Management assistent vacatures

Walters People werft voor een breed aantal management assistent vacatures en heeft een uitstekend aanbod inmanagement assistent functies in Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam en Utrecht. Onze gespecialiseerde business support consultants komen graag met jou in contact om je carrièremogelijkheden te bespreken en jou te adviseren in je zoektocht naar een nieuwe baan.

Bekijk onze management assistent vacatures hieronder:

Zoekresultaten

Management Assistant

Salaris: EUR1900 - EUR2100 per month

Locatie: Rotterdam

Datum gepost: 29 maart 2017

Ben jij een enthousiaste Management Assistent met pit? Wil jij de uitdaging aangaan om in de internationale consultancy aan de slag te gaan? Ben jij een echte regelneef met een hands-on mentaliteit? Dan zoeken wij jou!
Team Assistant Vastgoed

Salaris: EUR30000 - EUR40000 per annum

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 27 maart 2017

Ben jij bekend binnen de vastgoed wereld en ben jij op de hoogte van verschillende procedures? Wil jij graag binnen een internationale en dynamsiche organisatie werken? Heb jij ervaring als Team Assistant? Dan zijn wij per direct op zoek naar jou!
Management Assistant

Salaris: Negotiable

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 21 maart 2017

Ben jij een echte ondersteuner? Wil jij verantwoordelijk zijn voor een uiterst uitgebreid takenpakket? Wil jij binnen een dynamische, innovatieve en zakelijke organisatie werken? Dan zijn wij op zoek naar een Management Assistant zoals jij!
Franse Secretaresse Vastgoed

Salaris: Negotiable

Locatie: Lelystad

Datum gepost: 17 maart 2017

Voor een vastgoedorganisatie in Lelystad zijn wij per direct op zoek naar een secretaresse voor de Franse markt. Spreek en schrijf jij vloeiend Frans en Nederlands, heb je ervaring als secretaresse, ben jij administratief sterk en werk jij accuraat en secuur? Dan zijn wij op zoek naar jou!
Secretaresse / Management Assistent

Salaris: EUR2200 - EUR2600 per month

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 24 maart 2017

Ben jij een secretaresse/ management assistent die stevig in zijn/ haar schoenen staat? Ben jij het organisatorische geweten van het team en in staat om alert en proactief te ondersteunen? Dan zoeken wij jou!
Junior management assistent

Salaris: EUR1900 - EUR2200 per month

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 2 maart 2017

Ben jij een junior management assistent die stevig in zijn/ haar schoenen staat? Ben jij het organisatorische geweten van het team en in staat om alert en proactief te ondersteunen? Dan zoeken wij jou!