Data entry medewerker vacatures

Walters People werft voor een breed aantal data entry functies en heeft een uitstekend aanbod aan vacatures voor data entry medewerker in Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam en Utrecht. Onze gespecialiseerde business support consultants komen graag met jou in contact om je carrièremogelijkheden te bespreken en jou te adviseren in je zoektocht naar een nieuwe baan.

 

Bekijk onze data entry medewerker vacatures hieronder:

Zoekresultaten

Juridisch Float Secretaresse

Salaris: Negotiable

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 23 maart 2017

Heb jij ervaring binnen internationale advocatenkantoren? Heb jij een flexibele, sociale en proactieve werkhouding? Kan jij zelfstandig werken? Dan zijn wij op zoek naar jou als float secretaresse!
Personal Assistant Juridische dienstverlening

Salaris: EUR40000 - EUR47000 per annum

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 13 maart 2017

Ben jij een Personal Assistant met ervaring binnen de zakelijke en de juridische dienstverlening? Ben jij snel in staat om zelfstandig te werken en spreek je naast Nederlands vloeiend Engels? Dan zijn wij per direct op zoek naar jou!
Juridisch Secretaresse Procespraktijk

Salaris: EUR31000 - EUR37000 per annum

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 23 maart 2017

Ben jij een secretaresse met ervaring binnen de zakelijke en de juridische dienstverlening? Heb je gewerkt in een procespraktijk? Ben jij snel in staat om zelfstandig te werken en spreek je naast Nederlands vloeiend Engels? Dan zijn wij per direct op zoek naar jou.
Juridisch secretaresse

Salaris: EUR2500 - EUR3500 per month

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 15 maart 2017

Ben jij een secretaresse met een juridische achtergrond en meerdere jaren ervaring? Wil jij de uitdaging aangaan om in een internationaal kantoor aan de slag te gaan? Dan zoeken wij jou!
Administrative Coordinator

Salaris: EUR2500 - EUR3500 per month

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 13 maart 2017

We are looking for an Administrative Coordinator fluent in Dutch and English whom is available right away!