WIE IS DE SALESTIJGER VAN JOUW VRIENDENGROEP? LAAT HET ONS WETEN EN WIN EEN IPAD!

image-alt-text

Walters People is gespecialiseerd in de werving voor functies in onder andere finance, management support, supply chain en IT. Als recruitment consultant ben je de schakel tussen organisaties die op zoek zijn naar nieuwe medewerkers en professionals die openstaan voor een nieuwe baan.

Bij Walters People werken recruitment consultants nauw met elkaar samen, wat werken bij ons naast uitdagend ook nog eens heel gezellig maakt.
 

Wij een nieuwe collega, jij een iPad

We groeien razendsnel en zijn voor onze vestigingen in Amsterdam, Utrecht, Eindhoven en Rotterdam op zoek naar nieuwe recruitment consultants. Eigenschappen voor succes in recruitment zijn een commerciële instelling, snel kunnen schakelen, ondernemerschap en doorzettingsvermogen.

Ken je iemand met een afgeronde HBO of WO opleiding, die het in zich heeft om succesvol te zijn in een commerciële functie waarbij geen dag hetzelfde is? Top, wij leren hem of haar graag kennen!

Als de door jou geïntroduceerde persoon bij ons aan de slag gaat als recruitment consultant, dan krijg jij van ons een iPad. Lees de volledige voorwaarden van deze actie.

Hoe kan ik iemand aanbevelen?

  1. Stuur een email naar vanessa.jansen@walterspeople.nl.
  2. Voeg het cv toe (een link naar het Linkedin profiel mag ook) van degene die je aanbeveelt.
  3. Je kunt mensen aanbevelen tot en met 31 maart 2018. Mensen die je bij ons aanbeveelt moeten hierover eerst door jou geïnformeerd zijn.

Carrière advies  

Read more »

Refer a friend 

Read more »

Salary Survey 

Read more »

Walters People Academy 

Read more »

WERKEN BIJ WALTERS PEOPLE 

Read more »