Data entry medewerker vacatures

Walters People werft voor een breed aantal data entry functies en heeft een uitstekend aanbod aan vacatures voor data entry medewerker in Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam en Utrecht. Onze gespecialiseerde business support consultants komen graag met jou in contact om je carrièremogelijkheden te bespreken en jou te adviseren in je zoektocht naar een nieuwe baan.

 

Bekijk onze data entry medewerker vacatures hieronder:

Zoekresultaten

Junior Project controller / Business controller

Salaris: EUR3000 - EUR3700 per month

Locatie: Utrecht

Datum gepost: 22 oktober 2018

Ben jij toe aan de tweede of derde stap in je carriere en heb jij accounting ervaring? Heb jij minimaal je HBO afgerond en wil je graag Financial control en Business control taken uitvoeren? Lijkt het jou leuk om voor grote projecten verantwoordelijk te zijn? Dan ben jij de Project/ Business controller waar ik naar op zoek ben!
Projectadministrateur

Salaris: EUR2600 - EUR3100 per month

Locatie: Breda

Datum gepost: 22 oktober 2018

Ben jij op zoek naar een uitdagende positie als Projectadministrateur in omgeving Breda? Heb jij een afgeronde MBO diploma en minimaal 2 jaar relevante werkervaring? Heb jij een no-nonsense mentaliteit, sta je stevig in je schoenen, neem je graag initiatief en ben je communicatief sterk? Dan ben jij de Projectadministrateur die wij zoeken!
Assistent Controller

Salaris: EUR2500 - EUR3000 per month

Locatie: Rotterdam

Datum gepost: 22 oktober 2018

Ben jij klaar om je eerste stap richting Financial Control te zetten? Ben jij communicatief sterk, analytisch aangelegd en heb jij een afgeronde HBO/WO opleiding in een financiële richting? Heb jij daarnaast minimaal 1 jaar (stage)ervaring in een financiële positie, spreek je naast Nederlands ook vloeiend Engels en ben je op zoek naar een uitdagende functie met groeipotentie? Dan ben jij de Assistent Controller die ik zoek!
Assistant Controller

Salaris: EUR2800 - EUR3750 per month

Locatie: Rotterdam

Datum gepost: 22 oktober 2018

Heb jij een afgerond Hbo-diploma en ben je op zoek naar een positie als Assistant Controller in Rotterdam? Heb jij affiniteit met het verbeteren van processen en het opstellen van verscheidene management rapportages? Haal jij energie uit het efficiënter inrichten van een systeem? Heb jij sterke communicatie skills en sociaal tact? Dan ben jij de Assistant Controller die wij zoeken!
Medewerker debiteuren (meertalig)

Salaris: EUR2000 - EUR3000 per month

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 22 oktober 2018

Ben jij communicatief goed vaardig en heb jij al ervaring opgedaan in een omgeving waarin je contact had met klanten? Kan jij je goed inleven maar ben je wel standvastig? Spreek jij naast de Nederlandse taal een andere moderne taal ook vloeiend? Dan ben jij de Debiteuren medewerker waar wij naar op zoek zijn!
Medewerker Collection

Salaris: EUR3000 - EUR3500 per month

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 22 oktober 2018

Heb jij een HBO studie afgerond en minimaal 3 werkervaring op het gebied van Debiteurenbeheer? Ben jij communicatief vaardig en word jij omschreven als een echte team-player? Dan ben jij de Medewerker Collection waar ik naar op zoek ben.
Crediteurenbeheerder

Salaris: Negotiable

Locatie: Eindhoven

Datum gepost: 22 oktober 2018

Sta jij aan het begin van je carrière en ben je op zoek naar een rol als Crediteuren Medewerker in de regio van Eindhoven? Ben jij communicatief vaardig en wil je graag beginnen bij een leuk bedrijf? Dan ben jij de crediteuren Medewerker die wij zoeken!
HBO Finance Starter

Salaris: Negotiable

Locatie: Eindhoven

Datum gepost: 22 oktober 2018

Financieel HBO starter Ben jij een ambitieuze HBO starter met een financien je op zoek naar een leerzame baan bij toonaangevende bedrijven met een mooi startsalaris? Dan zijn wij op zoek naar jou!
Debiteurenbeheerder

Salaris: EUR2400 - EUR3000 per month

Locatie: Haarlemmermeer

Datum gepost: 19 oktober 2018

Ben jij onze nieuwe doorgewinterde debiteurenbeheerder? laat jij niet los, waar andere opgeven? Ben je gewend om klanten te bellen? Wil je daarnaast werken in de regio Amsterdam?
Jr. Administrateur

Salaris: EUR2000 - EUR2500 per month

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 19 oktober 2018

Wil jij ervaring opdoen binnen een internationale omgeving? Ben jij gemotiveerd om je eerste stappen op het gebied van administratie te zetten. Kan jij goed schakelen binnen verschillende werkzaamheden? Lees dan verder.