Zoekresultaten filteren:

Er zijn 683 zoekresultaten

Type contract

Fully Remote Working

Finance & accounting vacatures

Walters People werft voor een breed aantal finance & accounting rollen en heeft een uitstekend aanbod in finance en accounting vacatures in de regio's Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam en Utrecht. Onze gespecialiseerde finance consultants komen graag met jou in contact om je carrièremogelijkheden te bespreken en jou te adviseren in je zoektocht naar een nieuwe baan.

Bekijk onze finance en accounting vacatures hieronder.

Zoekresultaten

Salaris: EUR2400 - EUR2600 per month

Locatie: North Holland

Datum gepost: 4 december 2023

We zijn op zoek naar een klantenservicemedewerker die onze klanten een geweldige klantervaring zal bezorgen. Ben jij daadkrachtig, communicatief en klantgericht? Heb je affiniteit met sport en ben je op zoek naar een dynamische werkomgeving? Dan ben jij misschien de klantenservice medewerker die wij zoeken! Als klantenservicemedewerker maak je deel uit van een professioneel team dat een geweldige klantervaring biedt aan sportieve klanten in Nederland.

Salaris: EUR3000 - EUR4000 per month

Locatie: Maastricht

Datum gepost: 1 december 2023

Ben je starter of heb je al enige werkervaring in de rol Financieel Controller of als Assistent Controller? Ben je analytisch sterk? Vind je het leuk om in een groot familiebedrijf te werken met een informele werksfeer? Dan ben ik op zoek naar jou! Deze organisatie is gevestigd in Maastricht en houdt zich bezig met de verkoop van (duurzame) brandstoffen en smeermiddelen. De Financiële afdeling bestaat uit 5 collega's.

Salaris: EUR3000 - EUR4000 per month

Locatie: Harderwijk

Datum gepost: 1 december 2023

Hey, ben jij klaar om je eerste stappen te zetten in het werkende leven? Ben je geïnteresseerd in het analyseren en rapporteren van gegevens? En droom je ervan om te groeien binnen een grote organisatie? Zo ja, dan heb ik goed nieuws voor jou! Blijf lezen en ontdek meer.

Salaris: EUR2600 - EUR3600 per month

Locatie: Rotterdam

Datum gepost: 1 december 2023

Sta jij in het begin van je carrière of ben je nog bezig je studie en wil je graag ervaring doen op de finance afdeling? Vind je het fijn om met de crediteurenadministratie aan de slag gaan? Wil je ondersteuning bieden op de crediteurenafdeling? Ben je tussen de 32 en 40 uur per week beschikbaar? Lees dan verder! Een toonaangevende organisatie, actief in de logistieke sector, is op zoek naar versterking.

Salaris: EUR2900 - EUR3900 per month

Locatie: Rotterdam

Datum gepost: 1 december 2023

Voor een internationale organisatie ben ik op zoek naar een Credit Controller. Heb jij ervaring als Credit Controller? Ben jij daarnaast woonachtig binnen de omgeving Rotterdam? Ben je gewend te contact te hebben met grote internationale klanten? Dan ben jij de Credit Controller die wij zoeken!

Salaris: EUR3800 - EUR4500 per month

Locatie: Rotterdam

Datum gepost: 1 december 2023

Heb jij meerdere jaren ervaring op de financiële administratie? Werk jij graag secuur en ben je cijfermatig sterk? Ben jij beschikbaar voor 32-40 uur per week en woon je in de omgeving van Rotterdam? Dan zoeken wij jou!

Salaris: EUR3000 - EUR4200 per month

Locatie: Rotterdam

Datum gepost: 1 december 2023

Houd jij ervan om met cijfers bezig te zijn in de financiële sector? Heb je minimaal een MBO diploma op zak? Ben je daarnaast goed in nauwkeurig werken en kan je ervoor zorgen dat processen soepel lopen? Dan is deze vacature voor jou!

Salaris: EUR2800 - EUR3800 per month

Locatie: Rotterdam

Datum gepost: 1 december 2023

Voor een internationaal bedrijf met het hoofdkantoor in Rotterdam, zijn wij op zoek naar een ambitieuze Accounts Payable Specialist. Heb jij al ervaring met het verwerken van facturen en ben je analytisch sterk? Ben jij op korte termijn beschikbaar en wil je graag meer ervaring opdoen binnen een internationale werkomgeving? Dan ben jij de Accounts Payable Specialist die wij zoeken!

Salaris: EUR2500 - EUR3500 per month

Locatie: Nijkerk

Datum gepost: 1 december 2023

Voor een organisatie die de administratie verwerkt voor verschillende opleidingsinstanties ben ik op zoek naar een financieel administratief medewerker. Heb jij minimaal een afgeronde mbo4 opleiding in een financiële richting en wil je daarnaast ook meedenken over procesverbeteringen? In deze rol ga je administraties uitpluizen van klanten en signaleer je fouten en los je deze samen met het team op. Daarnaast denk je mee over strategieën en probeer je processen efficiënter maken. Geïnteresseerd? Lees dan verder! De organisatie kenmerkt zich als een betrokken en daarnaast krijgt elke medewerker de kans om zijn of haar talenten te ontwikkelen. Alles draait om passie bij dit bedrijf. Het kantoor is een oude chocoladefabriek in Nijkerk en dit zie je ook zeker terugkomen als je op kantoor bent. Je komt terecht in een hecht team, met een gezellige sfeer en elke week worden er borrels georganiseerd. In jouw rol heb je niet alleen contact met collega's, maar heb je ook contact met klanten van de organisatie. Daarnaast ben je ook iemand die graag de leiding neemt en wil je graag mooie resultaten boeken.

Salaris: EUR2500 - EUR3500 per month

Locatie: Rotterdam

Datum gepost: 1 december 2023

Ben jij niet gek te krijgen? Beschik je over ervaring in spoorgoederenvervoer en spreek je zowel Engels, Duits en Nederland. Als jouw antwoord op deze vragen 'ja' is, dan ben jij mogelijk de stressbestendige, zelfstarter die wij zoeken!