Logistiek coördinator vacatures

Walters People werft voor een breed aantal logistieke functies en heeft een uitstekend aanbod in vacatures voor logistek coördinator in Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam en Utrecht. Onze gespecialiseerde consultants komen graag met jou in contact om je carrièremogelijkheden te bespreken en jou te adviseren in je zoektocht naar een nieuwe baan.

 

Bekijk onze logistiek coördinator vacatures hieronder:

Zoekresultaten

Logistiek specialist (NL, ENG & FR)

Salaris: EUR42000 - EUR55000 per annum

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 16 oktober 2018

Ben jij een Logistiek Specialist en heb jij ervaring met de agriculturele sector? Kan jij het verschil van maken in een internationale handelsomgeving? Ben jij van Nederlandse orgine, en beheers jij zowel de Engelse als Franse taal vloeiend? Durf jij de uitdaging aan vanuit dit kantoor in Amsterdam?
Transport Planner

Salaris: EUR2300 - EUR2800 per month

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 15 oktober 2018

Wil jij jouw carrière als Transport Planner voortzetten binnen een international gevestigd in de omgeving van Amsterdam? Heb jij ervaring in een soortgelijke functie binnen het transport van medische producten? Durf jij het aan om `s nachts hèt aanspreekpunt op het gebied van transport te zijn? Spreek jij zowel vloeiend Nederlands als Engels? Dan ben jij de Transport Planner die ik zoek!
Logistiek coördinator

Salaris: Negotiable

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 8 oktober 2018

Hoe meer taken, hoe meer plezier? Krijg jij energie van het verbinden van verschillende afdelingen en bewaar jij het overzicht waar anderen afhaken? Heb jij al ervaring als Logistiek Coördinator of denk je dat dit voor jou de volgende stap is? Beheers jij zowel de Nederlands als Engelse taal in woord en geschrift? Dan is de functie van Logistiek Coördinator perfect voor jou!
Export Specialist

Salaris: EUR2500 - EUR3000 per month

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 28 september 2018

Are you an export specialist who is looking for change? Do you have any prior experience in a related field? Are you passionate about performing tasks to the detail of it? We are looking for an Export Specialist who is eager to experience a new challenge. Are you the one?
Loodsmedewerker

Salaris: EUR1600 - EUR2100 per month

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 26 september 2018

Ben jij een aanpakker en kan je goed samenwerken in een team? Heb je een klantvriendelijke houding en kan je zowel in het Nederlands als in het Engels goed communiceren? Wil je een aardig zakcentje verdienen met hoge toeslagen? Dan zoeken wij jou!
Warehouse Agent - Life Sciences

Salaris: Negotiable

Locatie: North Holland

Datum gepost: 24 september 2018

Do you have experience in life sciences? Do you have a keen eye for detail? Do you have experience with Good Distribution practice's? Then you are the warehouse agent we are looking for!
Logistieke Planning en Support

Salaris: EUR2500 - EUR2800 per month

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 24 september 2018

Ben jij een logistieke duizendpoot? Heb jij een HBO werk en denkniveau? Heb jij uitstekende kennis van de Nederlandse en Engels taal? Dan zijn wij op zoek naar jou!