Management assistent vacatures

Walters People werft voor een breed aantal management assistent vacatures en heeft een uitstekend aanbod inmanagement assistent functies in Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam en Utrecht. Onze gespecialiseerde business support consultants komen graag met jou in contact om je carrièremogelijkheden te bespreken en jou te adviseren in je zoektocht naar een nieuwe baan.

Bekijk onze management assistent vacatures hieronder:

Zoekresultaten

Management Assistant

Salaris: EUR1800 - EUR2100 per month

Locatie: Eindhoven

Datum gepost: 2 december 2016

Ben jij een organisatorisch talent en voel je je thuis in een dynamische werkomgeving? Heb je een proactieve werkhouding en ben je goed in prioriteiten stellen? Dan zijn wij per direct op zoek naar jou! Robert Walters is een beursgenoteerde multinational met vestigingen wereldwijd. Wij zijn een innovatieve recruitment partner op het gebied van werving & selectie en interimmanagement. Onze opdrachtgevers zijn toonaangevende (inter)nationale spelers uit het bedrijfsleven en de financiële dienstverlening. Als Junior Management Assistant (MA) ben jij de spin in het recruitment web voor het Finance Division Team. De consultant is weliswaar de eindverantwoordelijke (voor het gehele proces van werven en selecteren van personeel voor onze klanten) maar jij als Junior MA speelt een belangrijke rol in dit proces. Het doel van de functie is ervoor zorgdragen dat de Consultant zo effectief mogelijk kan werken (doordat jij als Junior MA diverse administratieve werkzaamheden verricht) en hierdoor dus een hogere omzet kan genereren.
Office Assistant

Salaris: EUR2000 - EUR2500 per month

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 28 november 2016

Ben jij nauwkeurig, kan jij snel schakelen, werk jij accuraat en heb jij goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden? Dan zijn wij opzoek naar een Office Assistant zoals jij!
Coordinator Marketing en Sales

Salaris: Negotiable

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 21 november 2016

Ben jij graag verantwoordelijk voor de planning en organisatie van een afdeling? Ben jij een echte dienstverlener en zit ondersteunen in je bloed? Heb jij ervaring binnen de zakelijke dienstverlening? Dan zijn wij op zoek naar de coördinator marketing en sales zoals jij!
Management Assistant IT/FR

Salaris: Negotiable

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 15 november 2016

Vloeiend in Frans of Italiaans? Heb je ook 2 tot 5 jaar werkervaring in een ondersteunende functie? Ook nog een secretariële opleiding? Affiniteit met IT of ervaring in de IT-branche? Lees verder! Ik ben op zoek naar een Management Assistant die naast de Nederlandse taal, ook de Franse of Italiaanse taal vloeiend beheerst. Verder heb je als Management Assistant een proactieve houding, ben je service verlenend en weet je hoe met stress om te gaan. Ben jij dit in een notendop?
International Secretary

Salaris: EUR2500 - EUR3000 per month

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 10 november 2016

Ben jij accuraat, proactief en kan je goed presteren onder stress? Beheers je, naast Nederlands, de Spaanse, Duitse of Italiaanse taal? Ook ervaring met complex agendabeheer, het voorbereiden van meetings, dossierbeheer en het opstellen van correspondentie? Is het verder voor jou geen probleem om al deze taken uit te voeren terwijl de telefoon roodgloeiend staat? Dan ben jij de International Secretary die ik zoek.
Office Manager

Salaris: EUR2000 - EUR3000 per month

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 10 november 2016

Voor een internationaal kantoor in Amsterdam ben ik opzoek naar een Office Manager! Behoud jij altijd het overzicht, kan jij snel schakelen, ben jij goed in archiveren, ben jij stress bestendig en kan jij goed werken met het MS office pakket, met name excel. Dan ben ik opzoek naar een Office Manager zoals jij!