Charity Day 2016

Onze jaarlijkse Charity Day op 14 oktober was een enorm succes. Wij konden op de dag zelf een symbolische cheque van €25.000,- aan Heppie uitreiken. Het totale bedrag is inmiddels zelfs opgelopen tot €28.000,-waarvoor grote dank aan onze leveranciers, klanten en kandidaten die royaal gedoneerd hebben. Lees hier meer.

Over Hotel Heppie

Een grote groep kinderen in Nederland kan na de zomervakantie niet meepraten met hun klasgenootjes omdat zij vanwege hun thuissituatie niet met hun ouders op vakantie kunnen gaan. In Hotel Heppie kunnen zij een week kind zijn en lekker spelen. Lees meer over Hotel Heppie.

Global Charity Day

Elk jaar organiseren Robert Walters en Walters People een Global Charity Day, waarop alle medewerkers wereldwijd zich inzetten voor een lokaal goed doel. In Nederland steunen wij Stichting Heppie. Dit jaar hebben wij op vrijdag 14 oktober in Amsterdam, Eindhoven en Rotterdam weer diverse activiteiten ontplooid om geld op te halen voor Hotel Heppie.

Onze collega’s in Hotel Heppie

Op 16 augustus jl.is een team van Walters People en Robert Walters een dag naar Hotel Heppie gegaan om ter plaatse de handen uit de mouwen te steken. Er werd een speciale lunch verzorgd met bediening en polaroidfoto’s. Daarna gingen de kinderen workshops doen, waaronder een bootcamp van consultants Kedy en Suzan, en een voetbalworkshop van Léon en Vanessa.

De aanwezige collega’s waren onder de indruk van de verhalen over de kinderen, het contact tijdens de lunch en workshops en de toewijding van de vrijwilligers in het Hotel.