Management assistent vacatures

Walters People werft voor een breed aantal management assistent vacatures en heeft een uitstekend aanbod inmanagement assistent functies in Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam en Utrecht. Onze gespecialiseerde business support consultants komen graag met jou in contact om je carrièremogelijkheden te bespreken en jou te adviseren in je zoektocht naar een nieuwe baan.

Bekijk onze management assistent vacatures hieronder:

Zoekresultaten

Personal Assistant

Salaris: EUR30000 - EUR36000 per annum

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 12 oktober 2018

Voor een international organisatie in Amsterdam zijn wij per direct op zoek naar een Personal Assistant. Wil jij graag op hoog niveau ondersteunen en verantwoordelijk zijn voor een breed takenpakket? Dan is dit de functie voor jou!
Tijdelijke Management Assistant bij Robert Walters!

Salaris: EUR2300 - EUR3000 per month

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 10 oktober 2018

Heb jij minimaal 1 jaar ervaring als Receptioniste, Management Assistant of binnen een andere secretarieel ondersteunende rol en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Lees dan gauw verder!
Junior Management Assistant (tijdelijk)

Salaris: EUR2000 - EUR2300 per month

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 10 oktober 2018

Heb jij minimaal 1 jaar ervaring binnen een secretarieel ondersteunende rol en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Lees dan gauw verder!
Junior Management Assistant

Salaris: EUR2000 - EUR2500 per month

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 5 oktober 2018

Wil jij werken voor een internationale organisatie in Amsterdam, heb jij ervaring als Receptionist, Secretaresse of Hostess en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Lees dan gauw verder!
Junior Management Assistant

Salaris: Negotiable

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 1 oktober 2018

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als Management Assistent? Heb jij een professionele houding en oog voor detail? Vind jij het een leuk te werken in een energieke en commerciële omgeving waar geen dag hetzelfde is? Dan ben jij de Junior Management Assistant die wij zoeken!
Junior Management Assistent

Salaris: EUR2300 - EUR3000 per month

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 28 september 2018

Heb jij minimaal 1 jaar ervaring als Management Assistent en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Lees dan gauw verder!
Management Assistent PMO

Salaris: EUR2500 - EUR3200 per month

Locatie: Den Bosch

Datum gepost: 28 september 2018

Voor één van onze beste opdrachtgevers in Den Bosch ben ik op zoek naar een Management Assisent PMO (project management office). Onze opdrachtgever is voorloper in de markt als het gaat om outsourcen in verschillende branches en vraag en aanbod bij elkaar brengen.
Part time Management Assistant

Salaris: EUR2500 - EUR3000 per month

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 26 september 2018

Heb jij ervaring met het ondersteunen van meerdere personen? Wil jij graag fungeren als spin in het web? Vindt jij het leuk om een klein en hecht team te werken? Dan zijn wij op zoek naar een Management Assistant zoals jij!
Management Assistant R&I (Part-time)

Salaris: EUR2500 - EUR2900 per month

Locatie: Utrecht

Datum gepost: 25 september 2018

Are you looking for a challenging position in a fast-paced and dynamic environment for 24 hours a week in Utrecht? Do you enjoy working in a small team where knowledge, research and innovation are key and where all members work together to reach their common goals? Are you proactive, determined, confident and service-minded? Are you fluent in both English and Dutch? Then you are the Management Assistant R&I (Part-time) we are looking for!
Management Assistant

Salaris: EUR2000 - EUR2200 per month

Locatie: Rotterdam

Datum gepost: 25 september 2018

Heb jij recent een jouw HBO-, Associate Degree-, of Schoevers-opleiding afgerond en ben jij na deze zonnige zomermaanden klaar voor de eerste stap in jouw carriere? Vind jij het een leuk om een te werken in een energieke en commerciele omgeving waar geen dag hetzelfde is? Hou je van contact met mensen en zie jij jezelf werken op, letterlijk, hoog niveau? Lees dan snel verder!