Data entry medewerker vacatures

Walters People werft voor een breed aantal data entry functies en heeft een uitstekend aanbod aan vacatures voor data entry medewerker in Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam en Utrecht. Onze gespecialiseerde business support consultants komen graag met jou in contact om je carrièremogelijkheden te bespreken en jou te adviseren in je zoektocht naar een nieuwe baan.

 

Bekijk onze data entry medewerker vacatures hieronder:

Zoekresultaten

Junior Project Controller

Salaris: EUR40000 - EUR46000 per annum

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 29 maart 2017

Ben jij op zoek naar een positie als Junior Project Controller? Heb jij een afgeronde HBO diploma in een financiële richting en heb je 1 tot 5 jaar werkervaring? Werk jij graag in een internationale organisatie? Regeer dan snel op deze positie!
Senior Support Analyst

Salaris: EUR3000 - EUR4000 per month

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 29 maart 2017

Are you an independent customer focused IT support expert with excellent communication skills? Are you able to support a fast pace high demanding environment and offer training to internal clients? Are you fluent in English and are you enthusiastic about fulfilling a senior position in a dedicated IT team? Then you are the Senior Support Analyst I am looking for!
Customer Service Representative

Salaris: EUR1900 - EUR2500 per month

Locatie: Utrecht

Datum gepost: 29 maart 2017

Ben je flexibel, communicatief sterk en op zoek naar een uitdagende job bij een van de grootste sportmerken ter wereld? Spreek je vloeiend Frans, Engels en Nederlands? Dan ben jij de Customer Service Representative die wij zoeken?
Medewerker Grootboek

Salaris: EUR2400 - EUR2900 per month

Locatie: Rotterdam

Datum gepost: 29 maart 2017

Heb jij een afgeronde MBO+ of HBO diploma in een financiële richting? Heb jij twee tot vier jaar werkervaring? Ben jij proactief, daadkrachtig, neem je graag initiatief en ben je op zoek naar uitdaging als Medewerker Grootboek in een dynamische omgeving?
Management Assistant

Salaris: EUR1900 - EUR2100 per month

Locatie: Rotterdam

Datum gepost: 29 maart 2017

Ben jij een enthousiaste Management Assistent met pit? Wil jij de uitdaging aangaan om in de internationale consultancy aan de slag te gaan? Ben jij een echte regelneef met een hands-on mentaliteit? Dan zoeken wij jou!
General Ledger Medewerker

Salaris: Negotiable

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 28 maart 2017

Heb jij een afgeronde HBO-opleiding met relevante jaren ervaring binnen de Finance? Vind jij het leuk om de administratie van een grote internationale organisatie te verzorgen in de omgeving van Amsterdam? Dan zijn wij op zoek naar jou als General Ledger Medewerker!
Junior Financial Accountant

Salaris: EUR2200 - EUR2600 per month

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 28 maart 2017

Introductie Voor een snelgroeiende investeringsmaatschappij in Amsterdam Zuid ben ik op zoek naar meerdere Junior Financial accountants. Kortom: heb jij interesse in de financiele sector en heb je een HBO diploma op zak? Reageer dan direct!
Accounting Officer

Salaris: EUR3000 - EUR3500 per month

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 28 maart 2017

Looking for an international accounting job for one of the biggest investment firms in the world and do you have knowledge of IFRS? Then you are perfectly suited for this job, apply now!
Customer Support

Salaris: EUR1900 - EUR2000 per month

Locatie: Rotterdam

Datum gepost: 27 maart 2017

Ben jij klant- en servicegericht, sta jij stevig in je schoenen en ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging met doorgroeimogelijkheden? Dan ben jij de Customer Support die ik zoek!
Junior Business Controller

Salaris: EUR2700 - EUR3300 per month

Locatie: Rotterdam

Datum gepost: 27 maart 2017

Ben jij op zoek naar een uitdagende positie als Junior Business Controller? Heb jij een afgeronde HBO of WO- diploma in een financiële richting en heb je 1 tot 3 jaar werkervaring ? Ben jij op zoek naar een uitdagende positie met doorgroeimogelijkheden in een internationale organisatie? Reageer dan snel op deze positie als Junior Business Controller!