Logistiek coördinator vacatures

Walters People werft voor een breed aantal logistieke functies en heeft een uitstekend aanbod in vacatures voor logistek coördinator in Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam en Utrecht. Onze gespecialiseerde consultants komen graag met jou in contact om je carrièremogelijkheden te bespreken en jou te adviseren in je zoektocht naar een nieuwe baan.

 

Bekijk onze logistiek coördinator vacatures hieronder:

Zoekresultaten

Sales Operator

Salaris: EUR3000 - EUR3500 per month

Locatie: Rotterdam

Datum gepost: 22 februari 2019

Voel jij je helemaal thuis in een dynamische, internationale omgeving? Ben jij een klantgerichte Sales Operator, ondernemend en kun je goed presteren onder druk? Spreek je naast Nederlands ook vloeiend Engels en bij voorkeur nog een derde vreemde taal? Dan ben jij de Sales Operator die ik zoek! Voor een internationaal concern zoek ik een Sales Operator waarbij je samen met je collega’s van de buitendienst verantwoordelijk bent voor het verlenen van de beste service aan je klanten.
Commercieel Expediteur (wegtransport)

Salaris: EUR2600 - EUR2800 per annum

Locatie: Rotterdam

Datum gepost: 18 februari 2019

Als Commercieel Expediteur (wegtransport) kom je te werken op de afdeling wegtransport. Binnen dit hechte team maak je deel uit van een afdeling waarin iedereen zijn eigen commerciële en operationele verantwoordelijkheden heeft. Als Commercieel Expediteur (wegtransport) ben je de schakel tussen verladers en vervoerders en zorg je als Commercieel Expediteur (wegtransport) ervoor dat zowel deelladingen als complete ladingen op de juiste plaats en tijd bij onze klanten worden bezorgd.