Management assistent vacatures

Walters People werft voor een breed aantal management assistent vacatures en heeft een uitstekend aanbod inmanagement assistent functies in Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam en Utrecht. Onze gespecialiseerde business support consultants komen graag met jou in contact om je carrièremogelijkheden te bespreken en jou te adviseren in je zoektocht naar een nieuwe baan.

Bekijk onze management assistent vacatures hieronder:

Zoekresultaten

Personal Assistant

Salaris: EUR30000 - EUR36000 per annum

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 4 december 2018

Voor een international organisatie in Amsterdam zijn wij per direct op zoek naar een Personal Assistant. Wil jij graag op hoog niveau ondersteunen en verantwoordelijk zijn voor een breed takenpakket? Dan is dit de functie voor jou!
Junior Management Assistant

Salaris: EUR1900 - EUR2300 per month

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 30 november 2018

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als Management Assistent? Heb jij een professionele houding en oog voor detail? Vind jij het een leuk te werken in een energieke en commerciƫle omgeving waar geen dag hetzelfde is? Dan ben jij de Junior Management Assistant die wij zoeken!
Management Assistant

Salaris: Negotiable

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 23 november 2018

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als Management Assistant? Ben jij gestructureerd en servicegericht? Vind jij het leuk om graag aan de slag te gaan bij een dynamische en professionele organisatie? Dan ben jij de Management Assistant die wij zoeken!
Junior Team Assistant

Salaris: EUR1900 - EUR2000 per month

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 21 november 2018

Heb jij een MBO4-opleiding afgerond en ben jij op zoek naar een veelzijdige administratieve baan binnen een energiek team? Heb je al enige ervaring in de dienstverlening en wil jij ondersteunend aan de slag gaan in een zakelijke en commerciƫle omgeving? Kan jij snel schakelen en spreek je vloeiend Nederlands en Engels? Dan ben jij de Junior Team Assistant die wij zoeken!
Servicedesk Coordinator / Management Assistant

Salaris: EUR3500 - EUR3700 per month

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 5 november 2018

Ben jij op zoek naar een gevarieerde en uitdagende functie waarbij je veel vrijheid en verantwoordelijkheid krijgt? Ben jij een rasechte coordinator en ondersteuner met ijzersterke people skills? Dan ben jij de Servicedesk Coordinator / Management Assistant die wij zoeken!
Japanese Management Assistant

Salaris: EUR3500 - EUR3600 per month

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 23 oktober 2018

Are you experienced in supporting management and are you looking for a new challenge as an assistant to two directors? Are you fluent in both Japanese and English and do you have strong communication and administrative skills? Are you organized, hands-on and eager to learn? Then keep on reading!