Juridisch secretaresse vacatures

Walters People werft voor een breed aantal management ondersteunende functies en heeft een uitstekend aanbod in vacatures voor juridisch secretaresse in Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam en Utrecht. Onze gespecialiseerde business support consultants komen graag met jou in contact om je carrièremogelijkheden te bespreken en jou te adviseren in je zoektocht naar een nieuwe baan.

 

Bekijk onze juridisch secretaresse vacatures hieronder:

Zoekresultaten

Notarieel Secretaresse

Salaris: EUR2500 - EUR3000 per month

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 25 november 2016

Voor een notariskantoor in Amsterdam ben ik op zoek naar een Notarieel Secretaresse. Ben jij accuraat, proactief en hou je van zelfsstandigheid? Heb je daarnaast minimaal 3 jaar ervaring in een soortgelijke functie en ben je klaar voor een nieuwe uitdaging? Dan ben ik op zoek naar jou!
Juridisch/ Notarieel secretaresse

Salaris: EUR2000 - EUR3500 per month

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 18 november 2016

Ben jij de juridisch/ notarieel secretaresse die ik zoek? Weet jij van aanpakken, ben jij accuraat, integer, kan jij goed werken met deadlines en hou jij van een uitdaging. Dan ben ik opzoek naar een juridisch secretaresse als jij!
Juridisch Notarieel secretaresse

Salaris: Negotiable

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 10 november 2016

Ben jij de juridisch/notarieel secretaresse die ik zoek? Weet jij van aanpakken, ben jij accuraat, integer, kan jij goed werken met deadlines en hou jij van een uitdaging? Dan ben ik opzoek naar een Juridisch Secretaresse als jij!