HR assistent vacatures

Walters People werft voor een breed aantal ondersteunende functies en heeft een uitstekend aanbod in vacatures voor HR assistent in Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam en Utrecht. Onze gespecialiseerde business support consultants komen graag met jou in contact om je carrièremogelijkheden te bespreken en jou te adviseren in je zoektocht naar een baan als HR assistent.

 

Bekijk onze vacatures voor HR support hieronder:

Zoekresultaten

Junior HR Assistant

Salaris: EUR2200 - EUR2600 per annum

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 16 augustus 2018

Heb jij een afgeronde opleiding richting HRM en minimaal 1 jaar ervaring op het gebied van HR administratie? Ben jij accuraat, stressbestendig en heb jij een proactieve houding? Ondersteun je graag gedurende projecten en heb je affiniteit met payroll administratie? Dan ben jij de Junior HR Assistant waar wij naar op zoek zijn!
HR Representative

Salaris: EUR2400 - EUR2600 per month

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 3 augustus 2018

Ben jij op zoek naar een leuke HR-baan in een klein en hecht team? Ben jij administratief sterk en zet jij graag de puntjes op de i? Spreek en schrijf jij bovendien vloeiend Nederlands en Engels? Dan ben jij de HR Representative die wij zoeken!
Parttime Recruiter

Salaris: EUR2300 - EUR2500 per month

Locatie: Amersfoort

Datum gepost: 3 augustus 2018

Heb jij een passie voor recruitment en ben je op zoek naar een deeltijdse baan? Kan jij goed omgaan met hectiek en vind jij het fijn om structuur aan te brengen in de chaos? Ben jij flexibel en beschik jij over een flinke dosis humor? Dan ben jij de Parttime Recruiter die wij zoeken!
HR medewerker administratie

Salaris: EUR1800 - EUR2200 per month

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 3 augustus 2018

Voor een snel groeiende internationale organisatie, ben ik per direct op zoek naar een HR starter. Ben jij iemand die net zijn opleiding HRM heeft afgerond en op zoek is naar een baan? Neem dan meteen contact op!
Internationale HR Specialist

Salaris: EUR3000 - EUR3500 per month

Locatie: Hoofddorp

Datum gepost: 3 augustus 2018

Ben jij een proactieve en zelfstandige HR Specialist met minstens drie jaar HR-ervaring in een internationale omgeving? Ben jij op zoek naar een uitdagende functie in een dynamische en snelgroeiende organisatie? Vind jij het leuk om structuur aan te brengen en processen te verbeteren? Sta jij stevig in je schoenen en ben jij communicatief sterk in zowel het Nederlands als het Engels? Dan ben jij de Internationale HR Specialist die wij zoeken!
Recruiter

Salaris: Negotiable

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 3 augustus 2018

Are you self driven, innovative and experienced in (Corporate) Recruitment? Are you keen on developing yourself as Corporate Recruiter in a fast paced growing environment? Do you have for over three years Recruitment experience on International level? In that case we are looking forward to meet you.
HR Medewerker

Salaris: EUR2250 - EUR2800 per month + Reiskosten

Locatie: Tiel

Datum gepost: 31 juli 2018

Heb jij een afgeronde MBO4 of HBO opleiding in de richting van MER, HR of gerelateerd? Ben jij daarnaast per direct of snel beschikbaar voor een nieuwe uitdaging als HR Medewerker? Woon jij daarnaast ook nog in de omgeving van Tiel? Lees dan snel verder!
HR Generalist binnen een internationale organisatie

Salaris: Negotiable

Locatie: Amersfoort

Datum gepost: 31 juli 2018

Heb jij ervaring op het gebied van HR administratie en ben je klaar voor een nieuwe stap? Werk je snel en nauwkeurig en ben je graag eerste aanspreekpunt voor HR gerelateerde vragen? Dan zijn wij op zoek naar een HR Assistant zoals jij!
HR Officer

Salaris: EUR2700 - EUR3400 per month

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 27 juli 2018

Voor een snel groeiende internationale organisatie, ben ik per direct op zoek naar een HR Officer!