Juridisch secretaresse vacatures

Walters People werft voor een breed aantal management ondersteunende functies en heeft een uitstekend aanbod in vacatures voor juridisch secretaresse in Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam en Utrecht. Onze gespecialiseerde business support consultants komen graag met jou in contact om je carrièremogelijkheden te bespreken en jou te adviseren in je zoektocht naar een nieuwe baan.

 

Bekijk onze juridisch secretaresse vacatures hieronder:

Zoekresultaten

Notarieel Secretaresse

Salaris: EUR2500 - EUR3000 per month

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 23 januari 2017

Voor een notariskantoor in Amsterdam ben ik op zoek naar een Notarieel Secretaresse. Ben jij accuraat, proactief en hou je van zelfsstandigheid? Heb je daarnaast minimaal 3 jaar ervaring in een soortgelijke functie en ben je klaar voor een nieuwe uitdaging? Dan ben ik op zoek naar jou!
Personal Assistant Juridische dienstverlening

Salaris: EUR40000 - EUR47000 per annum

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 20 januari 2017

Ben jij een Personal Assistant met ervaring binnen de zakelijke en de juridische dienstverlening? Ben jij snel in staat om zelfstandig te werken en spreek je naast Nederlands vloeiend Engels? Dan zijn wij per direct op zoek naar jou!
Juridisch Secretaresse Arbeidsrecht

Salaris: EUR26000 - EUR30000 per annum

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 20 januari 2017

Heb jij ervaring in de juridische dienstverlening? Heb jij kennis met het (arbeids)recht? Bied jij graag ondersteuning aan je collega's? Dan zijn wij per direct op zoek naar een juridisch secretaresse zoals jij!
Juridisch Secretaresse Procespraktijk

Salaris: EUR31000 - EUR37000 per annum

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 17 januari 2017

Ben jij een secretaresse met ervaring binnen de zakelijke en de juridische dienstverlening? Heb je gewerkt in een procespraktijk? Ben jij snel in staat om zelfstandig te werken en spreek je naast Nederlands vloeiend Engels? Dan zijn wij per direct op zoek naar jou.