Export en import medewerker vacatures

Walters People werft voor een breed aantal supply chain functies en heeft een uitstekend aanbod in vacatures voor export en import medewerker in Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam en Utrecht. Onze gespecialiseerde business support consultants komen graag met jou in contact om je carrièremogelijkheden te bespreken en jou te adviseren in je zoektocht naar een nieuwe baan.

 

Bekijk onze export en import medewerker vacatures hieronder:

Zoekresultaten

Allround Expediteur

Salaris: EUR2200 - EUR2800 per month

Locatie: Rotterdam

Datum gepost: 2 december 2016

Ben jij opzoek naar nieuwe uitdaging en heb jij minimaal 3 jaar ervaring als expediteur? Ben jij Service- en klantgericht, accuraat, enthousiast? Houd jij van een no-nonsense cultuur en heb je geen 9-5 mentaliteit? Dan ben jij de Allround Expediteur waar ik naar opzoek ben!
Account Manager Binnendienst

Salaris: EUR1800 - EUR2000 per month

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 1 december 2016

Ben jij commercieel, servicegericht en doelgericht? Wil jij werken in een groot targetgerichte omgeving en weet jij van aanpakken? Dan ben jij de account manager binnendienst die wij zoeken!
Account Manager Buitendienst

Salaris: EUR3000 - EUR4000 per month

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 25 november 2016

Gedreven, commercieel en doelgericht dat zijn de kwaliteiten die jij in huis hebt. Daarnaast heb jij kennis van verkopen, targets en ben verdiept je graag in de marktkennis om je omzet te verhogen.