IT helpdesk vacatures

Walters People werft voor een breed aantal ondersteunende functies en heeft een uitstekend aanbod in IT helpdesk vacatures in Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam en Utrecht. Onze gespecialiseerde business support consultants komen graag met jou in contact om je carrièremogelijkheden te bespreken en jou te adviseren in je zoektocht naar een nieuwe baan.

 

Bekijk onze IT helpdesk vacatures hieronder:

Zoekresultaten

Servicedesk Professional

Salaris: EUR25000 - EUR65000 per annum

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 9 oktober 2018

Zit jij goed, of kan het beter als servicedesk professional? Of jij nou net afgestudeerd bent en net op een IT gerelateerde helpdesk zit, of jij bent een zeer ervaren manager op dat gebied: wij weten jou nog verder te brengen in jouw vakgebied. 1e, 2e of 3e lijns medewerker of teamlead, of een combinatie van ICT
DevOps Engineer

Salaris: EUR50000 - EUR68000 per annum

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 9 oktober 2018

Heb jij een vernieuwende blik op technisch applicatiebeheer om jouw nieuwe werkgever in de zevende hemel te brengen?
IT Sales Support

Salaris: EUR2200 - EUR2700 per month

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 26 september 2018

Wil jij als nieuwe IT Sales Support de wereld veroveren? Ben jij het talent dat mensen zowel telefonisch als per mail te woord staat? Spreek jij vloeiend Nederlands en Engels? Dan ben jij de IT Sales Support die wij zoeken!
IT Support Engineer

Salaris: EUR2150 - EUR2200 per month

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 19 september 2018

Als IT Support Engineer bij een snel groeiende organisatie ben je verantwoordelijk voor de ondersteuning van IT gerelateerde vragen. Ben je oplossingsgericht en geniet je ervan om in contact te zijn met verschillende mensen? Werk je graag in een dynamische omgeving? Dan is deze positie zeker interessant voor jou!