Zoekresultaten filteren:

Er zijn 324 zoekresultaten

Type contract

Fully Remote Working

Banking & financial services vacatures

Walters People werft voor een breed aantal banking & financial services vacatures in de regio's Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam en Utrecht. Bekijk vacatures voor o.a. financieel medewerker vastgoed, risk manager, compliance en operations. Onze gespecialiseerde finance consultants komen graag met jou in contact om je carrièremogelijkheden te bespreken en je te helpen bij het vinden van een nieuwe baan.

Bekijk onze banking & financial services vacatures hieronder.

Zoekresultaten

Salaris: EUR3500 - EUR4000 per month

Locatie: Rotterdam

Datum gepost: 24 maart 2023

Heb jij affiniteit met payroll? Wil jij verder door ontwikkelen? Ben jij daarnaast communicatief vaardig en lijkt het je interessant mensen te adviseren vanuit jouw expertise? Lees dan snel verder!

Salaris: EUR2700 - EUR3500 per month

Locatie: Rotterdam

Datum gepost: 24 maart 2023

In de rol van General Ledger Accountant werk jij ondersteunend aan de Financial Group Controller en ben jij verantwoordelijk voor volledigheid en juistheid van de financiële administratie en het grootboek. Daarnaast denk jij actief mee in het verbeteren en optimaliseren van de administratieve processen. Wil jij veel leren en werken in een internationale organisatie waar op termijn grote stappen kan zetten? Lees dan snel verder!

Salaris: EUR3500 - EUR4500 per month

Locatie: Rotterdam

Datum gepost: 24 maart 2023

Voor een internationale opdrachtgever in de regio Rotterdam zijn wij op zoek naar een Grootboekmedewerker. Heb jij een MBO+/HBO opleiding afgerond richting Bedrijfseconomie en/of Finance? Ben jij de ware specialist in je vak? Vind jij het leuk om bezig te zijn met een breed takenpakket? Sta jij sterk in je schoenen en beschikbaar voor 36-40 uur per week? Kortom ben jij de Grootboekmedewerker die ik zoek? Lees dan verder!

Salaris: EUR2400 - EUR2800 per month

Locatie: Rotterdam

Datum gepost: 24 maart 2023

Voor meerdere opdrachtgevers zijn wij op zoek naar een Junior Business Controller. Heb jij een afgeronde HBO/WO opleiding in de financiële richting? Dan komen wij graag met jou in contact om de mogelijkheden met je te bespreken.

Salaris: EUR4000 - EUR4300 per month

Locatie: Arnhem

Datum gepost: 23 maart 2023

Voor een organisatie in de omgeving van Arnhem ben ik op zoek naar een Coördinator Financiële Administratie. In een team van 9FTE op Finance wordt jij de schakel tussen de administratie en control. In deze rol coördineer je de werkzaamheden die voorkomen op de financiële- en salarisadministratie en daarnaast geef je leiding aan het team. Jij vindt het een uitdaging om ervoor te zorgen dat medewerkers zich mede verantwoordelijk voelen voor het resultaat en initiatief nemen in het zoeken naar efficiënte werkprocessen. Interesse? Lees snel verder!

Salaris: EUR3000 - EUR4000 per month

Locatie: Utrecht

Datum gepost: 23 maart 2023

Voor een overheidsinstantie in Arnhem ben ik op zoek naar een tijdelijke medewerker Order & Control. De opdracht is tot 31/9 en kan 2 keer 6 maanden verlengd worden. Ik zoek iemand die sterk is met Excel en cijfers en goed knelpunten in processen kan signaleren en oplossen. Ben jij per direct beschikbaar, goed met excel en woonachtig in de omgeving Utrecht? Lees dan snel verder!

Salaris: EUR3000 - EUR3600 per month

Locatie: Utrecht

Datum gepost: 23 maart 2023

Voor een internationale organisatie ben ik op zoek naar een Finance & Accounting Assistent. In een team van 3FTE op Finance ga je de supervisor ondersteunen. In deze rol zal jij 50/50 met operationele finance en control werkzaamheden bezig zijn. Ik ben op zoek naar een HBO starter of iemand met een afgeronde HBO en 1-2 jaar relevante werk ervaring op de financiële administratie die zich wilt door ontwikkelen richting Finance & Accounting. Interesse gewekt? Lees snel verder!

Salaris: EUR2000 - EUR2650 per month

Locatie: Arnhem

Datum gepost: 23 maart 2023

Voor een dynamische retailorganisatie in Arnhem ben ik op zoek naar een Facturatie Medewerker. Heb jij minimaal een afgeronde MBO in een financiële richting, ben jij nauwkeurig en communicatief vaardig? Dan ben ik op zoek naar jou!

Salaris: EUR3500 - EUR4200 per month

Locatie: Arnhem

Datum gepost: 23 maart 2023

Voor een organisatie actief in de melk handel ben ik op zoek naar een Junior Business Controller. Ik zoek een high potential die expliciet wilt doorgroeien in business control en hier actief mee bezig geweest is tijdens stages en/of eerste werkervaring. Het betreft een zelfstandige rol waar analytische skills van belang zijn, daarnaast ben je communicatief vaardig en kun jij goed draagvlak creëren voor jouw ideeën. Interessant? Lees snel verder!

Salaris: EUR3100 - EUR4000 per month

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 23 maart 2023

Voor een internationale profit organisatie in Amsterdam ben ik op zoek naar een Junior Financial Accountant. In een team van 8FTE op Finance ga je samen met 2 andere junior accountants de Controller EMEA ondersteunen. In deze rol zul jij bezig gaan met voornamelijk accounting werkzaamheden. Het is een rol voor 32-40 uur met veel doorgroeimogelijkheden intern. Een aantal collega's hebben vanuit deze rol de stap naar service, project of controller gemaakt. Ik ben op zoek naar een ambitieuze HBO starter. Interesse gewekt? Lees snel verder!