Zoekresultaten filteren:

Er zijn 568 zoekresultaten

Type contract

Fully Remote Working

Real estate vacatures

Het Walters People banking & financial services team werft voor een breed aantal financiële functies binnen vastgoed. We hebben een uitstekend aanbod in financieel medewerker vacatures bij vastgoed bedrijven in de regio's Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en Eindhoven. Onze gespecialiseerde consultants komen graag met jou in contact om je carrièremogelijkheden te bespreken en jou te adviseren in je zoektocht naar een nieuwe baan. 

Bekijk onze vacatures in vastgoed hieronder. 

Zoekresultaten

Salaris: EUR3000 - EUR4000 per month

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 12 april 2024

Voor een wereldwijde leider in de verzekeringen zijn wij op zoek naar een gedreven schadebehandelaar met minimaal 1 jaar ervaring en in het bezit van een WFT Schade en Basis certificering. Indien jij affiniteit hebt met zakelijke klanten op internationaal niveau, dan zijn wij op zoek naar jou!

Salaris: EUR4000 - EUR5000 per month

Locatie: Den Haag

Datum gepost: 12 april 2024

Onze klant, een modern assurantiekantoor breidt uit naar Den Haag en is op zoek naar ervaren Schadebehandelaars om het ambitieuze team te versterken. Met een focus op innovatie en klanttevredenheid streeft men ernaar om het verschil te maken in de verzekeringsbranche. De vestiging in Den Haag biedt een inspirerende werkomgeving en de mogelijkheid om deel uit te maken van een dynamisch team.

Salaris: EUR4000 - EUR5000 per month

Locatie: Rotterdam

Datum gepost: 12 april 2024

Onze klant, een modern assurantiekantoor, breidt uit naar Rotterdam en is op zoek naar ervaren Schadebehandelaars om het groeiende team te versterken. Met een focus op innovatie en klanttevredenheid streeft men ernaar om het verschil te maken in de verzekeringsbranche. De Rotterdamse vestiging biedt een uitdagende werkomgeving en de mogelijkheid om deel uit te maken van een gedreven team.

Salaris: EUR4000 - EUR5000 per month

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 12 april 2024

Onze klant, een modern assurantiekantoor, gevestigd in het bruisende hart van Amsterdam is op zoek naar een ervaren schadebehandelaar. De organisatie is toegewijd aan het bieden van hoogwaardige dienstverlening op het gebied van schadeverzekeringen. Het team van professionals zet zich in voor innovatie, klantgerichtheid en samenwerking, geloven in een moderne aanpak van de verzekeringsbranche en streven ernaar om de medewerkers een dynamische en stimulerende werkomgeving te bieden.

Salaris: EUR2300 - EUR2500 per month

Locatie: Schiphol-Rijk

Datum gepost: 12 april 2024

Onze organisatie is een toonaangevend bedrijf op het gebied van logistiek en wereldwijde verzendservices, bekend om zijn efficiënte en betrouwbare transportsysteem. Wij specialiseren ons in het veilig en tijdig bezorgen van pakketten en documenten. Onze inzet voor innovatie en service-uitmuntendheid heeft ons tot een marktleider gemaakt, waarbij we integrale oplossingen bieden, variërend van zendingstracking tot gespecialiseerde diensten.

Salaris: Up to EUR2500 per month

Locatie: Hoofddorp

Datum gepost: 12 april 2024

Ben jij enthousiast over het leveren van uitstekende klantenservice en geïnteresseerd in werken voor een toonaangevend bedrijf gespecialiseerd in de verkoop van geavanceerde boilers? Onze klant, bekend om zijn toewijding aan kwaliteit en innovatie, richt zich op het bieden van hoogwaardige verwarmingsoplossingen. Als belangrijke speler in de branche dragen ze aanzienlijk bij aan het verbeteren van het comfort en de efficiëntie van residentiële en commerciële ruimtes.

Salaris: EUR2400 - EUR2800 per month

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 12 april 2024

Ben je net klaar met je studie of zoek je naar je tweede baan? Heb je ervaring in projectmanagement of een klantgerichte functie? Lijkt het je interessant om te werken bij een snelgroeiende onderneming in Amsterdam? Wellicht ben jij de Customer Project Manager die we zoeken!

Salaris: EUR3500 - EUR5000 per month

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 12 april 2024

Are you a skilled relationship builder with a passion for talent acquisition? Walters People is in search of a candidate just like you!

Salaris: EUR2600 - EUR2800 per month

Locatie: Schiphol-Rijk

Datum gepost: 12 april 2024

Wil je werken bij een toonaangevend bedrijf in de datacentersector? Met een prominente aanwezigheid op de markt biedt het bedrijf geavanceerde oplossingen, variërend van serverhosting tot hoogwaardige connectiviteitsdiensten. De focus ligt op het leveren van robuuste en veilige infrastructuren om kritieke bedrijfsactiviteiten van klanten te ondersteunen.

Salaris: EUR2300 - EUR2500 per month

Locatie: Schiphol-Rijk

Datum gepost: 12 april 2024

Onze klant is een vooraanstaande organisatie op het gebied van logistiek en wereldwijde verzendservices. Bekend om zijn efficiënte en betrouwbare transportsysteem, is het gespecialiseerd in het veilig en tijdig bezorgen van pakketten en documenten. Hun toewijding aan innovatie en uitmuntendheid in service heeft hen tot een marktleider gemaakt, waarbij ze integrale oplossingen bieden die variëren van het volgen van zendingen tot gespecialiseerde diensten.