33 Artikele(n) gevonden
530510642

Vijf skills om als IT’er up to date te blijven

Er worden aan de lopende band originele IT-oplossingen geïmplementeerd en gloednieuwe programmeertalen ontwikkeld. Met deze vijf cursussen blijf jij up to date.

Sollicitatiegesprek met een interne recruiter, hiring manager of HR manager

Voor een goed sollicitatiegesprek is het belangrijk om je aan te passen aan je gesprekspartner. Zo leg je de nadruk op de juiste informatie en is de kans groter dat er een klik is.

De eerste vijf minuten van je sollicitatiegesprek

Er zijn weinig momenten waarop een eerste indruk belangrijker is dan tijdens een sollicitatiegesprek. Met deze tips ben je de eerste vijf minuten gecovered.

Sollicitatiegesprek? Bereid deze praktische zaken voor

Heb je je sollicitatiegesprek inhoudelijk goed voorbereid? Vergeet dan niet de zaken eromheen ook goed te regelen.
83266400

Vijf tips waarmee je stress op de werkvloer verlaagt

Hoewel stress je kan motiveren om harder te werken, zorgt te veel stress juist voor een lagere productiviteit. Met deze tips houd je jouw stressniveau onder controle.

Acht tips voor een succesvolle internationale carrière

Droom jij van werken in het buitenland? Dit zijn acht zaken waar je rekening mee moet houden voor een succesvolle internationale carrière.
495470056

Drie tips voor optimaal werkgeluk

Wie gelukkig is binnen zijn functie presteert een stuk beter. Wij geven drie tips waarmee je jouw werkgeluk binnen je huidige functie kunt verbeteren.

Plan van aanpak: 100% voorbereid naar je sollicitatiegesprek

We kunnen het belang van een goede voorbereiding niet genoeg benadrukken. Met deze tips ga jij 100% ready je sollicitatiegesprek in.

Van broekie tot manager: Luuk Heine kijkt terug

Luuk Heine is ruim vier jaar werkzaam geweest bij Walters People, en schopte het in deze periode tot manager. Hij vertelt over zijn ervaringen en mooiste herinneringen.