organisatie in Zwolle ben ik op zoek naar een Project Administrateur. Als onderdeel van het Shared Service Center wordt jij verantwoordelijk voor 300/400 projecten. In deze rol zul jij 50/50 met operationele finance en control werkzaamheden bezig zijn. Ik ben op zoek naar een HBO/WO starter of iemand met een afgeronde HBO en 1-2 jaar relevante werk ervaring op de financiële administratie die zich wilt door ontwikkelen richting Project Accounting & Control. Interesse gewekt? Lees snel verder!

Salaris: EUR3500 - EUR4000 per month

Locatie: Amersfoort

Datum gepost: 3 oktober 2023

Heb jij minimaal een afgeronde MBO in een financiële richting en daarnaast een aantal jaren relevante werkervaring als Administrateur? Voor een organisatie in de telecommunicatie in Amersfoort ben ik op zoek naar een GL Accountant. Als GL Accountant krijg je de verantwoordelijkheid om samen met 3 collega's de grootboekadministratie van verschillende entiteiten binnen het Shared Service Centre te doen. Jij bent het aanspreekpunt voor 1 van de entiteiten en onderhoudt deze volledig. Er liggen binnen deze organisatie veel projecten om op te pakken betreft digitalisering en proces optimalisatie, dit moet jou kriebels geven om dit op en aan te pakken. Interesse? Lees snel verder!

Salaris: EUR2500 - EUR3000 per month

Locatie: Beuningen

Datum gepost: 3 oktober 2023

Voor een organisatie in Andelst ben ik op zoek naar een Financieel Medewerker. Heb jij net jouw MBO4 in een financiele richting afgerond en ben je klaar om jouw carriere te starten? Wil jij je passie voor cijfers combineren met de dynamiek van de logistieke wereld? Idealiter heb jij een afgeronde MBO in een financiële richting en relevante stage ervaring. Geïnteresseerd? Lees dan snel verder!

Salaris: EUR3000 - EUR4000 per month

Locatie: Utrecht

Datum gepost: 3 oktober 2023

Voor een bekende organisatie actief in de Retail in Utrecht ben ik op zoek naar een Financieel Medewerker. Heb jij een MBO4 in een financiele richting afgerond en heb je daarnaast ervaring met allround finance en affiniteit met logistie? In deze rol ga je naast crediteuren je bezig houden met debiteuren, bank, kas en ad hoc werkzaamheden. Idealiter heb jij relevante ervaring, kom je uit de buurt en ben je minimaal 24 uur beschikbaar. Geïnteresseerd? Lees dan snel verder!

Salaris: EUR3000 - EUR3500 per month

Locatie: Rotterdam

Datum gepost: 3 oktober 2023

We are currently seeking a highly motivated and experienced fulltime (32-40 hours) French speaking Customer Service Specialist to join our team in Ridderkerk. As a Customer Service Specialist, you will be responsible for providing excellent customer service to our international clients in the chemical industry.

Salaris: EUR2600 - EUR3000 per month

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 3 oktober 2023

Ben jij klaar om jouw carrière te beginnen als KYC Analist? Zoek je een uitdagende startersfunctie waarin je jouw analytische vaardigheden kunt gebruiken en verder kunt ontwikkelen? Walters People is momenteel op zoek naar getalenteerde kandidaten afgestudeerd zijn en geïnteresseerd zijn om te werken als KYC-analist bij onze klant, een toonaangevend bedrijf dat opdrachten uitvoert voor grote banken. Als KYC Analist ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van gedegen due diligence-onderzoek naar nieuwe klanten en het monitoren van bestaande klantrelaties om de naleving van anti-witwas- en anti-terrorisme financieringregelgeving (AML/CTF) te waarborgen. Je zult werken aan opdrachten voor grote banken en de kans krijgen om te werken met ervaren professionals in het vakgebied.

Salaris: EUR2500 - EUR3500 per month

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 3 oktober 2023

Wil jij de eerste stappen zetten in een opwindende carrière als financieel administratief medewerker in de bancaire sector? Ben je gefascineerd door financiën en wil je een cruciale rol spelen in het handhaven van de financiële stabiliteit van instellingen en de economie als geheel? Dan biedt deze vacature een uitstekende kans om je vaardigheden te ontwikkelen en te groeien in een dynamische en belangrijke industrie.

Salaris: EUR2500 - EUR3000 per month

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 3 oktober 2023

Voor grote financiële organisaties in Amsterdam ben ik op zoek naar ambitieuze Financials die aan het begin staan van hun carrière en graag snel stappen willen maken. Twijfel jij nog welke functie jij het meest interessant vindt? Geen zorgen, met een breed aanbod aan mooie vacatures kunnen wij samen kijken wat het beste bij jou past!

Salaris: EUR2750 - EUR3300 per month

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 3 oktober 2023

Ben jij een economics of business economics student die deze zomer afstudeert en op zoek is naar een uitdagende carrière in de bancaire sector? Wij zoeken voor jou exclusieve banen binnen gerenommeerde organisaties waar jij de kans krijgt om je vaardigheden en kennis verder te ontwikkelen.