Export en import medewerker vacatures

Walters People werft voor een breed aantal supply chain functies en heeft een uitstekend aanbod in vacatures voor export en import medewerker in Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam en Utrecht. Onze gespecialiseerde business support consultants komen graag met jou in contact om je carrièremogelijkheden te bespreken en jou te adviseren in je zoektocht naar een nieuwe baan.

 

Bekijk onze export en import medewerker vacatures hieronder:

Zoekresultaten

Export medewerker

Salaris: EUR2700 - EUR2800 per month

Locatie: Rotterdam

Datum gepost: 21 oktober 2016

Heb jij ervaring met douane formailteiten en als export medewerker? Ben jij een harde werker met een no-nonsense mentaliteit, maar die wel van gezelligheid houdt? Dan ben jij de export medewerker die ik zoek!
Import medewerker

Salaris: EUR2600 - EUR2900 per month

Locatie: Rotterdam

Datum gepost: 17 oktober 2016

Voor onze opdrachtgever in Ridderkerk ben ik op zoek naar een Import medewerker. Het beteft een uitdagende fulltime functie binnen de Freight Forwarding afdeling. Ben jij de import medewerker waar ik naar op zoek ben?
Account Manager Binnendienst

Salaris: EUR1800 - EUR2000 per month

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 3 oktober 2016

Ben jij commercieel, servicegericht en doelgericht? Wil jij werken in een groot targetgerichte omgeving en weet jij van aanpakken? Dan ben jij de account manager binnendienst die wij zoeken!
Account Manager Buitendienst

Salaris: EUR3000 - EUR4000 per month

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 30 september 2016

Gedreven, commercieel en doelgericht dat zijn de kwaliteiten die jij in huis hebt. Daarnaast heb jij kennis van verkopen, targets en ben verdiept je graag in de marktkennis om je omzet te verhogen.
Declarant Douane afdeling

Salaris: EUR2300 - EUR2800 per month

Locatie: Rotterdam

Datum gepost: 19 oktober 2016

Voor onze opdrachtgever in Ridderkerk ben ik op zeer korte termijn op zoek naar een Declarant op de Douane afdeling. Het betreft een logistieke dienstverlener met air/ocean freight forwarding, distributie, opslag, warehouse en supply chain management. Als Declarant zorg je ervoor dat alle douane-aangiften en formaliteiten voor Freight Forwarding en Contract Logistics worden verzorgt. .