Zoekresultaten filteren:

Er zijn 270 zoekresultaten

Type contract

Fully Remote Working

Banking & financial services vacatures

Walters People werft voor een breed aantal banking & financial services vacatures in de regio's Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam en Utrecht. Bekijk vacatures voor o.a. financieel medewerker vastgoed, risk manager, compliance en operations. Onze gespecialiseerde finance consultants komen graag met jou in contact om je carrièremogelijkheden te bespreken en je te helpen bij het vinden van een nieuwe baan.

Bekijk onze banking & financial services vacatures hieronder.

Zoekresultaten

Salaris: EUR55 - EUR75 per hour

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 20 juni 2024

Our client is looking for a Assistant Controller for their Finance Department in Amsterdam. In this position, you will take care of a broad range of accounting & reporting tasks and you will report to the Finance Manager. As the Financial Accountant, you will interact with a variety of persons, from different internal departments and levels, as well as external parties, like suppliers, auditors and tax & legal advisors. You will be responsible for the monthly and annual activities.

Salaris: EUR3000 - EUR4500 per month

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 20 juni 2024

Ervaren Billing Specialist Op zoek naar een baan om je carrière een boost te geven? Voor een vooraanstaand advocatenkantoor ben ik op zoek naar een Ervaren Billing Specialist. Heb jij een Finance diploma op zak? Lees dan verder. Beschrijving Binnen de advocatuur zijn ze erg bekend, en ze zijn nu op zoek naar een facturatie topper die ze naar een nog hoger level gaat brengen. In deze functie ga jij je bezighouden met het ondersteunen van partners en managers, het begeleiden van je collega’s op andere entiteiten en het boeken van facturen. Nog geïnteresseerd?

Salaris: EUR35000 - EUR45000 per annum

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 20 juni 2024

Een spannende kans voor een toegewijde en ervaren specialist in crediteuren/debiteuren (AP/AR) om zich aan te sluiten bij een toonaangevend wereldwijd logistiek bedrijf. Deze rol biedt de kans om te werken in een internationale omgeving binnen een multicultureel team, met een focus op het leveren van uitzonderlijke klantenservice door op maat gemaakte logistieke en transportoplossingen.

Salaris: EUR55 - EUR75 per hour

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 20 juni 2024

Our client is looking for a Financial Accountant for their Finance Department in Amsterdam. In this position, you will take care of a broad range of accounting & reporting tasks and you will report to the Accounting Manager. As the Financial Accountant, you will interact with a variety of persons, from different internal departments and levels, as well as external parties, like suppliers, auditors and tax & legal advisors. You will be responsible for the monthly and annual activities.

Salaris: EUR2700 - EUR3200 per month

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 20 juni 2024

Als Crediteurenbeheer & Facturatie Specialist werk je in een team met gedreven collega’s met hetzelfde doel: het ondersteunen van de financiële administratie. Want wij streven naar het beste, iedere dag weer een beetje beter.

Salaris: EUR2500 - EUR3750 per month

Locatie: Utrecht

Datum gepost: 20 juni 2024

Wil jij aan de slag bij dé groothandel van en voor het ambacht, met alles op het gebied van brood, banket, chocola en ijs? Kun jij zorgen voor tevreden klanten en collega’s en wil jij werken in ons team op de administratie? Dan ben jij de Debiteurenbeheerder die ik zoek!

Salaris: EUR3000 - EUR4000 per month

Locatie: Leusden

Datum gepost: 20 juni 2024

Ben jij klaar voor een nieuwe stap in jouw carrière? Heb jij kennis van financiële administratie en ben jij minimaal 32 uur per week beschikbaar? Wil jij jezelf ontwikkelen als financial en ben je woonachtig in regio Leusden? Zoek dan niet verder, want wij hebben dé perfecte uitdaging voor jou!

Salaris: EUR3800 - EUR4500 per month

Locatie: Utrecht

Datum gepost: 20 juni 2024

Wil jij de stap maken naar een organisatie waar je maatschappelijke impact kan maken? Wil je daarnaast een gevarieerde baan behouden? Wil je ook nog eens een mooi salaris verdienen? Lees dan snel verder!

Salaris: EUR2800 - EUR3500 per month

Locatie: Almere

Datum gepost: 20 juni 2024

Ben jij klaar voor een nieuwe stap in jouw carrière? Heb jij kennis van financiële administratie en ben jij minimaal 32 uur per week beschikbaar? Wil jij jezelf ontwikkelen als financial en ben je woonachtig in regio Almere? Zoek dan niet verder, want wij hebben dé perfecte uitdaging voor jou!

Salaris: EUR2800 - EUR3500 per month

Locatie: Utrecht

Datum gepost: 20 juni 2024

Zoek jij een nieuwe werkuitdaging? Heb jij kennis opgedaan in de financiële administratie? Wil jij jezelf ontwikkelen als financial en ben je woonachtig in regio Utrecht? Scroll dan niet verder, want wij hebben de perfecte werkuitdaging voor jou!