HR assistent vacatures

Walters People werft voor een breed aantal ondersteunende functies en heeft een uitstekend aanbod in vacatures voor HR assistent in Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam en Utrecht. Onze gespecialiseerde business support consultants komen graag met jou in contact om je carrièremogelijkheden te bespreken en jou te adviseren in je zoektocht naar een baan als HR assistent.

 

Bekijk onze vacatures voor HR support hieronder:

Zoekresultaten

HR Medewerker

Salaris: Negotiable

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 10 januari 2017

Ben jij bekend met complex agenda beheer, het onderhouden van contact met werving en selectie bureaus en het plannen van sollicitatiegesprekken? Heb jij een HBO opleiding en minimaal drie jaar ervaring binnen de zakelijke dienstverlening? Dan zijn wij op zoek naar een HR Medewerker zoals jij!
Assistant HR Manager

Salaris: EUR1800 - EUR2300 per month

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 9 januari 2017

Wil jij graag de rechter hand zijn van de HR Manager? Ben jij leergierig, pik jij werkzaamheden snel op en heb jij een flexibele instelling? Dan zijn wij op zoek naar een HR Assistant zoals jij!
HR medewerker starter

Salaris: EUR1800 - EUR2200 per month

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 3 januari 2017

Voor een snel groeiende internationale organisatie, ben ik per direct opzoek naar een HR starter. Ben jij iemand die net zijn opleiding HRM heeft afgerond en opzoek is naar een baan. Neem dan meteen contact op!