Logistiek coördinator vacatures

Walters People werft voor een breed aantal logistieke functies en heeft een uitstekend aanbod in vacatures voor logistek coördinator in Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam en Utrecht. Onze gespecialiseerde consultants komen graag met jou in contact om je carrièremogelijkheden te bespreken en jou te adviseren in je zoektocht naar een nieuwe baan.

 

Bekijk onze logistiek coördinator vacatures hieronder:

Zoekresultaten

Logistiek Coordinator

Salaris: EUR2000 - EUR3500 per month

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 20 januari 2017

Ben jij een kei in het motiveren en enthousiasmeren van anderen? Ben jij een organisatie talent met oog voor detail? Ben jij in staat om samen met anderen de kwantiteit en kwaliteit van de voorraad te waarborgen? Staan optimalisatie en vooruitgang bij jou hoog in het vaandel? Dan zijn wij op zoek naar jou!
Junior logistieke planner

Salaris: EUR2000 - EUR2500 per annum

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 18 januari 2017

Spreek jij vloeiend Nederlands en Engels? Heb je 1 tot 2 jaar ervaring in de logistiek? Ben je analytisch sterk en heb je uitstekende organiserende skills? Dan ben jij de junior logistieke planner die wij zoeken!
Commerciele HBO Starter

Salaris: EUR2000 - EUR2500 per month

Locatie: Rotterdam

Datum gepost: 18 januari 2017

Ben jij dit jaar afgestudeerd of ben je een starter met een Logistieke achtergrond? Vind jij de Logistieke wereld en Locomotieven het einde en kun je je redden met de Nederlandse, Engelse en Duitse taal? Dan ben jij degene die ik zoek!
Transport Coordinator

Salaris: EUR2200 - EUR2700 per month + Onregelmatigheidstoeslag

Locatie: South Holland

Datum gepost: 18 januari 2017

Voor onze opdrachtgever ben ik op zoek naar een Rail Transport Service Coordinator. Het betreft een Europees Transportbedrijf dat werkzaam is binnen de logistieke sector en effectieve oplossingen biedt voor rail concepten. Om dit zo soepel mogelijk te laten verlopen ben ik op zoek naar een Rail Transport Service Coordinator die een toevoeging kan zijn binnen deze organisatie.
Commerciele Logistieke HBO Starter

Salaris: EUR2000 - EUR2500 per month

Locatie: Rotterdam

Datum gepost: 18 januari 2017

Ben jij dit jaar afgestudeerd of ben je een starter met een Logistieke achtergrond? Vind jij de logistieke wereld en locomotieven het einde en kun je je redden met de Nederlandse, Engelse en Duitse taal? Dan ben jij degene die ik zoek!
Transport Specialist

Salaris: EUR3000 - EUR4000 per month

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 22 december 2016

For our international client, an innovative company focused on technology I am looking for a sales employee to take on the German market.
Logistieke HBO Starter

Salaris: EUR2000 - EUR2500 per month

Locatie: South Holland

Datum gepost: 18 januari 2017

Ben jij recent afgestudeerd en heb jij daarbij een logistieke achtergrond? Beheers jij vloeiend Duits, Engels en Nederlands zowel schriftelijk als mondeling? Ben jij klaar om jezelf verder te ontwikkelen in de logistieke branche? Dan jij degene die ik zoek!