HR assistent vacatures

Walters People werft voor een breed aantal ondersteunende functies en heeft een uitstekend aanbod in vacatures voor HR assistent in Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam en Utrecht. Onze gespecialiseerde business support consultants komen graag met jou in contact om je carrièremogelijkheden te bespreken en jou te adviseren in je zoektocht naar een baan als HR assistent.

 

Bekijk onze vacatures voor HR support hieronder:

Zoekresultaten

Parttime personeelsplanner

Salaris: EUR2300 - EUR3100 per month

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 10 december 2018

Wil jij aan de slag als parttime personeelsplanner bij een gave organisatie in hartje Amsterdam? Ben jij qua administratie en planning ongeƫvenaard sterk? Spreek jij zowel Nederlands als Engels? Lees verder en wie weet ben jij de parttime personeelsplanner die wij zoeken!
HR Assistant

Salaris: EUR2200 - EUR2500 per month

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 30 november 2018

Ben jij een enthousiaste HR Starter en ben je voor minimaal 32 uur beschikbaar? Werk je graag binnen een dynamische omgeving en weet je ten alle tijden het overzicht te behouden? Lees dan gauw verder!
Parttime Junior HR-assistent

Salaris: EUR2200 - EUR2300 per month

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 14 november 2018

Ben jij een enthousiaste HR starter en ben je voor minimaal 16-24 beschikbaar is? Werk je graag binnen een dynamische omgeving en weet je ten alle tijden het overzicht te behouden? Lees dan gauw verder!
HR / Payroll Medewerker (Parttime)

Salaris: EUR2500 - EUR2800 per month

Locatie: Weesp

Datum gepost: 1 november 2018

Ben jij op zoek naar een nieuwe HR-uitdaging binnen een klein team, waarbij jij actief bijdraagt aan de inrichting van payroll- en HR-processen? Voel jij je thuis in een dynamische en internationale organisatie die in volle verandering is? Ben jij optimistisch ingesteld, hands-on, gedreven en met zin voor initiatief? Lees dan snel verder!