Data entry medewerker vacatures

Walters People werft voor een breed aantal data entry functies en heeft een uitstekend aanbod aan vacatures voor data entry medewerker in Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam en Utrecht. Onze gespecialiseerde business support consultants komen graag met jou in contact om je carrièremogelijkheden te bespreken en jou te adviseren in je zoektocht naar een nieuwe baan.

 

Bekijk onze data entry medewerker vacatures hieronder:

Zoekresultaten

Notarieel Secretaresse

Salaris: EUR2500 - EUR3000 per month

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 25 november 2016

Voor een notariskantoor in Amsterdam ben ik op zoek naar een Notarieel Secretaresse. Ben jij accuraat, proactief en hou je van zelfsstandigheid? Heb je daarnaast minimaal 3 jaar ervaring in een soortgelijke functie en ben je klaar voor een nieuwe uitdaging? Dan ben ik op zoek naar jou!
Secretaresse

Salaris: EUR1900 - EUR2400 per month

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 18 november 2016

Ben jij accuraat? Proactief? En een eche aanpakker? Heb je daarnaast tot 3 jaar ervaring binnen een ondersteunende functie binnen de zakelijke of juridische dienstverlening? Dan ben jij degene die ik zoek!
Juridisch/ Notarieel secretaresse

Salaris: EUR2000 - EUR3500 per month

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 18 november 2016

Ben jij de juridisch/ notarieel secretaresse die ik zoek? Weet jij van aanpakken, ben jij accuraat, integer, kan jij goed werken met deadlines en hou jij van een uitdaging. Dan ben ik opzoek naar een juridisch secretaresse als jij!
Juridisch Notarieel secretaresse

Salaris: Negotiable

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 10 november 2016

Ben jij de juridisch/notarieel secretaresse die ik zoek? Weet jij van aanpakken, ben jij accuraat, integer, kan jij goed werken met deadlines en hou jij van een uitdaging? Dan ben ik opzoek naar een Juridisch Secretaresse als jij!