Customer service vacatures

Walters People werft voor een breed aantal business support functies en heeft een uitstekend aanbod in customer service vacatures in Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam en Utrecht. Onze gespecialiseerde business support consultants komen graag met jou in contact om je carrièremogelijkheden te bespreken en jou te adviseren in je zoektocht naar een nieuwe baan.

 

Bekijk onze customer service vacatures hieronder:

Zoekresultaten

Customer service medewerker Duits

Salaris: EUR2000 - EUR2200 per month

Locatie: Dordrecht

Datum gepost: 24 februari 2017

Ben jij op zoek naar een nieuwe dynamische uitdaging in de customer service en spreek jij vloeiend Duits? Ben jij enthousiast en klantgericht en heb jij minimaal twee jaar ervaring in de customer service? Dan ben jij de Customer Service Medewerker Duits die ik zoek!
Customer Service Frans, Duits, Nederlands, Engels (Parttime)

Salaris: EUR500 - EUR1200 per month

Locatie: Rotterdam

Datum gepost: 24 februari 2017

Ben jij een multilingual en spreek je vloeiend Frans, Duits, Engels en Nederlands en ben je op zoek naar een parttime job in omgeving Rotterdam? Heb jij minimaal een MBO diploma, ben je in het bezit van eigen vervoer en heb je ervaring met contact met internationale klanten? Ben jij nog studerende en op zoek naar een flexibele bijbaan? Dan ben jij de Customer Service Multilingual die ik zoek!
Medewerker Customer Service & Order Management

Salaris: EUR2500 - EUR3500 per month

Locatie: Schiphol-Rijk

Datum gepost: 23 februari 2017

Ben jij sterk in support en beschik je over een service- en klantgerichte instelling? Ben je communicatief en beschik je over organisatorische vaardigheden? Kan je goed met klanten overweg, ga je secuur te werk en ben je een echte teamplayer? Beschik je over MBO+ werk en denk niveau? Dan ben jij de Medewerker Customer Service & Order Management waar ik naar op zoek ben!
Flemish Customer Service

Salaris: Negotiable

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 21 februari 2017

Do you get energy from helping customers? Are you enthusiastic, eager to learn and fluent in Flemish? Then you are the Flemish customer service employee we are looking for!
Duitse Customer Journey Manager

Salaris: EUR2200 - EUR2700 per month

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 15 februari 2017

Ben jij in staat om de klant te verwonderen met een geweldige customer journey? Heb je leidinggevende skills en spreek je vloeiend Nederlands, Duits en Engels? Dan ben jij de Duitse customer journey manager die wij zoeken!
Customer Service German

Salaris: EUR2400 - EUR2700 per annum

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 11 februari 2017

Are you service-oriented, passionately communicative and genuinely excited to help customers?
Customer Service Representative– English and German

Salaris: EUR2300 - EUR2500 per month

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 10 februari 2017

Are you service-oriented, passionately communicative and genuinely excited to help customers? If German is your mother tongue and you have a good grasp of English, do not hesitate and apply right now for a new challenge!
Commercieel medewerker binnendienst

Salaris: EUR2000 - EUR2400 per annum

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 10 februari 2017

Ben jij commercieel ingesteld en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Krijg je energie van klantcontact en het oplossen van vraagstukken? Spreek je hierbij ook nog eens vloeiend Nederlands en Engels? Dan ben jij de Commercieel Medewerker Binnendienst die wij zoeken!
Sales support medewerker

Salaris: EUR2400 - EUR3100 per annum

Locatie: Maarssen

Datum gepost: 10 februari 2017

Ben jij analytisch sterk en commercieel ingesteld? Heb jij ervaring of affiniteit met de technische industrie? Zijn complexe offertes opstellen en complexe klantvragen beantwoorden geen enkel probleem voor jou? Dan ben jij de Sales Support Medewerker die wij zoeken!
Customer Service German

Salaris: EUR2400 - EUR2700 per annum

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 10 februari 2017

Are you service-oriented, passionately communicative and genuinely excited to help customers?