Juridisch secretaresse vacatures

Walters People werft voor een breed aantal management ondersteunende functies en heeft een uitstekend aanbod in vacatures voor juridisch secretaresse in Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam en Utrecht. Onze gespecialiseerde business support consultants komen graag met jou in contact om je carrièremogelijkheden te bespreken en jou te adviseren in je zoektocht naar een nieuwe baan.

 

Bekijk onze juridisch secretaresse vacatures hieronder:

Zoekresultaten

Juridisch Assistent

Salaris: EUR2000 - EUR2800 per month

Locatie: Rotterdam

Datum gepost: 16 mei 2018

Ben jij op zoek naar een volgende stap in jouw carrière als Juridisch Assistent? Heb jij ongeveer een jaar ervaring opgedaan in een secretariële rol binnen de advocatuur? Heb jij gevoel voor verhoudingen en ben je van nature dienstverlenend ingesteld? Dan ben jij de Juridisch Assistent die ik zoek!
Secretariële Zomerkrachten

Salaris: EUR1800 - EUR2300 per month

Locatie: Rotterdam

Datum gepost: 16 mei 2018

Ben jij op zoek naar een tijdelijke baan als Secretaresse voor de zomerperiode? Spreek jij Nederlands en Engels vloeiend? Heb jij ervaring met tijdelijke opdrachten (bijvoorbeeld ter ondersteuning van projecten? Dan ben jij de Secretariële Zomerkracht die ik zoek!
Juridisch Secretaresse

Salaris: EUR2300 - EUR3500 per month

Locatie: Rotterdam

Datum gepost: 30 april 2018

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als secretaresse in de juridische sector? Weet jij van aanpakken? Heb jij minimaal Havo als vooropleiding en heb jij ruime ervaring in grote organisaties als Juridisch Secretaresse? Ben jij accuraat, integer en kan jij goed werken met deadlines? Dan ben ik op zoek naar een Juridisch Secretaresse als jij!
Junior Secretaresse

Salaris: EUR1800 - EUR2300 per month

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 25 april 2018

Wil je een nieuwe uitdaging aan als Junior Secretaresse? Ben je organisatorisch sterk en kun je goed plannen? Heb je een afgeronde MBO4 diploma of hoger en enkele jaren relevante werkervaring? Dan ben jij de secretaresse die wij zoeken!