HR assistent vacatures

Walters People werft voor een breed aantal ondersteunende functies en heeft een uitstekend aanbod in vacatures voor HR assistent in Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam en Utrecht. Onze gespecialiseerde business support consultants komen graag met jou in contact om je carrièremogelijkheden te bespreken en jou te adviseren in je zoektocht naar een baan als HR assistent.

 

Bekijk onze vacatures voor HR support hieronder:

Zoekresultaten

Recruiter

Salaris: EUR2500 - EUR3500 per month

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 25 april 2018

Wil je een nieuwe uitdaging aan als Recruiter? Ben je echt een netwerker en hou je van salestargets? Ben je stressbestendig en ambitieus? Wil jij jezelf graag verder ontwikkelen? Dan zijn wij op zoek naar een Recruiter zoals jij!
Junior HR Assistant

Salaris: EUR2200 - EUR2600 per annum

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 23 april 2018

Heb jij een afgeronde opleiding richting HRM en minimaal 1 jaar ervaring op het gebied van HR administratie? Ben jij accuraat, stressbestendig en heb jij een proactieve houding? Ondersteun je graag gedurende projecten en heb je affiniteit met payroll administratie? Dan ben jij de Junior HR Assistant waar wij naar op zoek zijn!
HR Assistent

Salaris: EUR2200 - EUR2500 per month

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 10 april 2018

Ben jij een enthousiaste HR starter en ben je voor minimaal 32 uur beschikbaar? Werk je graag binnen een dynamische omgeving en weet je ten alle tijden het overzicht te behouden? Lees dan gauw verder!
HR Advisor Payroll

Salaris: EUR2800 - EUR3500 per month

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 2 mei 2018

My client, an international organisation is looking for an HR Advisor/ Payroll Specialist.