Logistiek coördinator vacatures

Walters People werft voor een breed aantal logistieke functies en heeft een uitstekend aanbod in vacatures voor logistek coördinator in Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam en Utrecht. Onze gespecialiseerde consultants komen graag met jou in contact om je carrièremogelijkheden te bespreken en jou te adviseren in je zoektocht naar een nieuwe baan.

 

Bekijk onze logistiek coördinator vacatures hieronder:

Zoekresultaten

Commerciele Logistieke HBO Starter

Salaris: EUR2000 - EUR2500 per month

Locatie: Rotterdam

Datum gepost: 21 november 2016

Ben jij dit jaar afgestudeerd of ben je een starter met een Logistieke achtergrond? Vind jij de Logistieke wereld en Locomotieven het einde en kun je je redden met de Nederlandse, Engelse en Duitse taal? Dan ben jij degene die ik zoek!
Logistiek Coordinator

Salaris: EUR2000 - EUR3500 per month

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 18 november 2016

Ben jij een kei in het motiveren en enthousiasmeren van anderen? Ben jij een organisatie talent met oog voor detail? Ben jij in staat om samen met anderen de kwantiteit en kwaliteit van de voorraad te waarborgen? Staan optimalisatie en vooruitgang bij jou hoog in het vaandel? Dan zijn wij op zoek naar jou!
Order Management Specialist

Salaris: EUR2000 - EUR3500 per month

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 18 november 2016

Are you a strong communicator who is keen on supporting your clients? Are you an experienced order management professional who is able to fully support your clients regarding delivery and shipment processes?
Logistics Coordinator

Salaris: EUR2800 - EUR3500 per month

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 18 november 2016

Are you an expert in motivating others? Are you an organizational talent with an eye for detail? Are optimization and progress at your top priority? Are you able to ensure, along with others, the quantity and quality of the stock. Then you are the Customer Service expert I am looking for!
Transport Coordinator

Salaris: EUR2200 - EUR2700 per month + Onregelmatigheidstoeslag

Locatie: South Holland

Datum gepost: 10 oktober 2016

Voor onze opdrachtgever ben ik op zoek naar een Rail Transport Service Coordinator. Het betreft een Europees Transportbedrijf dat werkzaam is binnen de logistieke sector en effectieve oplossingen biedt voor rail concepten. Om dit zo soepel mogelijk te laten verlopen ben ik op zoek naar een Rail Transport Service Coordinator die een toevoeging kan zijn binnen deze organisatie.