Juridisch secretaresse vacatures

Walters People werft voor een breed aantal management ondersteunende functies en heeft een uitstekend aanbod in vacatures voor juridisch secretaresse in Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam en Utrecht. Onze gespecialiseerde business support consultants komen graag met jou in contact om je carrièremogelijkheden te bespreken en jou te adviseren in je zoektocht naar een nieuwe baan.

 

Bekijk onze juridisch secretaresse vacatures hieronder:

Zoekresultaten

Secretaresse

Salaris: EUR1900 - EUR2400 per month

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 14 oktober 2016

Ben jij accuraat? Proactief? En een eche aanpakker? Heb je daarnaast tot 3 jaar ervaring binnen een ondersteunende functie binnen de zakelijke of juridische dienstverlening? Dan ben jij degene die ik zoek!
Juridisch Secretaresse Arbeidsrecht

Salaris: EUR26000 - EUR30000 per annum

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 12 oktober 2016

Heb jij ervaring in de juridische dienstverlening? Heb jij kennis met (arbeids)recht? Biedt jij graga ondersteuning aan je collega's? Dan zijn wij per direct op zoek naar de Juridisch Secretaresse zoals jij!
Juridisch Secretaresse

Salaris: EUR2000 - EUR2500 per month

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 3 oktober 2016

Ben jij goed in plannen? Vind jij het leuk om meetings te organiseren? Ben jij juridisch onderlegd? Kan jij ordelijk en secuur werken? Dan zijn wij op zoek naar een juridisch secretaresse zoals jij!
Notarieel Secretaresse

Salaris: EUR2500 - EUR3000 per month

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 30 september 2016

Voor een notariskantoor in Amsterdam ben ik op zoek naar een Notarieel Secretaresse. Ben jij accuraat, proactief en hou je van zelfsstandigheid? Heb je daarnaast minimaal 3 jaar ervaring in een soortgelijke functie en ben je klaar voor een nieuwe uitdaging? Dan ben ik op zoek naar jou!
Juridisch secretaresse

Salaris: EUR2500 - EUR3000 per month

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 30 september 2016

Heb jij affiniteit met vastgoed, ben jij goed in het doen van onderzoek, Wil jij graag deel uitmaken van een professioneel team en heb jij een juridische achtergrond? Dan zijn wij opzoek naar een secretaresse zoals jij!