Logistiek coördinator vacatures

Walters People werft voor een breed aantal logistieke functies en heeft een uitstekend aanbod in vacatures voor logistek coördinator in Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam en Utrecht. Onze gespecialiseerde consultants komen graag met jou in contact om je carrièremogelijkheden te bespreken en jou te adviseren in je zoektocht naar een nieuwe baan.

 

Bekijk onze logistiek coördinator vacatures hieronder:

Zoekresultaten

Logistics Coordinator

Salaris: EUR2700 - EUR3200 per month

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 24 maart 2017

Are you excited to join a small team in a young and rapidly growing company ? Do you have an international mind-set and are you intrigued by the food and beverage industry ?
Operations Manager

Salaris: EUR5000 - EUR6000 per month

Locatie: Utrecht

Datum gepost: 9 maart 2017

Spreek jij vloeiend Nederlands en Engels? Heb jij minimaal 5 jaar ervaring gehad in een leidinggevende positie en heb je hierbij uitgebreide kennis van het opzetten en optimaliseren van bedrijfsprocessen in een organisatie? Dan ben jij de Operations Manager die wij zoeken!
Junior Procurement Manager

Salaris: EUR2200 - EUR2700 per month

Locatie: Rotterdam

Datum gepost: 24 februari 2017

Heb jij ervaring in een internationale productie omgeving? Beschik jij over HBO werk -en denk niveau en twee tot drie jaar ervaring als inkoper? Ben je zelfstandig, communicatief sterk, georganiseerd en proactief? Dan ben jij de Junior Procurement Manager die ik zoek!
Commerciele Logistieke HBO Starter

Salaris: EUR2000 - EUR2500 per month

Locatie: Rotterdam

Datum gepost: 24 februari 2017

Ben jij dit jaar afgestudeerd of ben je een starter met een Logistieke achtergrond? Vind jij de logistieke wereld en locomotieven het einde en kun je je redden met de Nederlandse, Engelse en Duitse taal? Dan ben jij degene die ik zoek!