HBO-starter en WO-starter vacatures

Walters People werft voor een breed aantal startersfuncties en heeft een uitstekend aanbod in HBO-starter en WO-starter vacatures in Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam en Utrecht. Onze gespecialiseerde business support consultants komen graag met jou in contact om je carrièremogelijkheden te bespreken en jou te adviseren in je zoektocht naar je eerste baan.

 

Bekijk onze HBO-starter en WO-starter vacatures hieronder:

Zoekresultaten

Financieel HBO starter

Salaris: Negotiable

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 18 februari 2019

Ben jij een ambitieuze HBO starter met een financiële achtergrond en ben je op zoek naar een leerzame baan bij toonaangevende bedrijven met een mooi startsalaris? Dan zijn wij op zoek naar jou!
Senior IT System Administrator

Salaris: EUR3000 - EUR4000 per annum

Locatie: Hilversum

Datum gepost: 28 januari 2019

Voor een interessante opdrachtgever in Hilversum met een specialisatie in Cloud Computing zijn wij op zoek naar een Senior IT System Administrator. Ben jij de IT verbinder binnen deze organisatie die wij zoeken, relevant HBO geschoold en ervaren? Lees dan verder!
Rechten (Werk) Student

Salaris: Up to EUR2500 per month

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 25 januari 2019

Ben jij een analytische en gedreven Rechten student die nauwkeurig te werk gaat en makkelijk verbanden kan leggen? Voor een internationale organisatie op het gebied van verzekeringen in Amsterdam ben ik op zoek naar een Rechten student voor een tijdelijk Compliance Project voor 16-32 uur. Ben jij de Rechten student die we zoeken? Lees dan gauw verder!
Financieel HBO starter

Salaris: Negotiable

Locatie: North Holland

Datum gepost: 18 februari 2019

Financieel HBO starter Ben jij een ambitieuze HBO starter met een financien je op zoek naar een leerzame baan bij toonaangevende bedrijven met een mooi startsalaris? Dan zijn wij op zoek naar jou!