Logistiek coördinator vacatures

Walters People werft voor een breed aantal logistieke functies en heeft een uitstekend aanbod in vacatures voor logistek coördinator in Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam en Utrecht. Onze gespecialiseerde consultants komen graag met jou in contact om je carrièremogelijkheden te bespreken en jou te adviseren in je zoektocht naar een nieuwe baan.

 

Bekijk onze logistiek coördinator vacatures hieronder:

Zoekresultaten

Junior Procurement Manager

Salaris: EUR2200 - EUR2700 per month

Locatie: Rotterdam

Datum gepost: 24 februari 2017

Heb jij ervaring in een internationale productie omgeving? Beschik jij over HBO werk -en denk niveau en twee tot drie jaar ervaring als inkoper? Ben je zelfstandig, communicatief sterk, georganiseerd en proactief? Dan ben jij de Junior Procurement Manager die ik zoek!
Commerciele Logistieke HBO Starter

Salaris: EUR2000 - EUR2500 per month

Locatie: Rotterdam

Datum gepost: 24 februari 2017

Ben jij dit jaar afgestudeerd of ben je een starter met een Logistieke achtergrond? Vind jij de logistieke wereld en locomotieven het einde en kun je je redden met de Nederlandse, Engelse en Duitse taal? Dan ben jij degene die ik zoek!
Road Freight operator

Salaris: EUR1900 - EUR2000 per month

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 21 februari 2017

Our client,a new type of logistics leader meeting the challenges of global trade want to find his new Road Freight Operator.
Faciltair Coordinator

Salaris: EUR2500 - EUR3000 per month

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 27 januari 2017

Kan jij goed het overzicht bewaren, snel schakelen, goed leiding geven en met alle lagen van een groot bedrijf communiceren? Dan ben ik op zoek naar een Facilitair coordinator zoals jij!