Zoekresultaten filteren:

Er zijn 193 zoekresultaten

Type contract

Fully Remote Working

Banking & financial services vacatures

Walters People werft voor een breed aantal banking & financial services vacatures in de regio's Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam en Utrecht. Bekijk vacatures voor o.a. financieel medewerker vastgoed, risk manager, compliance en operations. Onze gespecialiseerde finance consultants komen graag met jou in contact om je carrièremogelijkheden te bespreken en je te helpen bij het vinden van een nieuwe baan.

Bekijk onze banking & financial services vacatures hieronder.

Zoekresultaten

Salaris: EUR3000 - EUR3500 per maand

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 8 december 2022

Credit Controller Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Wil je aan de slag bij een snelgroeiend internationaal bedrijf? Heb je eerder gewerkt met SAP en beheers je de Nederlandse en Engelse taal uitstekend? Dan ben jij de credit controller die ik zoek!

Salaris: EUR3000 - EUR3500 per maand

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 8 december 2022

Accounts payable accountant Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging in een stimulerende werkomgeving? Heb je veel oog voor detail en al 3 jaar ervaring als accountant (payable)? Wil je werken voor een bedrijf in de automotive branche in Amsterdam? Dan ben jij de Accountant payable waar ik naar op zoek ben.

Salaris: EUR2000 - EUR2900 per month

Locatie: Eindhoven

Datum gepost: 8 december 2022

Vind jij het leuk om te ondersteunen bij de debiteuren- en crediteurenadministratie? Weet jij van aanpakken? Ben je klantgericht en vind je het leuk om het contact te onderhouden? Kun jij je helemaal vastbijten in het opstellen van correcte aanmaningen & rapportages? Deze organisatie houdt zich bezig met innovatieve en duurzame oplossingen voor tuinbouw. Je komt in een team van 5 collega's.

Salaris: EUR2300 - EUR3500 per month

Locatie: Waalre

Datum gepost: 8 december 2022

Haal jij energie uit het het bellen met klanten? Zie je de uitdaging in het maken van de beste betaal afspraken? Ben je daarnaast analytisch en vind je het leuk om dagelijks/maandelijks rapportages te maken? Dan ben ik op zoek naar jou! Dit bedrijf houdt zich bezig met financieringsoplossingen en factoring. De functie is erg breed. Deze bestaat niet alleen uit taken van een Credit Controller maar ook ben je bezig met het debiteurenbeheer en het bellen van debiteuren.

Salaris: EUR3000 - EUR3500 per maand

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 8 december 2022

Credit Controller Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Wil je aan de slag bij een snelgroeiend internationaal bedrijf? Beschik je over goede Microsoft office vaardigheden en beheers je de Nederlandse taal uitstekend? Dan ben jij de credit controller die ik zoek!

Salaris: EUR2800 - EUR3300 per maand

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 8 december 2022

Financial accountant Are you looking for an exciting new career opportunity? For one of the biggest grocery retailers in the world I’m looking for a full-time financial accountant. Do you have at least 2-3 years of experience in both accounts received and accounts payable? Do you want to work in a fast-expanding international company? Then you are the financial accountant that I’m looking for!

Salaris: EUR2900 - EUR3500 per month

Locatie: Amersfoort

Datum gepost: 8 december 2022

Ben jij op zoek naar de start om jouw financiële carrière te boosten? Heb jij een afgeronde HBO-opleiding richting finance, accounting of andere gerelateerde velden? Wil jij de mogelijkheid tot doorgroeien binnen de organisatie? Lees dan snel verder!

Salaris: EUR4000 - EUR4500 per month

Locatie: Amersfoort

Datum gepost: 8 december 2022

Heb jij meerdere jaren relevante werkervaring op projectcontrol? Werk jij graag nauwkeurig en met oog voor detail? Wil jij graag complexe projecten in goede baan leiden? Lees dan snel verder!

Salaris: EUR3500 - EUR4000 per month

Locatie: Amersfoort

Datum gepost: 8 december 2022

Ben jij op zoek naar een uitdagende en afwisselende functie op het gebied van projectcontrol? Werk jij graag secuur en met oog voor detail? Heb jij daarnaast relevante werkervaring op projectadministratie? Lees dan snel verder!

Salaris: Negotiable

Locatie: Eindhoven

Datum gepost: 8 december 2022

Ben jij toe aan de volgende stap binnen je carrière als Salarisadministrateur? Denk je dat jouw kennis van toegevoegde waarde zal zijn voor andere organisaties? Voel jij al enthousiasme door je lichaam stromen om uitbetalingen van salarissen te organiseren van medewerkers?; Dan zijn wij degenen die jou zoeken.