Data entry medewerker vacatures

Walters People werft voor een breed aantal data entry functies en heeft een uitstekend aanbod aan vacatures voor data entry medewerker in Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam en Utrecht. Onze gespecialiseerde business support consultants komen graag met jou in contact om je carrièremogelijkheden te bespreken en jou te adviseren in je zoektocht naar een nieuwe baan.

 

Bekijk onze data entry medewerker vacatures hieronder:

Zoekresultaten

Juridisch/ Notarieel Secretaresse

Salaris: EUR2000 - EUR3500 per month

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 10 oktober 2018

Ben jij de Juridisch/Notarieel Secretaresse die ik zoek? Weet jij van aanpakken, ben jij accuraat, integer, kan jij goed werken met deadlines en hou jij van een uitdaging. Dan ben ik op zoek naar een Juridisch Secretaresse als jij!
Team Secretaresse

Salaris: Negotiable

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 3 oktober 2018

Heb jij 2+ jaar ervaring als een Team Secretaresse? Ben jij administratief sterk? Kun jij snel schakelen en neem jij graag iniatief? Dan ben ik op zoek naar een Team Secretaresse zoals jij!
Team Manager Secretariaat

Salaris: Negotiable

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 2 oktober 2018

Heb jij 5+ jaar ervaring als een Team Manager. Ben jij een sterke Business Partner, heb jij bestuurlijk inzicht en kan jij goed multi tasken. Dan ben ik op zoek naar jou!
Legal Secretary

Salaris: EUR2500 - EUR3000 per month

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 28 september 2018

Heb jij een juridische achtergrond en ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging in de juridische sector? Ben jij dienstverlenend, hands-on, georganiseerd en flexibel? Vind jij het fijn om anderen te ontzorgen en om tal van administratieve taken op te pakken? Dan ben jij de Legal Secretary die wij zoeken!