Customer service vacatures

Walters People werft voor een breed aantal business support functies en heeft een uitstekend aanbod in customer service vacatures in Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam en Utrecht. Onze gespecialiseerde business support consultants komen graag met jou in contact om je carrièremogelijkheden te bespreken en jou te adviseren in je zoektocht naar een nieuwe baan.

 

Bekijk onze customer service vacatures hieronder:

Zoekresultaten

Online Advertising Specialist

Salaris: EUR2200 - EUR2500 per month

Locatie: Netherlands

Datum gepost: 17 januari 2019

Heb jij een afgeronde HBO opleiding in de richting van Marketing, ervaring met werken in SEA en werk jij graag binnen een internationaal merk? Ben je tenminste 40 uur per week beschikbaar? Dan ben jij de Online Advertising Specialist die ik zoek!
Junior Brandmanager

Salaris: EUR2200 - EUR2500 per month

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 21 februari 2019

Ben jij minimaal HBO afgestudeerd in de richting van Commerciële Economie, Business Administration of Marketing en werk jij graag binnen een internationaal retail bedrijf? Wil jij meedenken met het opzetten van een nieuwe marketingcampagne die landelijk uitgerold gaan worden? Ben jij tenminste voor 40 uur per week beschikbaar? Dan ben jij de Junior Brandmanager die ik zoek!
Junior Salesmanager

Salaris: EUR2200 - EUR2500 per month

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 20 februari 2019

Ben jij minimaal HBO afgestudeerd in de richting van Commerciele Economie, Business Administration of Marketing en werk jij graag binnen een toonaangevend retail bedrijf? Zij willen verder investeren in sales voor de uitbreiding van het salesteam in Nederland. Als Junior Salesmanager ben jij betrokken bij het binnenhalen van nieuwe klanten, maar ook voor het beheren van bestaand klantcontact. Hier werk je samen in een hecht team met de Senior manager en de Marketing manager. Ben jij tenminste 40 uur per week beschikbaar? Dan ben jij de Junior Salesmanager die ik zoek!
Customer Service Logistiek

Salaris: EUR2700 - EUR2900 per annum

Locatie: Rotterdam

Datum gepost: 15 februari 2019

Binnen de functie Customer Service Logistiek ben je verantwoordelijk voor de uitvoering van wereldwijde zendingen van de producten. Ben jij klaar voor de eerste stap in jouw carrière als Customer Service Logistiek? Reageer dan snel! Als Customer Service Logistiek ben jij het eerste aanspreekpunt voor klanten en schakel jij met interne afdelingen. Jij bent enthousiast, hebt een open houding en bent commercieel ingesteld. Daarnaast kun je luisteren en weet je precies wat de klantbehoefte is.
Marketing Assistant

Salaris: EUR1700 - EUR2000 per month

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 24 januari 2019

Weet jij als Marketing Assistant de dagelijkse gang van zaken draaiende te houden? Stel jij de klant altijd centraal? Ben jij een net afgestudeerde mbo'er en op zoek naar een startersfunctie waarin je lekker aan de slag kan? Dan start jij binnenkort hopelijk als onze nieuwe Marketing Assistant!
Content Creator

Salaris: EUR2300 - EUR2500 per month

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 18 januari 2019

Weet jij als Content Creator je publiek altijd ergens van te overtuigen? Ben jij net afgestudeerd en op zoek naar een baan in een internationale omgeving? Vind jij het leuk om een organisatie met een maatschappelijk doel te helpen met haar naamsbekendheid? Dan zijn wij op zoek naar jou!
Social Media Specialist

Salaris: EUR2200 - EUR2400 per month

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 18 januari 2019

Breng jij online meer tijd door dan in real life? Sta jij aan de start van je carrière en kan je niet wachten om je kennis in de praktijk te brengen? Dan ben jij misschien wel dé Social Media Specialist waar wij naar op zoek zijn!
Junior Marketeer

Salaris: EUR2200 - EUR2500 per month

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 17 januari 2019

Heb jij een afgeronde HBO opleiding in de richting van Marketing of Digital Marketing, idolaat van social media en helpt mee met SEO en SEA. Werk jij graag binnen een internationale verzekeringsmaatschappij? Ben je tenminste 40 uur per week beschikbaar? Dan ben jij de Junior Marketeer die ik zoek!