Data entry medewerker vacatures

Walters People werft voor een breed aantal data entry functies en heeft een uitstekend aanbod aan vacatures voor data entry medewerker in Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam en Utrecht. Onze gespecialiseerde business support consultants komen graag met jou in contact om je carrièremogelijkheden te bespreken en jou te adviseren in je zoektocht naar een nieuwe baan.

 

Bekijk onze data entry medewerker vacatures hieronder:

Zoekresultaten

Export medewerker

Salaris: EUR2700 - EUR2800 per month

Locatie: Rotterdam

Datum gepost: 21 oktober 2016

Heb jij ervaring met douane formailteiten en als export medewerker? Ben jij een harde werker met een no-nonsense mentaliteit, maar die wel van gezelligheid houdt? Dan ben jij de export medewerker die ik zoek!
Junior Allround Financieel Medewerker

Salaris: Negotiable

Locatie: Maarssen

Datum gepost: 21 oktober 2016

Voor een snelgroeiend IT dienstverlener in Maarssen ben ik per direct op zoek naar een Junior Allround Financieel Medewerker. Als Junior Allround Financieel Medewerker zie je mogelijkheden en pak je snel werk op; je hebt een echte hands-on mentaliteit. Je hebt een passie voor de boekhouding en wilt graag werken bij een jong, innovatief bedrijf dat continu in ontwikkeling is.
Assistent Controller

Salaris: EUR3300 - EUR3500 per month

Locatie: Rotterdam

Datum gepost: 21 oktober 2016

Ben jij in het bezit van een afgeronde Bachelor opleiding en heb je ervaring als Assitent Controller? Heb je een gedreven en oplossingsgerichte persoonlijkheid en ben je altijd op zoek naar verbetering? Lees snel verder!
Accounts Payable Assistant

Salaris: EUR2200 - EUR2500 per month + 13th month, bonus and vacation allowance

Locatie: Rotterdam

Datum gepost: 21 oktober 2016

Are you a professional in Accounts Payable Assistant and are you looking for a challenging job in this area? Do you have at least two years of experience as an Accounts Payable Assistant and are you open minded and eager for learning? Read more about this Accounts Payable Assistant vacancy in the Rotterdam area.
Crediteuren medewerker

Salaris: EUR2300 - EUR2600 per month + Bonus en dertiende maand

Locatie: Rotterdam

Datum gepost: 21 oktober 2016

Ben jij een gedreven Crediteuren medewerker met ervaring binnen een internationale organisatie en heb je een probleemoplossend vermogen? Beschik jij over een MBO+ opleiding in de financiƫle richting, een aantal jaar werkervaring binnen de Crediteurenafdeling en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan zijn wij op zoek naar jou!
Contractadministrator

Salaris: EUR2200 - EUR2700 per month

Locatie: Rotterdam

Datum gepost: 20 oktober 2016

Voor onze internationale opdrachtgever midden in het hartje van Rotterdam ben ik op zoek naar een contractadministrator. Het is een van de grootste recyclers van raffinaderij en aardgas producten. Door sterke groei van werk is er behoefte aan versterking! Het betreft een uitdagende fulltime functie. Ben jij de contractadministrator die ik zoek?
Junior Business Analyst

Salaris: EUR2200 - EUR2800 per month

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 20 oktober 2016

Ben jij net klaar met jouw Financiele studie? Ben je nu op zoek naar je eerste uitdaging? Wil je dat doen als Junior Business Analyst bij een toonaangevend internationaal bedrijf? Ben jij een ambitieuze, hard werkende doorzetter? Wil jij je breed ontwikkelen om vervolgens snel stappen te maken? Dan ben jij de Junior Business Analyst die wij zoeken!
Accounts Payable

Salaris: EUR2400 - EUR2800 per month

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 20 oktober 2016

Do you have experience working in an international environment? Do you have at least one year of work experience as Accounts Payable and did you finish your bachelors degree? Are you looking for a challenging job in an ambitious finance team? Do you recognize yourself? Then you are the person I am looking for!
Purchasing Manager

Salaris: Negotiable

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 20 oktober 2016

Are you a Purchasing Manager with strong sense of pro activity and result orientation? Than you are the Purchasing Manager that I am looking for!
Project Controller

Salaris: EUR3000 - EUR3700 per month

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 20 oktober 2016

Voor een sterk groeiende opdrachtgever in Amsterdam zijn wij op zoek naar een Project Controller die zich thuis voelt in een dynamische omgeving. Kan jij snel schakelen, ben je resultaatgericht en kan je het overzicht bewaren? Dan ben jij de Project Controller die wij zoeken!