Demand planner vacatures

Walters People werft voor een breed aantal supply chain functies en heeft een uitstekend aanbod in vacatures voor demand planning in Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam en Utrecht. Onze gespecialiseerde supply chain consultants komen graag met jou in contact om je carrièremogelijkheden te bespreken en jou te adviseren in je zoektocht naar een nieuwe baan.

 

Bekijk onze demand planner vacatures hieronder:

Zoekresultaten

Supply Chain Coordinator

Salaris: Negotiable

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 16 augustus 2018

Ben jij de gedreven Supply Chain Coordinator die het voor elkaar krijgt dat leveranciers jou altijd als eerste beleveren? Ben jij tevens analytisch genoeg om mee te denken en onze logistieke processen telkens te verbeteren? Wil je graag deelnemen aan projecten? Dan zijn wij op zoek naar jou.
Junior inkoper

Salaris: EUR2300 - EUR2700 per month

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 8 augustus 2018

Ben jij stressbestendig met een hands-on mentaliteit? Heb je een positieve en pro-actieve attitude? Ben jij ontzettend leergierig en heb je altijd de inkoop al in willen stappen? Dan ben jij de junior inkoper die wij zoeken!
Planner Opleidingen

Salaris: EUR2500 - EUR3500 per month

Locatie: Utrecht

Datum gepost: 26 juli 2018

Ben jij praktisch en oplossingsgericht ingesteld en beschik je over een flinke dosis doorzettingsvermogen? Bewaar jij gemakkelijk het overzicht in chaotische situaties en verlies jij daarbij de details niet uit het oog? Ben jij proactief, klantvriendelijk en verantwoordelijk? Heb jij bovendien een passie voor techniek en onderwijs? Dan is deze baan als Planner Opleidingen echt iets voor jou!
Supply Chain Planner HBO starter

Salaris: Negotiable

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 23 juli 2018

Heb jij een afgeronde HBO diploma? Heb jij een sterk analytisch vermogen? Heb jij affiniteit met logistiek en Supply Chain Management? Dan ben jij de Supply Chain Planner die wij zoeken!