Management assistent vacatures

Walters People werft voor een breed aantal management assistent vacatures en heeft een uitstekend aanbod inmanagement assistent functies in Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam en Utrecht. Onze gespecialiseerde business support consultants komen graag met jou in contact om je carrièremogelijkheden te bespreken en jou te adviseren in je zoektocht naar een nieuwe baan.

Bekijk onze management assistent vacatures hieronder:

Zoekresultaten

Management Assistant

Salaris: EUR3000 - EUR3800 per month

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 7 oktober 2016

Ruime ervaring in het coordineren van interne processen? Een expert in Excel? Zet jij zonder probleem data om in grafieken? Ben jij degene die zorgt dat de hoofden van je hele team dezelfde kant op staan? Snap jij hoe belangrijk het is om naar een doel toe te werken? Herken jij jezelf in deze profielschets? Dan ben jij degene die ik zoek!
Team Assistant

Salaris: Negotiable

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 30 september 2016

Ben jij graag een spin in het web? Heb jij ervaring met het ondersteunen van meerdere managers? Ben je een kei in het werken met Excel en kan je goed zelfstandig werken? Dan zijn wij op zoek naar een Team Assistant zoals jij!
Secretaresse

Salaris: Negotiable

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 30 september 2016

Ervaring in (complex) agendabeheer, telefoon-en mailafhandeling? Ben jij verder proactief en sta je ervoor open om als gastvrouw te fungeren? Dan ben jij de secretaresse waar ik naar op zoek ben!
Office Assistant

Salaris: EUR2000 - EUR2500 per month

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 30 september 2016

Ben jij nauwkeurig, kan jij snel schakelen, werk jij accuraat en heb jij goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden? Dan zijn wij opzoek naar een Office Assistant zoals jij!