Zoekresultaten filteren:

Er zijn 624 zoekresultaten

Type contract

Fully Remote Working

Finance & accounting vacatures

Walters People werft voor een breed aantal finance & accounting rollen en heeft een uitstekend aanbod in finance en accounting vacatures in de regio's Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam en Utrecht. Onze gespecialiseerde finance consultants komen graag met jou in contact om je carrièremogelijkheden te bespreken en jou te adviseren in je zoektocht naar een nieuwe baan.

Bekijk onze finance en accounting vacatures hieronder.

Zoekresultaten

Salaris: EUR2500 - EUR3500 per month

Locatie: Roermond

Datum gepost: 25 november 2022

De positie van Assistent Inkoop is gesitueerd in de afdeling Inkoop. Je zult werkzaam zijn binnen een Internationale organisatie gevestigd in Roermond. Zo is de organisatie actief in Nederland en is verspreid over Europa en daar buiten met wereldwijd zo'n 13.000 medewerkers. Binnen deze rol focus je op het inkopen van alle goederen en diensten nodig voor de bedrijfsuitoefening en de instandhouding van de bedrijfsprocessen tegen de laagste integrale kosten. Hierbinnen lever je ondersteuning van de inkopers alsmede het administratief verwerken van inkoopgegevens en activiteiten in SAP. Daarnaast het afroepen/bestellen van materialen die vallen onder het bestelproces inclusief bijbehorende nazorg.

Salaris: EUR2500 - EUR3200 per month

Locatie: Eindhoven

Datum gepost: 25 november 2022

Binnen deze dynamische rol ben je verantwoordelijk voor de leverbetrouwbaarheid voor de klant. Leverbetrouwbaarheid is een belangrijk aspect binnen deze logistieke bedrijfsvoering en is van cruciaal belang voor de klanten. Jij zorgt ervoor dat alle producten op het juiste moment binnen zijn zodat het Kitting team hiermee verder aan de slag kan. Je komt te werken binnen een dynamische internationale organisatie binnen de logistieke en technologische dienstverlening. Er zijn korte lijnen aanwezig binnen een afwisselende rol en een team van enthousiaste professionals. Je rol vormt een belangrijke schakel in onze organisatie. Je werkt dan ook nauw samen met je collega’s van customer service, warehousing en sales. Je rapporteert aan de Team Leader Back Office.

Salaris: EUR2500 - EUR3000 per month

Locatie: Rotterdam

Datum gepost: 25 november 2022

Heb jij recent je HBO diploma behaald in een financiële richting en ben jij klaar voor je eerste (of tweede) stap van je carrière? Ben jij het type persoon dat van aanpakken houdt, graag meedenkt in procesverbeteringen en wilt groeien binnen een organisatie? Dan ben jij wellicht de Financiële HBO Starter die ik zoek!

Salaris: Negotiable

Locatie: Den Haag

Datum gepost: 25 november 2022

Ben jij een gemotiveerde Financial met veel passie voor cijfers? Ben je handig met Excel en beschik je over goede schrijf- en spreekvaardigheid in de Nederlandse en Engelse taal? Heb je een hands-on mentaliteit en wil je graag deel uitmaken van een dynamisch en informeel team? Dan ben jij de persoon die ik zoek!

Salaris: EUR2500 - EUR3200 per month

Locatie: Rotterdam

Datum gepost: 25 november 2022

Voor een dynamische en internationale organisatie in Rotterdam ben ik op zoek naar een Crediteuren Medewerker. Heb jij een afgeronde MBO in een financiële richting, en relevante werkervaring, uitstekende Excel skills en heb jij affiniteit met crediteurenbeheer? Dan ben ik op zoek naar jou!

Salaris: EUR3000 - EUR3500 per annum

Locatie: South Holland

Datum gepost: 25 november 2022

Ben jij een ervaring Projectadministrateur die toe is aan een nieuwe uitdaging? Heb jij meerdere jaren ervaring o.g.v. Projectadministratie en beheers jij de kwaliteiten om deze werkzaamheden en verantwoordelijkheden van A tot Z toe te eigenen? Ben jij daarnaast resultaatgericht, heb jij oog voor detail en beheers jij échte ownership? Lees dan snel verder!

Salaris: EUR3000 - EUR4800 per month

Locatie: Rotterdam

Datum gepost: 25 november 2022

Ben jij sterk met de salarisadministratie van de grotere complexe bedrijven? Sta jij open voor de volgende uitdaging binnen een spraakmakende internationale organisatie? Heb jij als Medewerker Salarisadministratie je PDL afgerond en hou je van close contact met je collega's? En word jij enthousiast van een keurige uitbetaling van de salarissen van de medewerkers? Lees dan vooral verder!

Salaris: EUR2500 - EUR3000 per month

Locatie: Rotterdam

Datum gepost: 25 november 2022

Heb jij een recente afgeronde master? Wil jij een kickstart geven aan jouw professionele loopbaan in de rol van management consultant? Lees dan snel verder!

Salaris: EUR2900 - EUR3900 per annum

Locatie: Rotterdam

Datum gepost: 25 november 2022

Voor een internationale organisatie ben ik op zoek naar een Credit Controller. Heb jij ervaring als Credit Controller? Ben jij daarnaast woonachtig binnen de omgeving Rotterdam? Ben je gewend te contact te hebben met grote internationale klanten? Dan ben jij de Credit Controller die wij zoeken!

Salaris: EUR2500 - EUR3200 per month

Locatie: Rotterdam

Datum gepost: 25 november 2022

Voor een internationaal bedrijf met het hoofdkantoor in Rotterdam, zijn wij op zoek naar een ambitieuze Crediteurenadministratie Medewerker. Heb jij al ervaring met het verwerken van facturen en ben je analytisch sterk? Ben jij op korte termijn beschikbaar en wil je graag meer ervaring opdoen binnen een internationale werkomgeving? Dan ben jij de Crediteurenadministratie Medewerker die wij zoeken! Lees vooral verder!