IT helpdesk vacatures

Walters People werft voor een breed aantal ondersteunende functies en heeft een uitstekend aanbod in IT helpdesk vacatures in Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam en Utrecht. Onze gespecialiseerde business support consultants komen graag met jou in contact om je carrièremogelijkheden te bespreken en jou te adviseren in je zoektocht naar een nieuwe baan.

 

Bekijk onze IT helpdesk vacatures hieronder:

Zoekresultaten

IT Deskside Support Agent

Salaris: EUR2700 - EUR3000 per annum

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 31 januari 2019

Als IT Deskside Support Agent ben jij voor onze opdrachtgever het gezicht van de ICT afdeling. Je zal het eerste aanspreekpunt zijn in de organisatie aangaande de vragen rondom de in gebruik zijnde ICT middelen en applicaties en geeft hier ondersteuning op. Je vormt ook bemiddeling uit tussen het hoofdkantoor in Londen, daar waar de IT word gemanaged, en de vestiging in Amsterdam. Je adviseert gebruikers en management over veilig gebruik van ICT, databases/websites en communicatiemiddelen.
ICT Support Engineer

Salaris: EUR2200 - EUR2700 per annum

Locatie: Haarlem

Datum gepost: 31 januari 2019

Als ICT Support Engineer ben jij voor onze opdrachtgever het gezicht van de ICT afdeling naar de interne klant. Je zal het eerste aanspreekpunt zijn in de organisatie aangaande de vragen rondom de in gebruik zijnde ICT middelen en applicaties en geeft hier ondersteuning op.
Desktop Support Technician

Salaris: EUR2300 - EUR2700 per month

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 30 januari 2019

As a Desktop Support Technician you assist our workforce with technology requests and problem resolution. You’re skilled at listening to identify employee needs, and you bring enthusiasm to interactions and solutions.
Field Service Engineer

Salaris: EUR2800 - EUR3500 per annum

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 30 januari 2019

De Database Support Specialist maakt deel uit van het Systems-team dat verantwoordelijk is voor het ontwikkelen, bouwen, installeren en onderhouden van de eigen technologie van onze klant. De Database Support Specialist zal nauw samenwerken met de Software Architect, Group Leader Customer Services en de projectleiders. Dit is DE kans voor jou om jouw werk te doen over de hele wereld, want 50% van jouw tijd zal je op locatie zitten bij de eindklant! Hoe mooi is dat?
Allround HR Medewerker

Salaris: Negotiable

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 25 januari 2019

Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging? Heb jij altijd al gewild om bij een organistie te werken waar geen dag hetzelfde is? Ben jij leergierig, administratief sterk, communicatief en georganiseerd? Lees dan gauw verder!
IT Manager

Salaris: EUR3800 - EUR4800 per annum

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 21 januari 2019

Tijd is geld, zeggen ze. Maar dat is niet waar: het is veel belangrijker dan dat. Tijd is niet te koop, zelfs niet met al het geld van de wereld. Daarom moeten we héél zorgvuldig en gewetensvol met onze tijd omspringen. En dat is - in essentie - wat onze opdrachtgever doet: zij haalt het beste uit ieders tijd. Daarmee maakt zij arbeid bevredigender, duurzamer en effectiever.