Zoekresultaten filteren:

Er zijn 743 zoekresultaten

Type contract

Fully Remote Working

Operations vacatures 

Walters People werft voor een breed aantal operations functies en heeft een uitstekend aanbod in operations vacatures in Nederland. Onze gespecialiseerde consultants komen graag met jou in contact om je carrièremogelijkheden te bespreken en jou te adviseren in je zoektocht naar een nieuwe baan. 

Bekijk onze operations vacatures hieronder.

Zoekresultaten

Salaris: EUR2000 - EUR2400 per month

Locatie: Utrecht

Datum gepost: 24 maart 2023

Lijkt het jou super leuk om mee te bouwen aan een Customer Service team? Ben jij servicegericht en word jij blij van mensen te woord staan? Ben jij op zoek naar een leuke baan in een internationale omgeving? Dan ben jij de Klantenservice Medewerker die wij zoeken!

Salaris: EUR2000 - EUR2900 per month

Locatie: Utrecht

Datum gepost: 24 maart 2023

Ben jij servicegericht en word jij enthousiast door het blij maken van mensen? Ben je op zoek naar een dynamische baan, sta je mensen graag te woord en ben je een kei in oplossingsgericht denken? Typeren anderen jou als gemotiveerd, pro-actief en sociaal? Spreek je hierbij ook nog eens vloeiend Nederlands en Engels? Dan ben jij de Vastgoed Klantenservice Medewerker die wij zoeken! Voor een van onze klanten in Utrecht zijn wij op zoek naar een Klantenservice Medewerker. Je beschikt over een MBO werk- en denkniveau aangevuld met relevante ervaring in de zakelijke dienstverlening. De kandidaat die zij zoeken is fulltime beschikbaar (32-36 uur is bespreekbaar) en beschikt over organisatie sensitiviteit, oog voor detail en een pro-actieve werkhouding. Uiteraard heb je hoge affiniteit met commerciële dienstverlening en de vastgoedbranche.

Salaris: EUR3500 - EUR4000 per month

Locatie: Rotterdam

Datum gepost: 24 maart 2023

Heb jij affiniteit met payroll? Wil jij verder door ontwikkelen? Ben jij daarnaast communicatief vaardig en lijkt het je interessant mensen te adviseren vanuit jouw expertise? Lees dan snel verder!

Salaris: EUR2700 - EUR3500 per month

Locatie: Rotterdam

Datum gepost: 24 maart 2023

In de rol van General Ledger Accountant werk jij ondersteunend aan de Financial Group Controller en ben jij verantwoordelijk voor volledigheid en juistheid van de financiële administratie en het grootboek. Daarnaast denk jij actief mee in het verbeteren en optimaliseren van de administratieve processen. Wil jij veel leren en werken in een internationale organisatie waar op termijn grote stappen kan zetten? Lees dan snel verder!

Salaris: EUR3500 - EUR4500 per month

Locatie: Rotterdam

Datum gepost: 24 maart 2023

Voor een internationale opdrachtgever in de regio Rotterdam zijn wij op zoek naar een Grootboekmedewerker. Heb jij een MBO+/HBO opleiding afgerond richting Bedrijfseconomie en/of Finance? Ben jij de ware specialist in je vak? Vind jij het leuk om bezig te zijn met een breed takenpakket? Sta jij sterk in je schoenen en beschikbaar voor 36-40 uur per week? Kortom ben jij de Grootboekmedewerker die ik zoek? Lees dan verder!

Salaris: EUR2400 - EUR2800 per month

Locatie: Rotterdam

Datum gepost: 24 maart 2023

Voor meerdere opdrachtgevers zijn wij op zoek naar een Junior Business Controller. Heb jij een afgeronde HBO/WO opleiding in de financiële richting? Dan komen wij graag met jou in contact om de mogelijkheden met je te bespreken.

Salaris: EUR2500 - EUR3500 per month

Locatie: Rotterdam

Datum gepost: 24 maart 2023

Draag jij graag bij aan een duurzamere wereld? Hecht jij waarde aan kwaliteit, milieuverantwoordelijkheid en wederzijds vertrouwen? Werk jij graag in een snelgroeiende en grote Nederlandse organisatie met een handen uit de mouwen mentaliteit? Krijg jij energie van een dynamische en afwisselende functie? Ben jij bekend met B2B klanten? Word jij omschreven als iemand die communicatief vaardig is, snel kan schakelen en prioriteiten weet te stellen? Lees dan verder!

Salaris: EUR2500 - EUR3000 per month

Locatie: Rotterdam

Datum gepost: 24 maart 2023

Do you have your bachelor's degree (or masters) in Supply Chain management, Logistics or a related field? Are you excited to make your first step in your career in this industry? Are you intrigued by international companies and want to learn from the best? Do you have strong analytical skills and do you want to use the theory learned in University in practice? Are you as excited as we are?! Keep reading!

Salaris: EUR2300 - EUR3000 per month

Locatie: Rotterdam

Datum gepost: 24 maart 2023

Ga jij graag aan de slag als Logistiek Administratief Medewerker in een snelgroeiende en dynamische handelsorganisatie in Rotterdam? Weet je van aanpakken en ben je op zoek naar een fijne, informele werksfeer? Hou je van een uitdaging en wil je graag doorgroeien binnen de logistiek? Lees dan snel verder!

Salaris: EUR2700 - EUR4000 per month

Locatie: Rotterdam

Datum gepost: 24 maart 2023

Are you looking for a new opportunity as a Senior Customer Service Representative? Do you speak Dutch or English fluently? Do you speak a third language too (that would be a plus!)? Do you have a proactive and problem-solving mindsdet and experience in the field? Are you not afraid to manage others in your team? Keep reading!