Personal assistant vacatures

Walters People werft voor een breed aantal management assistant functies en heeft een uitstekend aanbod in personal assistant vacatures in Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam en Utrecht. Onze gespecialiseerde business support consultants komen graag met jou in contact om je carrièremogelijkheden te bespreken en jou te adviseren in je zoektocht naar een nieuwe baan.

 

Bekijk onze personal assistant vacatures hieronder:

Zoekresultaten

Personal Assistant

Salaris: EUR3000 - EUR4000 per month

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 19 oktober 2018

Sta jij stevig in je schoenen, ben je flexibel en denk je dat je het in je hebt om de rechterhand van de CEO te worden? Heb je al ervaring binnen een internationale en zakelijke dienstverlening? Dan zijn wij op zoek naar een Personal Assistant zoals jij!
Office Manager met leidinggevende taken

Salaris: EUR3000 - EUR4000 per month

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 28 september 2018

Ben jij een ervaren Office Manager? Ben jij goed in het verwerken van administratieve handelingen? Houd jij er van om teksten te controleren en verbeteren? En wil je daarnaast verantwoordelijk zijn voor alles rondom de organisatie? Dan zijn wij op zoek naar een Office Manager zoals jij!
Executive Assistant

Salaris: Negotiable

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 26 september 2018

Wij zijn hard op zoek naar een energieke en enthousiaste Executive Assistant. Ben jij voor 40 uur in de week beschikbaar, ben jij bekend met de zakelijke en internationale dienstverlening en ben jij een harde werker? Dan zijn wij per direct op zoek naar een Executive Assistant zoals jij!