Export en import medewerker vacatures

Walters People werft voor een breed aantal supply chain functies en heeft een uitstekend aanbod in vacatures voor export en import medewerker in Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam en Utrecht. Onze gespecialiseerde business support consultants komen graag met jou in contact om je carrièremogelijkheden te bespreken en jou te adviseren in je zoektocht naar een nieuwe baan.

 

Bekijk onze export en import medewerker vacatures hieronder:

Zoekresultaten

Import Mederwerker Lucht/Zee Vracht

Salaris: EUR2400 - EUR2800 per month

Locatie: Schiphol-Rijk

Datum gepost: 17 december 2018

Heb jij ervaring in de lucht/zee vracht? Ben jij klantgericht? Heb jij kennis van douane documenten? Dan ben jij de Import Mederwerker die wij zoeken!
Loodsmedewerker luchtvracht

Salaris: Up to EUR10 per hour + toeslagen

Locatie: Schiphol-Rijk

Datum gepost: 21 november 2018

Sta jij sterk in je schoenen en wil jij als loodsmedewerker luchtvracht jouw steentje bijdragen bij het internationale transport voor meer dan 20 luchtvaart maatschappijen? Ben jij zowel fisiek als mentaal in staat opgebouwde vracht zo efficiƫnt mogelijk in te delen? Spreek jij Nederlands en woon jij in de omgeving van Schiphol / Amsterdam? Dan ben jij de loodsmedewerker luchtvracht die ik zoek!
Junior Operator

Salaris: EUR2000 - EUR2300 per month

Locatie: Rotterdam

Datum gepost: 24 oktober 2018

Heb jij een afgeronde Hbo-opleiding (of ben je bijna klaar) in de richting van International Business / Trade Management of Logistics? Beheers jij de Engelse en Nederlandse taal vloeiend en zoek je naar een baan in een dynamische en hectische omgeving waar geen dag hetzelfde is? Dan is Junior Operator perfect voor jou!