28 Artikele(n) gevonden

Hoe beantwoord je competentiegerichte sollicitatievragen?

Door middel van competentiegerichte vragen kan een hiring manager erachter komen of je vaardigheden, motivatie en persoonlijkheid aansluiten op de functieomschrijving.

Van broekie tot manager: Luuk Heine kijkt terug

Luuk Heine is ruim vier jaar werkzaam geweest bij Walters People, en schopte het in deze periode tot manager. Hij vertelt over zijn ervaringen en mooiste herinneringen.

De vele gezichten van de salarisadministrateur

Salarisadministrateurs doen veel meer dan alleen cijfertjes invullen. Harm Crompvoets vertelt over de afwisselende rol die een salarisadministrateur vervult binnen organisaties.

Solliciteren op een IT vacature? Zo onderscheid jij jezelf van andere sollicitanten

Ook al liggen de banen voor veel IT-ers voor het oprapen, je moet jezelf nog steeds goed presenteren in een sollicitatiegesprek. Ayhan geeft advies.

Update vandaag nog jouw LinkedIn profiel

LinkedIn is essentieel voor het opbouwen van een goed netwerk. Hier zijn zes tips voor het upgraden van jouw profiel.

Presenteren kun je leren. Start met deze 6 tips

Hoe goed een presentatie is hangt af van degene die presenteert. Vanessa geeft zes tips zodat jij de volgende keer een krachtige presentatie neerzet.

De meest gemaakte fouten tijdens een sollicitatiegesprek

Het is belangrijk om te weten wat je moet doen en zeggen tijdens een sollicitatiegesprek, maar zeker zo belangrijk is het om te weten wat je juist niet moet zeggen.

De 3 belangrijkste customer service skills - heb jij ze?

Niet iedereen is geschikt voor een baan binnen de klantenservice. Hier lees je welke skills onmisbaar zijn voor een carrière in customer service.

Deze trainingen zou elke secretaresse moeten volgen

Het takenpakket van secretaresses, office managers en management assistants verandert voortdurend. Met deze trainingen blijf je up to date.